Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečke po IVF 2018

Nosečke po IVF 2018

Živjo! Da vam javim😀 v sredo 17.10.2018 je v najine roke prišel največji zaklad najina Neja❤❤ Nejči je prišla na svet po drugem ICSI postopku konec januarja❤ midva sva čist zaljubljena😊😊

Sarah17 Čestitke 😊😊😊 Ste OK?

Čestitke, Sarah17!!! Lepo se crkljajte. :)))

Tandan, huh … pa vendar je dobro, da sumijo “le” dehidracijo, čeprav tudi ta ni kar tako. Zdaj pa hitro skrni kozarec, dva, tri … deset, pa držimo pesti, da bo rezultat naslednjič boljši! 🙂

Cestitke za dojencka, Sarah. Tudi jaz sem zanosila v drugem IVF-ICSI postopku. Predviden datum poroda imam cez mesec dni. V katerem tednu si pa ti rodila?

sarah cestitkee!! veliko veliko cartanja in pa sevede zdravja!!

mačkica1, se opravičujem za pozen odgovor. Načeloma je v lj za otročke iz EINT sistem, da si mleko črpaš in se jih hrani po cuclju. Do 32 tedna pa se vecina nima razvitega refleksa sesanja in dobijo mleko po sondi. Ko pridejo pa k tebi na oddelek (okoli 34. Tedna) pa lahko zacnes z dojenjem.

Pumpkinka, z veliko zamudo čestitke za dvojčka! 🙂 Kako se imate? Zdaj ste vsi trije verjetno že doma ali še vedno v porodnišnici? No, če ste že doma, kako so pravzaprav videti prvi dnevi po prihodu domov z dvojčkoma? 🙂

Pozdravljene.

Po dolgem času se vam oglašam…vedno je nekaj in danes med praznikom sem si pa vzela čas, da vam namenim par besed.
Morfologija je mimo, vse je kazalo ok, naš fantek je težak že 713 gramov in ginekolog mi je naprintal tudi dve 3d slikici obraza 🙂 sicer je bil zelo sramežljiv in smo ga morali čakati, da se je pokazal 😉
Drugače pa se jaz počasi, ampak vztrajno pripravljam na novega člana. Oblačilca sem več ali manj že nakupila, čakajo me pa še glavne stvari..posteljica, voziček, previjalna…to greva konec tedna v nabavo oziroma malo pogledat….
Kako ste ve? Ze gnezdite? sobico imate že pripravljeno?

Živjo tudi od mene!

Dina, super za morfologijo! Jaz imam v sredo ponovni pregled v porodnisnici in upam, da bodo tudi tukaj potrdili, da je vse ok. Posteljico sva ravnokar narocila, pa lupinico, bazo, gnezdece in stolcek za hranjenje. Predvsem zaradi znižanj, drugače bi verjetno še malo počakala. Od večjih nakupov naju čaka še voziček in previjalna. Cunjice bom v večini dobila, tako da sem pa tja kupim kaj za gušt. Sobico pa upam, da začneva zdaj novembra počasi rihtat-imam namen porisati stene, kar bo verjetno vzelo kar nekaj časa. Bi pa vse imela rada urejeno preden ratam okorna in dokler sem še kokr tok mobilna in imam več energije 🙂

Sarah in Pumpkinka čestitke!!! Kakšni so občutki, zdaj ko ste končno doma? 🙂

Lepo bodite punce in božajte svoje trebuščke 🙂

Dina, super, samo da je vse OK. Jaz imam pa morfologijo v ponedeljek.

Midva sva že kupila sobico (mož je še ni sestavil), drugače imam pa vse od sestre (ima fantka in punčko). Upam, da bova na morfologiji končno izvedela spol, da bom šla končno skozi škatle in bom potem videla, če mi še kaj manjka.

Orhid, točno vem kako je, ko čakaš, da končno izveš kaj bo 🙂 Saj nama je bilo v resnici vseeno, ampak kakšne stvari so pa vseeno bolj primerne za punčko/fantka in te čisto razumem. Sporoči, kako je šlo! (pa če so tebi tudi dali še dodaten pregled na napotnico zaradi pgdja)

Zelim-si, jaz nisem imela pgd. Sem imela icsi, tako da mi pomoje ne bo nič dodatnega pripadalo… Bom sporočila, komaj že čakam 🙂

Joj saj res, oprosti. Boš videla, mogoče pa 😉

Hahaha jaz bom imela zdaj srečo, da bom po 10 tednih sploh prišla do ginekologinje in ne do sestre 🙂 kaj šele, da bi mi še kaj pripadalo 😉
Drugače sem se pa spet prehladila…že 3 tedne nazaj sem se, pa sem zdaj bila 1 teden OK, zdaj pa spet. Bezgavke zatečene pa čutim da imam vročino (zmerit je ne morem, ker sem v službi)…še dobro, da je vikend pred vrati 🙂 Potem pa ponedeljek in morfologija. A mislite, da je možno, da se tudi tu ne bi videl spol??? Najprej sploh nisem na to pomislila, ampak kaj pa če se spet ne vidi hehehe…

Ja, možno je. Eni noge tko skup tišijo, al se pa vztrajno premikajo(pri nama se je skoz premikala in ni hotla pokazat, tko da je ene trikrat probala, no na koncu se je le potrdil spol – so pa sicer že na nuhalni rekli, da bo punčka). A vidva še nič ne vesta?
Joj, upam, da boš imela vsaj morfologijo dolgo. Sicer pa kr vztrajej, pa tudi povej za vročino/slabo počutje, pa če imaš kakšen izcedek. Naj te pregleda tako kot se za gre..

Orhid, danes imaš pregled ane? Sporoči kako je šlo! 🙂 Jaz pa v sredo..

Zelim-si, ne pri nama se na nuhalni ni videlo spola, kasneje pa itak še nisem imela UZja.

Danes imam ja 🙂 Komaj čakam, še par uric 🙂

Hehe sm hitra z odgovori 😊 rodila sem v 39t2d…porod so mi sprožili s tabletkami na ponedeljek ker se.ni nic dogajalo so mi v sredo predrli mehur in umetne popadke…zdaj doma smo pa super fajn😀😀 ❤❤

Ohrid, kako je šlo včeraj na morfologiji? Ste končno ugotovili spol?!? 🙂

Zelim-si, vso srečo jutri na kontrolni morfologiji! Gotovo bo vse ok.

Dina, tebi pa čestitke za super izvid z morfologije!

Sarah17, dobrodošli doma. 🙂

Evo, tudi jaz sem končno pričela z gnezdenjem, malo pozno, ampak tako pač je, nekdo mora biti najpoznejši. 🙂 Zadnje dni smo belili, v kopalnici smo povečali kapaciteto omaric, iz pisalne mize je s pomočjo dodatne Ikeine omarice, ki je našla mesto pod njo, nastala ful kjut previjalna miza, posteljici ravnokar kupujeva rabljeni, bazi prav tako, eno lupinico sva dobila, drugo bova najverjetneje kupila novo, voziček je na čiščenju pri tašči, izposojene cunjice prav tako, nekaj novih v najmanjših številkah prihaja po pošti, poštarji pa itak komaj dohajajo moja spletna naročila … 🙂 Ker sem že malo slabše mobilna, mi je tako še najlžje, en dan poklikam kozmetiko, drugi dan v košarico vržem grafiko domače ilustratorke za nad posteljico … 🙂

Pa tudi paše malo odmakniti misli od zdravstvenih tem, ki so še vedno kar naprej na sporedu. Danes imam kratko kontrolo, naslednji teden UZ v porodnišnici, čez dva tedna dobim izvid amniocenteze … Ja, na koncu sem vseeno šla na AC, in ja, šla sem tako pozno, razlog pa pred nekaj tedni na UZ ugotovljena ena kar pogosta razvojna nepravilnost nogic (1:1000) pri enem od dvojčkov. K sreči je videti izolirana in upajmo, da je res in jo bomo v letu ali dveh povsem poštimali in bo lahko že kot eno- ali dveletnik povsem normalno hodil. Na intenzivne terapije sem pripravljena, zdi se mi, da imam kot IVF-ovka itak dobro kondicijo in veliko prakse pri soočanju s težkimi izzivi, tako da bo šlo!

Sicer pa ravno končujem 31. teden in pričenjam 32. Ne morem verjeti, da smo prišli tako daleč, pa upajmo, da zdržimo še teh zadnjih pet. 🙂

New Report

Close