Nosečke po IVF 2018
Evo da javim. Prvi pregled za mano zaenkrat use super fino fajn😀 tut pocutje je kr uredu sem pa se vedno na bolniski in bom najbrs kar do konca😀 jutri grem dat kri…mi je sama G rekla naj danes pri hrani merkam in jem samo meso in solato da ne bo jutri po nepotrebnem “previsok” sladkor glede na to da je meja dokaj nizka za njih 😊nuhalno imam pa 9.4 pa imam spet nov datum do katerega morm bit nervozna! 😂
Hejla Brave2017, ena srečka se javlja 🙂
Sm zelo ok…prejšnji teden sem imela prvi uz pri Rešu in se je slišalo srček 🙂 Drugi teden grem k svoji gin…24.04. nuhalna…
Me pa zanima kaj vse jemljete ostale srečke, vitamine in podobno? Jst trenutno pijem femibion in magnezij, se pa trudim čim več zdrave hrane, zelenjave sadja, vsak dan limon in grenivko, med,…vendar mi je zadnjič v lekarni svetovala, da bi blo dobro, da bi tudi omega 3 pila…sam se mi zdi, da rata kr preveč teh dodatkov, menim, da je bolje s hrano dobit čim več snovi.
Vse dobro vsem.
Misa30 super za srčka.
Jaz sem do 16 tedna jemala folno sedaj dodatkov ne jemljem. Se trudim čimveč zelenjave in sadja…no pa seveda tudi ribe in meso.
Brave2017 midva sva sedaj v nabavi vozička.
Všeč so nama stokke ali joolz variante kjer je sedišče višje ampak imajo pa njihovi modeli precej majhna kolesa jaz bi potrebovala bolj za makedam.
Jaz imam drug teden test za sladkor…tisto ko ti dajo sladkor za popit pa potem ee enkrat daš kri, takoj po veliki noči pa morfologijo.
Se mi pa že fajn pozna trebuh in brca na polno. Je ta veliko bolj aktiven kot prva 😉
Hej hej…
Zara 29 : Ja, vozički so cela znanost…. za 2 sploh… jaz gledam da je vozen v obe smeri. To je ful pomembno,to itak menda že veste 🙂.
Misa30 – supeeeeer. Vesela da nas je več. Ne jemljem nič razen folne. Ja seveda, da je bolje s hrano dobit čim več snovi.
Drgač smo mi o.k.. oba sta zelo živahnaaaaa. Ne še ne čutim brcanja,ampak na NS je imela gin kar dobro urco dela z nami 🙂. Sva dala še NIFTY. Ker je pr enem mal večja verjetnost. Ni zastrašujiča ampak je mal večja za D.S.
Brave2017 koliko pa si mela tveganje?
Pa NS?
Jaz sem danes imela ogtt test 75g sladkorja. Kakor sem brala kako je to zoprno spit…no meni iskreno je bilo ful dobro. Mogoče zato ker se izogibam sladkorju čeprav mi paše fulllll.
Drug teden pa morfologija. Nekam hitro gre čas. Moj pikec je pa ravno ponoči najbolj aktiven. Kadar se zbudim ko grem na wc veselo brca 🙂
Zara ti že veš, da pr meni ne gre drgač,kot s “problemčki” 🙂….ma ja. Ni blo sile… rezultat ns je bil 1.9 in 1.8. Torej 1.9 je slabši in je tveganje 1:408. 1.8 pa je tveganje 1:1051…. za mojo strarost in moje mere plodov je 1:118.
Tako da ni panike.
Tisti cuker sem jaz pila pred nosečnostjo in mi tudi ni bla sila. Enim je ful…. jaz sem zdej na inzuljnu jn mi tega zagotovo ne bo treba…
Zaenkrat imava v mislih joolz day2 samo razmišljava če bova sploh potrebovala dodatna večja kolesa ker baje grejo tudi ta, ki so priložena super po shojenem makadamu… v baby centru se ga čaka cca. 2 meseca tako da počasi se bova morala odločiti. Baje pa tud precej jemljejo iz Nemčije da so večkrat kakšne akcije.
Poglej mal teste od zps…
https://www.zps.si/index.php/otrok/oprema-in-tekstil/8358-test-otroskih-vozickov-3-2017 sicer je za plačat nekaj malega. Ampak mislim,da se splača.
Nama je bugaboo ful lep… se vozi v obe smeri,kar se mi zaradi sončeka zdi pomembno 🙂. Samo je pa ful drag 1800. Se mi zdi pretirana cena….