Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Najstnica in menstruacija

Najstnica in menstruacija

Ali samozadovoljevanje vpliva na to, ali je menstruacija redna?

Ne vpliva.

Matjaž

Stara sem 14 let in še vedno nimam mensruacije. Že kakšen teden imam nožni izcedek. Zanima me če se da ugotoviti čez približno koliko dni bom dobila prvo menstruacijo, ter koliko časa bom imela nožni izcedek.
hvala že v naprej,
Nekdo ki potrebuje pomoč.

Ne morem napovedati, kdaj boš dobila menstruacijo, ko bo, pač bo, časa imaš še kakšni 2 leti. Izcedek iz nožnice je naravni pojav, imajo ga vse ženske, ene več, druge manj, včasih je bolj, drugič manj obilen. Mimogrede: noga -> nožni (prst), nožnica -> nožnični (izcedek).

Matjaž

Stara sem 15 let in imam kar zelo neredne menstruacije včasih 7 včasih 14 dni in na to sem se dokaj navadila me pa moti v zadnjih dneh da tudi ko se konča mi občasno priteče kaplijica krvi oz.rdeč izcedek.Bila sem tudi slabokrvna vendar naj bi se to sedaj uredilo.

Očitno se menstrualni ciklus še ureja. Če dolge menstruacije motijo in povzročajo slabokrvnost, se lahko poskusi s hormonsko terapijo.

Matjaž

Hi. stara sm 12 let in imam menstruacijo.Zanima me koliko casa naj bi trajala navadna menstruacija.Meni se je zgodilo da en dan nisem imela menstruacije in drugi da sem jo dobila ali je to prav ali je kaj narobe. Poleg tega imam zelo bolece menstruacije!!

HVALA ZA ODGOVOR!!!

Hi! Menstruacija običajno traja tam okoli 5 dni, ampak pri tebi se menstrualni ciklus še ureja, zato se lahko menstruacije neredne, daljše. Na menstruacije se kar navadi, saj te bodo spremljale še nekaj desetletij, tako kot vse ostale deklice in ženske. S seboj imej v torbici vložek, če bi te menstruacija presenetila v šoli. Beli tok je normalni pojav, ga imajo vse ženske, ene več, ene manj.

Matjaž

Hej. Stara sem 13 let in septembra bo eno leto od moje prve menstruacije. Zelo me skrbi saj imam še vedno beli tok. Imam ga manj kot sem ga imela pred menstruacijo vendar pa ravno toliko da se ga opazi. Ali je kaj narobe z mano? Prosim pomagajte!!! Hvala za vnaprej

Hej! Beli tok je normalni pojav, ga imajo vse ženske, ene več, ene manj.

Matjaž

Zivjo
Mene pa zanima naslednje:
Ce pac se vedno nisem dobila prve menstruacije in se odlocim za tablete… Po kolikem casu potem neham jemati tablete in ali je potem menstruacija normalna ( torej ni odvisna od tablet)?

Živjo! Koliko si pa stara? Kakšne tablete imaš v mislih in zakaj bi jih jemala?

Matjaž

Hay stara sem 11 let in sem vceraj na spodnjicah opazila rjavo rdec madez ali je to moja prva menstruacija? Prosim za hiter odgovor lp. Menstra

Ja, verjetno je to res prva menstruacija.

Matjaž

hi! stara sem 12 let in imam mens. rada bi uprasala kako se lahko NARAVNO prestavi mens.

HVALA ZA ODGOVOR!

Hi! Menstruacije se naravno ne da prestaviti.

Matjaž

Kaksen je obcutak pri sexu?????? Stara sem 17 in imam menstro 2 leti nisem se sexala.

Hej beli tok imam ze 3 leta in pol o menstri pa niti sluha kdaj jo bom dobila????????????????????? Prosim za oba hitra odgovota

V prvem sporočilu pišeš, da si stara 17 let in da imaš menstruacijo 2 leti, v drugem sporočilu pa, da menstruacije še nimaš. Kaj je torej res? Za sex pa kljub svojim letom še nisi zrela…

Matjaž

imam 12 let mens. imam 6 mesecev traja mi 4 do 5 dni in ni mocna ampak boleca. Danes sem dobila mens. 5 dni prej kot bi mogla.

New Report

Close