Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Hvala Sladkorcek, takoj poskusim! En lep dan vsem 💙

Uuuu, ste se razpisale 🙂
Čestitke vsem za kljukice, korake, pospravljanje, vaje….
Štefka, men se zdi da z leti kakšno hrano čisto drugače prenašam kot nekoč. Vključno z zeljem. Tud če je kuhano, ga težje prebavljam. Za zgago ti pa ne bi znala svetovat.
Jaz sem včeraj jedla količinsko ok, sem pa imela večerjo… ob sobotah jo imam v planu imet, drugače pa ne. Miganje daleč od vašega, ampak po mojem planu ok. Tud danes sem že s svojega vrha. Lep dan vsem.
Sladkorček, držim pesti za mamo.

Punce, sem se prišla pohvalit 😂😂 Sem odtekla eno 9tko na Gorenjskem. Umrla.. Res. Še nikoli mi ni bilo tako težko. S tem, da sem začela ful bolje kot ponavadi, proga je bila hitra in se mi je zdelo, da imam ful kondicije in da letim, ahahaha. Kako zelo narobe. Na polovici proge sem čist popustila in komaj pritekla do konca. Občutek je pa fantastičen!
Jutri grem spet in bom probala bolj taktično tečt.
Aja, sem pa vseeno izboljšala čas za 3 minute 💪. Pomoje imam še 5 minut rezerve ob pametnem doziranje napora.
No, tako. Zdaj pa še ostale spodbujam, da se našportate danes!
Se javim zvečer, če je tudi ostalo šlo po planu.

Prvi alt, bravo, glavno da si v svojem planu. To ni tekma, saj vemo. Razen sama s sabo. ☝️

Z zamudo se vam pridružujem. Imeli smo bolezen v družini in ni bilo časa za nič drugega. Počasi, res počasi se pobiramo, ne gled na vse, je potrebno obdržati rutino in neko normalnost. Skrbi so odnesle kilogram ali dva, danes zjutraj jih je bilo 56, kar je kilogram več, kot je moj cilj. Nepomembno, glede na gnilo počutje. Še en dokaz več, da je sreča vse kaj drugega kot pa številka na tehtnici.
Sicer pa sem komaj uspela prebrati vse kar ste napisale, zato pohvala vsem, noro, noro dobro vam gre.
Moj post ne bo takšen kot je bil sprva načrtovan, najprej se moram sestaviti, potem pa začrtati za naprej.
Sem pa tukaj, vesela za vse in navijam za čisto vsako izmed vas!

Maia, welcome back. Ni mi všeč razlog, zaradi katerega te ni bilo, ampak v teh časih je to realnost. Upam, da ste bolje vsi. In da se življenje vrne v stare tire.

Jaz sem končala s hrano za danes. Mi je kar malo žal. Danes bi pa jedla… Verjetno zato, ker včeraj nisem.prav veliko. Ampak bom zdržala!

Jutri pa v napad na boljši čas na tekaški progi 😂. Javim.

Oj, kar se gibanja tiče 12k korakov, 30 min vadbe za zgornji del telesa.
Z: voda, dve jajčki in šunka, češnjev paradižnik in tri vložene kumare, pa 2 stiroporja
M; jabolko in banana, kava z mlekom,
K; sem bila z mamo in nisem kuhala doma, pri njej samo zanjo; tako da jaz dve hrenovki ob 15h in kup narezane zelenjave, kava (zarad glavobola in pritiska)
M; kapučino
V; 2 čevapčiča in dva grižljaja lepinje.. tolk da mi ni dišalo pod nos in krulilo v želodcu
Voda ok, vaga miruje… čaj še pade pred spanjem
MaiaS – menda je luna v takem norem položaju, da gre precej stvari narobe, bolezni… in tako naj bo bilo še nekaj dni… noro je letos zadnje 14 dni je obup, več kje… predvsem zdravstveno… tudi mene boli že 10 dni skup glava, pa ne mine, samo ni pa to tista nora bolečina ali migrena ko nič ne moreš. In začne se pri glavi in prestavlja po telesu tako kot gibanje lune… tako razlago sem dobila..Držmo se bejbe!

Štefka, bravo, bravo. In uživaj še za nas. 🙂
Maias, lepo, da si se uspela oglasit. Glavno je, da gre na bolje, post je pa tak, kot si ga vsaka sama zastavi – glede na želje, zmožnosti in vsaka tako kot sama misli, da je zanjo najbolje.
Zame danes ura konkretne hoje in še en špancir. Hrana ok. Pred mano pa pester teden, s kupom obveznosti in se bojim, da letos tud ne bo nič smučanja zame… 🤔

Sladkorček, super, da si ob skrbi za mamo tudi poskrbela za svoje miganje. Čestitke tud za hrano. 👏

Danes bom kratka, odigrala eno partijo in sem lepo utrujena. Za postni dan pa kljukica. Morda za vecerjo malo prevec, ampak nic hujsega, prehitro sem jedla, ker sem prisla iz tenisa lacna.

MaiaS naj se kmalu vse obrne na bolje! Dobrodosla v nasi druzbi!

Punce! Izboljšala sem svoj čas za 4 minute, uaaaa. Sem se bolj pametno lotila in počasi začela. V skupnem sem letošnjo sezono popravila čas za 15 minut.. Se vidi kako se kondicija in tehnika izboljšujeta.

Danes je zajtrk zeeeeelo teknil. Včeraj sem seveda zdržala in dobila kljukico. Ugotavljam kako je res dobro, če par ur pred spanjem ne jem.. Upam, da se me res prime..

Sladkorček, Maia, verjamem da je težje se it post, medtem ko so okoli bolni, ali si sama. Tako da vama še večji poklon.

Šnitka, pridi nazaj!

Vav Štefka, bravo, tole more pa ze kar profi izgledat ko teces! Ma tek na smuceh ti pa res zavidam 🙂 lepo izkoristi, dokler so se bele proge! Jaz tudi prepricujem mojga da vzameva en dan zase in greva tect, dokler je se sneg. Po drugi strani me pa vest pece, da potem otroke puscam doma… 🤦‍♀️

Šnitka, javi se, ni vazno kako in kaj.

Ne, ne Matruska, nič profi.. Navadnega ravninskega teka je tukaj pri nas bolj malo. Je samo gor, potem pa dol, haha. Tako da o lepoti moje tehnike ne bi. V klanc večinoma hodim… Ampak napredek je očiten.
In ok, ja. Sem športnica po duši, tako da moj tek vseeno izgleda približno ok. 💪

🙂 Ze da si upas na spust nekaj pove. Ker mene je bilo spustov zelo strah, ker si tako “ogrozen” na teh tankih smuceh 😂 je kar treba ene motorike in ravnotezja… skratka, super! Prov vesela sem da tako uzivas. Piha danes kaj? Ti pri nas so taki sunki, da je fajn met kaksno kilo vec 😉

Haha, ja, spusti so razred zase… Ko sem šla prvič na spust tukaj, par let nazaj, sem na enem ovinku šla naravnost v sneg.. Škoda da ni kdo videl Al pa snemal 😂. Bi se vsaj smejali…
Zdaj pač plužim na polno.
Sem mislila da jutri spustim tek, pa mi je mož ravno namazal dile in kaj naj zdaj 😁.

Ojla,babike!

Ne,Štefka,nisem še izgubila na moji poti vztrajnosti(trkam)😉Ampak gužvam z delom,vikendi so jao.Ob sobotah med cel dan ni doma,ker z možem greva na teren prodajat robo,iz.naše pridelke.🍎🥔🍾.
Nedelja kuhanje in gospodinjstvo,popoldne sem sina peljala v internat, pozno prišla,ker sem še prijateljico mogla it pozdravit,se pol leta nisva videli😑

Evo,danes pa lepo vreme in vinograd cel dan z pavzami za jest,oz.vodo in banano za dopoldne sem vzela s sabo.Tako da seveda se držim po protokolu vsega,namesto telovadbe je pa delo in ja,čutim noge in križ,tako da…migam ☺️

Pač na ta način.

Sem pa ugotovila,da je hrana najvažnejša pri hujšanju,seveda tudi gibanje,a pri hrani se moraš držati.Kit da ne veste,ha,ha.

Tisti video o dveh puncah od Štefke je res krasen,lepo resnično povesta,si ga bom še ogledala.

Sladkorček,upam,da mama kmalu ozdravi in da se ji poboljša stanje🍀

Prvi alt,ja,pokuriš energije na kmetih,ko je sezona dela,adijo sprehodi,ne znese s časom,ker je dela čez cel dan na nogah več,kot dovolj,ponoči pa ne mislim pešačiti,oz.ne morem.Ker ne gre,zmanjka bencina😉

Maruška,ti lepo furaš ,pa bravo zaminus na vagi.Kaj se konec meseca tehtamo skupaj,ali kako je s tem??

Pravzaprav ste vse pridne zelo,iz.smo,a ne?

Pa naj nekdo reče,da ni nič iz nas!?
Borimo se,vztrajamo,plezamo na vrh počasi,asigurno!
🐌 Polž je tudi počasen,a nekam preide.Tudi ne bomo!

Štefka,glede refleksa ti verjetno kisli zelje ne paše.Ima moj probleme s tem in že več let je.lje tablete za znižanje kisline in se mora zelo paziti pri hrani.Ko se ne,ga žge ima cmok v grlu,pa hrana se mu vozi nazaj gor,zoprna reč,ni fajn,nikakor sebe more pozdravit😞Rad bi se tablet rešil.
Tako da pazi,kislo zelje,večji obroki ne in tri ure pred spanjem ne jest…

Bodite lepo,če se ne javim,delam,v mislih pa sem z vami❤️

Šnitka super, lepo prebrat da gre vse po planu! Pridna. 🙂

Da pokljukam danasnji dan. Zadnji obrok sem imela danes ob 17h, tako da bom malo lacna sla v posteljo. Bo jutri zajtrk bolj teknil 😉
Z: ovs. kosmici, kefir, gr.jogurt, maline, banana, kava z mlekom
M: jabolko in dve rezini sira
K: cista kurja juha, ajdova kasa z buckami, papriko, porom in tuno, vlozeni feferoni
V: enako, le brez juhe in feferonov in polovicna porcija+ tanek kos pirinega kruha s sojinim namazom

Na sprehod pa se morem, ampak mi otroci se letajo po hisi! Pocitnice pac 🙈

Šnitka super! Sem vesela..po pravici, sem res mislila, da si zašla. POtem pa take lepe novice, bravo! IN hvala za komentar glede refluksa. S temle zeljem bom res pazila..pa tako rada ga imam. Kar se tiče ostalih predlogov, pa ja…delam na tem, da imam manjše obroke in da ne jem 3 ure pred spanjem (zato ne jem po 18:30 uri in zaenkrat je super in se super počutim).

Bravo MAtruška, super ti gre, nam gre vsem.

KOliko dni smo že pridne? 6 sem zračunala, uaa, še 34 🙂 in potem itak naprej…haha.

Oj, še jaz. Vedno več nas je on ja, počasi se daleč pride…
Hvala vsem za lepe želje za mamo, a žal sem jo imela danes spet na urgenci.. trije napadi v enem dnevu… katastrofa… pa vedno jo dajo domov. Ne vem.. filanje z injekcijami in tbl… čisto je slabotna, ne vem kako dolgo bo zdržala tole, mene pa tudi to psihično ubija.
Hrana – dokaj ok
Zadnji obrok danes okoli 20 ure, ni slo drugače, prej nisem mogla jesti, lačna sem pa bila fulll.
Gibanja danes nič. Upam, da bo jutri bolje

Šnitka, kapo dol, da pri takem tempu uspeš skrbet za prehrano. Pridna nadvse! 👏
Matruška, ja … otroci potem kar na lepem nehajo letat po hiši, se zapirajo po svojih sobah in so zelo veseli, če imajo mir pred mamo (no, sam da je hladilnik poln😉) Malo pretiravam, pa vseeno. Tud jaz sem imela do nedavnega slabo vest, če sva šla po svoje. Pa so čisto lepo preživeli. Nama ni nikoli še noben očital, da sva jih kdaj pustila za kak dan pri starih starših. Kar pogumno.
Tud jaz danes delam kljukice za hrano in miganje. Zdaj pa grem precej lačna spat.
Štefka, tvoje zmage v športanju pa so to sezono fenomenalne. In kje na Gorenjskem to šibaš? V Krajnski gori je menda kar gužva…

Sladkorček, sva skupaj tipkali… povsem normalno je, da v taki situaciji ni post na prvem mestu. Da se le pri mami umiri. Kaj pa osebna zdravnica? Nima nobenega predloga, kaj narest, da se izognete urgencam? Mirno noč in seveda za vnaprej vse dobro.

New Report

Close