Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Šnitka, je kar je ratalo s kilami, glavno, da si zdaj na pravi poti. 👍
Vsaka zase verjetno vemo, zakaj smo se zredile in samo od nas je odvisno, kje si bomo določile vsaka svoj prag. Kje se dobro počutimo. Jaz sem šla januarja kilo gor (decembra pa za spremembo ne) in bom pustila, da mi jo odnese postni čas. Računam, da mi bo odnesel še kakšno zraven, pa da se ponovno nafilam z energijo. 🙂
Štefka, maiaS, Matruška, migamo, ane? Čeprav, pri nas je danes čist aprilsko in sva že zjutraj s psom bežala pred dežjem.

3 leta za 15 kil. No ja
A to veš, da maš motnjo hranjenja
[/quote]

🙂
Vse dobro.. Upam, da enkrat najdeš svoj mir.

Vidim, da sva skupaj pisale 😂. Ja, migamo, seveda, kaj pa naj. To je cilj za letos 💪

Tudi jaz ujela obdobje sonca med enim in drugim nalivom.
Migamo, saj mi ne pustite počivat😁.
Še pri hrani moram zategnit ročno, ne vem kaj imam zadnje dni tako povečan apetit…

BLA BLA BLA
kok punc je šlo že stran od vaših planov
Nikol izpolnjenih
Migam ampak jem
Haha

Pride tako maiaS, včasih je apetit na polno, drugič pa komot živiš z minimumom. S tem sem se sama sprijaznila in glede na to, da bolj ali manj vzdržujem težo (že dolgo), vidim da je to dokaj naravno. Upam, da sem prišla do te točke (s pomočjo vaše družbe), da bom tudi v bodoče brez hujših manevrov ostajala na primerni teži. Predvsem pa pri zdravju. In to je glavno merilo in vodilo. Seveda, ko prihaja sezona poletnih oblačil, pa je bolj udobno imet dve kili manj. 🙂

Bravo prvi alt, tako se dela. In super družba si.
Tole vreme danes je pa bomba, haha. Ampak pravijo, da ni slabega vremena…da je samo slaba oprema 🙂 Zato sem se jaz danes opremila kot za v vojsko in sva šla s kosmatincem vseeno v hrib. Kdo bo mene ustavil? Blata je za izvoz, ampak me dejansko ni motilo nič in mokra nisem bila. Palerina, gamaše, gojzarji in gre! Pa je duša privezana in kosmatinec vesel. Življenje je lepo!

Tudi danes vsa opremljena odčofotala po blatu v naš hrib. Hehe. Super je bilo!
Kako gre ostalim miganje v temle groznem vremenu?

Pri hrani sem ok, miganja pa nekaj casa ne bo- karantena na domu 😕

Nimam niti prevec volje za pisanje. Samo da mine in da bo vse ok.

Stefka pohvale za vztrajnost! Res je, z dobro opremo se da marsikaj. 😉 Ampak brez volje pa nic 😉

Ojej Matruska…to je pa zelo zoprna situacija. Čakanje dan po dan.. Držim pesti, da mine brez težav!
Drži se!

Matruška, taki časi so, nikoli ne vemo who’s next… vse dobro. Saj bo tud energija za migat prišla.
Štefka, obvladaš tale hrib in vse vremenske razmere. Bravo. 🙂
Si drugače še doma ali se s službo kaj kaže?
Pri meni nič novega, migam ok, pri hrani (skoraj) solidno. Se nočem preveč omejevat te dni, ker bo kmalu post. 🙂

Matruska, kako si?
Prvi Alt, pri meni dogaja na polno. Hvala za vprašanje. Nič mi ne manjka, imam samo sladke skrbi.. Uživam življenje dokler sem še malo bolj na free. Sem vesela, da imam že od nekdaj tak pogled na svet, nekakšno zaupanje, da bo na koncu vse ok. In seveda bo. Še bolje, kot sem upala ali želela.
Sem pa tudi jaz v nekakšnem čakanju, kaj bo iz enega stika, ki se je končal z boleznijo, ne vemo ali kovid ali ne. Ampak tokrat nekako bolj mirno čakam in pazim nase in na druge.

Mene gor drži miselna poletje in dopust, ki smo ga že rezervirali. Takrat bo pa Življenje že nazaj v normalnih tirnicah in bomo lahko koga objeli 😍.

Punce, lep vikend!

Ojla punce! Jaz pridem nazaj…tudi za post bom nekaj naštudirala. Noga oz. mišica še zdaleč ni ok, pa bom rekla da se trudim in jo obremenjujem. Kile so obstale, in morda je zdaj pravi čas, da oklestil še zadnjih 5. Pa četudi ne, sem vesela, da sem tu kjer sem. Tako da bejbike moje, borimo se naprej!

O Sladkorcek, welcome back! Sva skupaj pisale…
Se te vesela 😉

Ojla bejbe!
Nekam sem zaslužila tri dni sem z vajeti ušla,ker so ne krofi premamilo.Sem jih dvakrat pekla in vmes jedla,Ah ja…Dobri,lepi,domači,pol pa mi je bilo slabo,ker nisem več vajena take hrane…Tako da danes spet nazaj po starem in upam,da ga ne bom več biksala,ker res ni fajn občutek,ko se napokaš,pol pa ti ni fajn v želodcu.
Veliko bolje se počutim ob zdravi hrani,pa energije imaš.
Za večerjo sem si ajdo skuhala,pa naredila iz nje solato(ajda,kisle kumare,kisla paprika,vl.bučke,mladi sir, bučno olje)Po šesti načelomaa ne jem,pa upam,da tako ostane.
Tri dni grehov bom prebolela,ne vem,je luna taka,al pač karakter nisem😞
Je prvi alt lepo napisala,da so dnevi,ko z manj hrane lepo zvoziš,včasih pa si lačen in lačen,Ah ja,ženski hormoni imajo tudi prste zraven😑
Pa Štefka,legenda!Od kod tebi energija,bravo?!Ti si kot Rambo,ne daš še.Meni pa v ta leden veter ni za it,raje noter telovadim,pa sobno kolo,čakam na otoplitev,res mi ni…

Držite se,babike,bodite pridne še naprej vse skupaj…

Glede pošta,ja imam cilj,nič kupljene hrane,pa ne sladkarij,pa tista varianta 16 -8 se hranit…Pa ve?pa,pa

Šnitka, dajmo! Pozabi te 3 dni in čimprej naprej. Bistvo je, da zaradi grehov ne vlečeš še par dni, v smislu, saj je vseeno zdaj, ko sem zabluzila. Čimprej pobrat in naprej. Naslednjič bosta 2 dneva, pote pa samo še kak dan, ali kak obrok. Treba je čimprej nazaj v zdrav ritem, pa bo.

Se mi zdi, da je to ena dobra stvar, ki sem jo jaz dobila iz foruma. Pobrat se takoj in naprej. Tudi suhci in tisti, ki nimajo težav s prekomerno težo se kdaj prenajejo.. Na kakšni večerji, obletnici, zurki.. In kaj naredijo po tem? Takoj nazaj v stare okvire in je..

Punce, jaz sem danes naredila 27000 korakov.. Najprej zjutraj s peskov v naš hrib, potem pa še na 2 hribčka s kolegi.. Noro. Zdaj mi pa stopala utripajo in rit mam premraženo… Ta špeh se ne pregreje tako zlahka..

Šnitka, tale tvoja solata me je čist navdušila.. Jaz nikol ne dobim takih idej s solatam. Jst rabim kruh in nekaj.. Ampak bom poskusila kdaj.
Kakšne solate si mešate, dajte mi še kakšno idejo!

Lep nedeljski večer vam želim!

Šnitka, jaz sem bila ta vikend tam nekje kot ti. Sicer ne s krofi, je pa bilo prevec ene kaloricne hrane, pica pa burek, pohanje 🙈 Skratka, stvari ki bi si jih lahko morda privoscila 1x mesecno, sem zauzila v treh dneh. 🤦‍♀️

K sreči sem bila tudi kot Štefka in smo danes oddelali res lep vzpon, cca 3 ure. Vecerjo sem imela potem ok.

Malo me je najnrz nesla tudi “karantena”. Ampak je vse ok, je slo samo za lazne hitre teste. Vseeno ni prijetno. Kaj hocem, kot je je, jutri bom pridna!

Gremo v nov teden! In ta bo se zanimiv, v sredo torej zacnemo 40 dnevno … zdravljenje?! 😉

Sladkorček, dobrodošla nazaj. Seveda tudi zate upam, da si ok glede službe, pa da se te glavoboli izogibajo na daleč. 🤞
No, tud jaz sem delala krofe (to delo tud terja kar nekaj fizične pripravljenosti 😅)… in jih tud par pojedla. Kakšnega pa tud menda še bom jutri in v torek. Mi pa tud mraz ne more do živega, grem vsak dan vsaj 40 min na hojo, včeraj cca 2 h, danes dobra ura. No, Štefki in Matruški lahko pa samo čestitam. 🙃

Štefka,ti boš do poletja manekenka,prava borka si,bravo!

Martuška,tole s korono je ena sračkica,ne?Kakorkoli je in bo,držite se,pa naj mine čimprej pa se čimmanj sekiraj okoli tega😉Naj bo poletje čimprej,da to izgine…kajne?

Prvi alt,joj,krofi,po pravici komaj čakam,da bo sreda,pa da te skomine minejo…

Sladkorček,ostani tukaj,da nas bo čimveč za vzpodbudo,pa Majas,tudi tebe ne pozabim,ti si tako naša manekenkica🌻,ti si naša drobcena a isto trpiš in uživaš,kot me,ki smo malo bolj…hruške.No,ne vse,bolj jaz ostale ste že normalna teža…pridem za vami,letos, poleti…

Pa opravičujem se za napake,skoz kaj najdem🤔

Pa čestitke vsem za kilometre,ki jih prehoditi,jaz grem danes,bay🍀

Hehe, Šnitka in ostale, hvala 🙂 Je pa res, da izkoriščam čas za gibanje. Še prehitro bo konec tega. En del me pa pasje učke prepričajo..Danes še nisem šla, čakam da se ogreje.

Razmišljam o sredi in o mojih 40 dnevnih zaobljubah.
1.Ena bo sigurno črtanje hrane po 18, ali 18:30. Tukaj si bom putsila malo lufta.
2.Sladkarije…vse. Ne samo kupljene.

Mislim, da bo to dvoje dovolj za začetek. Ampak da se jih res držim. Kar se hrane tiče. Gibanje imam itak svoje cilje že od novega leta inse jih kar držim. Torej vsak dan vsaj na lokalni hrib (če ne kam bolj resno drugam).

Mogla se bom držat teh mojih prehrambenih planov, ker vidim, da me spet malo heca zgaga. MOgoče bo zdaj vec motivacije spet.
In mogoče bo šla kakšna kilca. To bi bil super stranski učinek 🙂 Do poletja imam cilj prit na 72! In verjamem, da se bo zgodilo, brez prehude muke.

Kako se zmenimo za post? Kljukamo zvečer vsak dan? Javljamo kljukice vsak teden? Razmislite, kako je za vas ok. Jaz bom kljukala vsak vecer, da bom za ziher :-))))

New Report

Close