Heii. Jaz sem stara 12 let in sem velika 159cm ter imam 56kg. Pa naj kdo reče, da sem suha?!
Na trebuhu imem “klobase” oz tiste “valove” ali kakorkoli vi to rečete in to me taaaak moti, da kar otrpnem ko se spomnim na to. Imela se in še imam tooooliko lepih oblačil ampak so skoraj vsa, ki so lepa oprijeta, iz takšnega materijala, ki se mi tile “valovčki” vidijo. Probala sem že z raznimi jedilniki, recepti, si vzela čas, da poiščem kaj po NETu in še vse živo pa mi nič ne pomaga. No, imela pa sem že enkrat srečo, da sem za 4kg shujšala, ampak so “valovčki” še vedno ostali. Takrat pa sem na tak način:
Imela sem neko ranu na želodcu (oz. nekaj podonega-ne bom zdaj razlagala) in zato mi ni nič “pasalo”, da bi jedla kot pa kruh in prepečenec- nekaj, ki skoraj nima okusa. Takrat sem jedla skoraj samo prepečenec in sem shujšala. Ampak ZDAJ ne bi zdržala!!
Verjamem in VEM, da obstaja kak drug način, ki pa ga na žalost NE POZNAM.
Reeeeeeeees bi prosiLa za eno KORISTNO pomoč. In če ima kdo kaj PROTI moji objavi se naj lepo prosim zadrži in mi ne piše grdih oz. negativnih stvari, ker to mene I’ sorry but_ rado prizadane.
Hvala in LP, MediKa =)
MediKa, dober večer :o)
Verjamem, da te tvoji “šlaufi” motijo in zelo lahko se jih boš znebila, meni verjemi. Sploh ti ne bo treba stradat ali se čemu odrekat. Čudežno formulo imam in z veseljem jo delim s tabo … torej, upam, da ne boš razočarana, ker je res enostavna … trebušnjaki in ostalo gibanje. Postava se ti še izoblikuje in najbolj ga boš polomila, če se boš podala na pot hujšanja in shujševalnih kur. Poskušaj jesti zdravo, seveda pa si privošči tudi tiste pregrehe, ki jih mladost najbolje prenaša. Poskrbi pa zato, da boš vse zdrave in nezdrave kalorije pokurila. Pleši, skači, bodi mlada in zaljubljena in za lep in napet trebušček delaj trebušnjake.
Si v obdobju ko nihče ne razume tvojih “malih” problemov, ki so zate, čisto normalno, VELIKI. Prihaja zima in izkoristi jo za zimske radosti!
To je živa neumnost:višina minus sto, naj bi bila idealna teža. Imam 159cm in 55kg in sem čisto normalna, vsi pravijo, da suha, čeprav se meni ne zdi. Ko sem imela 52 kg, sem izgledala čisto upadlo, ..odvisno je od vsakega posameznika, od same konstitucije telesa ipd. zato ni treba posploševati, včasih številke niso vse.
Firma se imenuje Forever Living. Nahaja se v Trzinu, na ulici Borovec 3. številka je 01 562-36-40, najbolš da tja pokličeš in vse vprašaš.
Mislim, da ta gel, 1 liter in stane ene 20-30eurou. Spijem ga zjutri ene 0,3 dcl na tešče (pol ure preden ješ)-ampak jaz ga uporabljam za luskavico, ne za hujšanje. Je pa res, da deluje tako, da čisti organizem. Mislim, da je najbolje, da tja pokličeš pa vprašaš kar te zanima, ker imajo različne izdelke od aloe-vere.
Moram reči zgolj to, da je presneto žalostno, da je večina komentarjev na tem forumov od mladih damic iz OŠ, ki se niti smele nebi ubadati s tem, da imajo kilco ali dve preveč!!!!!
ŽALOSTNO! Začnite se ukvarjat s športom in jesti zdravo hrano pa bo vse ok! Vem, da tudi sama nimam popolne postave, samo bda frklja pri 12 jamra kolk kil ima preveč je pa absurdno!!!!!
Lp…
Mene pa zanima kako shujsati ampak ne kar 10kg na mesec…. lepo pocasi do pomladi ali poletja do tedaj lahko zgubim lepe kile…ampak zelim na zdravi nacin bres naslednih problemo kot zdravje…!! Problem je ker ne maram niti ene zelenjave in ne morem se odrect sladkemu in glih temu se zelim odrect ampak je se en problem kako se prehranjevati..??
Katero metodo gibanja uporabiti..Pa se eno vprasanje kaj je to res da ko ti pri gibanju ko se potis pri tem tudi hujsas.??
Prosim za odg…hvala…
Živjo!
Stara sem 19let in imam 67kg ter 169cm. Velikokrat sem že poskušala s kakšno dieto ampak to enostavno pri meni ne gre, ker imam šolo in zjutraj vstanem ob 6h-zajtrka ne jem nikoli, potem imamo ob 11h v šoli malico, ki nikoli ni NEmastna, ko pridem domov pa spet kosilo, okoli 3h, 4h.
za gibanje ravno nimam veliko časa, ker je PREVEČ učenja in se trudim za kar bolši uspeh. Mogoče kaj takega kar lahko počnem notri saj živim v takem hribu in gozd je okoli da si tekat zvečer v temi zares ne upam 🙁 Sem pa delala to poleti in izubila 3kg v 2mesecih 🙂 Ampak me je sram drugih ki se vozijo mimo mene in ne vem zakaj :/
Mi predlagate kakšne spremembe ki jih lahko prilagodim mojemu dnevu? Zares bi rada prišla na 58kg. Težavo imam predvsem z boki in bedri. Tam imam vso odvečno maščobo drugje ni takšna kriza.
Hvala že vnaprej vsem za pomoč!
lp
Drage mlade dame!
Nič in nihče ne bo dolgoročno namesto vas spremenil prehrambenih in športnih navad. Edini čudež, ki zares pomaga je zdravih in zmerno velikih 5 obrokov dnevno (med vsakim obrokom 3 ure pavze – brez pregreh, no morda kako jabolko al pa korenček) in nekaj miganja. Pri srcu me boli, ko 12, 13 letnice sprašujejo, kako naj se znebijo odvečne teže…