Hej, Obupana, pa saj se ti ni treba ločiti od hrane in se držati stran od nje! Že Legica ti je pametno svetovala, se podpišem tudi jaz pod njene besede. Jej, ne pa bežati stran od hrane! Vendar jej s preudarkom, po pameti. Vzemi si čas in preberi forum. Če želiš kile TRAJNO izgubiti, je zelo malo verjetnosti, da ti bo pomagala kakšna stroga shujševalna dieta. Pomaga pa, če spremeniš stil življenja, tako v smislu prehrane kot v smislu gibanja. Le da je to tek na dolge proge in ne smeš biti neučakana.
Lp
caw
Ja ena je rekla da bi rada shujsala v enem mescu 1Okg…moja sosolka je to res probala..je [mozno,ampak je pila SAMO vodo(sam je pogruntala da je bz ker se je pol se bl zredila)
pa cist je bla dihidrerana!!tko da tega ti res ne priporocam…je pa to 1OO% res da je dobr da se cim vec s sportom ukvarjas pa najbl saj men pomagajo trebusnjaki!:
uzivii papa *b][/b]
sem špelca cerar iz slovenskih konjic. zelo rada se zabavam in hodim s “prijateljem” tečt.
no in zard njega sem shujšala 20 kg!!
za dodatne infromacije mi pišite (tako boste izvedeli za mojo dieto)
p.s. pa punce a veste kok sm jst seksy in čez pol leta se bom poročila!!! hehehe bom najlepša nevesta v sloveniji zato kr hitr migat da bo špehec šou papa
Lep pozdrav vsem!
Stara sem 18 let in sem tudi jaz pred dvemi leti hotela na hitro shujšati..seveda sem se odločila da, pač ne bom jedla, čeprav so mi vsi govorili da to ni prav in da mi bo žal..in res je bilo tako..na začetku sem zgubila 10 kilogramov v enem mesecu (vse lepo in prav), ampak ko sem pa začela nazaj spet normalo jesti so se kile kar dvigovale in dvigovale..tako da mi je tako žal, da priporočam vsem puncam naj raje hujšajo na bolj zdrav način, saj bo tako edino učinkovito..
No, po vsem tem me pa sedaj zanima, če bi mi lahko kdo prosim priporočil kakšne vaje za oblikovanje postave oz. za hujšanje, ker se počasi približuje moj maturantski ples, zato moram malo pazizi da se ne zredim, da mi ne bo obleka premajhna =))..navsezadnje se pa približuje poletje in bi bil skrajni čas začeti delati na tem, da bi začela počasi zgubljati odvečne kilogramčke =)).
Lep pozdrav vsem in hvala že vnaprej za vaše odgovore!
mi imamo čez en mesec valleto in imam 80kg visoka pa sem 175 cm in mi z trebuha visi špeh* in bi rada na valeti bila čim bolj suha …kot druge in me zelo zelo zanima kako bi jazprišla iz 80 kg na 65-70 kg????
resno bliža se tudi poletje i stara sem 14 let ,nič ne treniram ,malo več pojem..sladko mmmm..****res če bi lahko gdo!!
Ne na glavo in nos prosim …
Drage nestrpne najstnice!
Prvi nasvet – začnite športat. 3, 4, 5x tedensko, 45 min. Divje rolanje. Kolo. Tek (to!). Hitra hoja na sosednji hrib. Skratka, ne počasi, ampak na poskok. Če pa imate možnost se vpisat v kakšen fitnes, pa hodit tja na tek.progo, orbitrek in 2x tedensko na naprav
Drugi nasvet – prehrana. Adijo junk food. Jejte 5x dnevno. Zjutraj kosmiče, muslije, kruh pa kaj gor. Malica – npr jabolko. Kosilo – karkoli že je, slab krožnik. Pa solato pojest! Malica – sadje. Večerja – beljakovine zelenjava (torej kakšna skutica, jajca, skleda solate zraven, mogoče tuna, piščančji file – brez kruha, kosmičev, itn)
Tretji nasvet – pijte vodo. Navadno. Ali nesladkan čaj. Ogromno sladkobe pride preko pijače.
Srečno!
Sladke pijače so res poden, 100ml ima cca 40-50kalorij odvisno od pijače. 2 litra pa je okoli 800kalorij.
Jaz sem včasih samo s colo in sladkarijam zafilal 2000 kalorij/dan, kje je še hrana+2000-3000kalorij skupaj sem včasih zaučil, kar 4000-5000 kalorij. Tud, če sem jedel samo 2x v dveh obrokih pojedu min.1000kalorij/obrokx3.
V glavnem izbirjate zdravo hrano.
pomagajte mi prosim!!!
jst bi rada nasvet kaj naj naredim če se mi po nogah in hrbtu delajo mazolji? po nogah jih mam fullllll pa bi rada zvedla kaj je treba narediti da se jih znedim zato bi zelo rada kakšen nasvet od katerega!!?? in pa zanima me kaj naj naredim če si neupam obleči malo bol uprijete majce ker imam velike prsi-zelo!? aja stara sm 13!! ali moram zaradi tega shujšati ker imam kar 60 kg! pa kakšn nasvet kako shujšati prosim kajti še kopalk si več ne upam obleči tako mi je nerodno?? pa oprostite ker matram z uprašanji sam imam samo še enega! po obrazu imam mazolje in me zanima če ima kdo kakšno sestavino mislim kakšno idejo ki jo lahko pripravim doma kajti jaz sem slišala da je dobro ce das 3 žličke medu in eno žličko cimeta pa zmešaš po si pa zvečer namažeš prau velike mazolje in pustiš čes noč zjutraj si pa spereš ! jas bi pa probala nekaj drugega !
prosim prosim prosim prosim če mi lahko svetujete prau vesela bi bila katerega koli vašega komentarja ali nasveta!!
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RES PROSIM IN HVALA!!!!!!!!!