živjo!
Sem punca stara 13,8 – kmalu bom 14 🙂 in resnično si želim shujšat, saj se neprestano drugi posmehujejo moji debelosti 🙁
visoka sem 170cm in tehtam 80 kg !!
Povedati moram, da sem eno leto nazaj shujšala za 10 kg v približno 2 mescih res je da sem jedla zelo malo skoraj nič …..pa tudi vsak dan zvečer sem teklaa in tako je odšlo teh 10 kg, ko pa sem nehala s tekom in uživanjem tako rečeno zdrave hrane so kilogrami prišli nazaj 🙁 .
Jedla sem sladkarije in vedno bolj sem se nažiralaa zato se je teža tudi dvigovalaa in ni ostala na miru .
Spet si želim shujšat za 10-12 kg ampal tokrat , da bojo kilogrami ostali za vedno.
Nočem nepotrbnih/nekoristnih dijet, saj vem, da se kilogrami lahko spet vrnejo nazaj ko bom nehala z dieto.
Prosim vas, če mi lahko svetujete kako bom lahko prišla do začeljene teže in jo tudi ohranila !?
LP, <3
ojla.
stara sm 16 let visoka 165cm in imam 65kg..do poletnih počitnc bi rada shujšala za vsaj 10 kg..je to sploh mogoče?? glede na to da nebi rada ravno stradala..??
prosm neii mi kdo udguvuri čim preii
aia pa še to največ bi rada zgubila na riti in stegnih ker so res oogromna..katera vadba bi mi pomagala..
pa ne spet napisat preber si forum..