Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kako shujšati 10 kg v enem mesecu

Kako shujšati 10 kg v enem mesecu

Zdravo..
Star sm 17 let visok pa 185 in tehtam 100 kg pa me zanima kolk je normalna tezina za moja leta in visino
Lp .

Ps:kako se znebiti trebuha ?

Zdravo.
Star sm 17 let visok sm 185 in zanima me kaksna je normalna tezina za mojo starost in pa visino
Lp.
Ps:kako se znebiti trebuha?

Kako naj shujšam 10 klogramov venem mesecu brez DIETE.
Prosim za odgovore .

hvala

Vidim, da tule sprašuje veliko mladih glede hujšanja. Najstnikov starosti mojih otrok. Naj povem, da imam doma dva, oba nagnjena k debelosti. In oba vitka. Recept:
– Čim manj sladkarij. kdaj že kakšen kos, a minimalno. Pozabite na rogljičke in listnato testo … poznam recept zanj, noro veliko maščob ima, prisežem. Pojejte kdaj kakšno reberce čokolade ali kakšen kos kolača, nič narobe.
– Redni obroki hrane, vsaj en reden topel v stilu kosila. In takrat se poje en ne preveč nabasan krožnik hrane, ki ni preveč mastna ali kalorična. Kar pomeni, krožnik makaronov z mesno omako ali zelenjavno omako. Kakšna rižota, riži biži, pečen riž z zelenjavo. Hrenovke in podušene bučke. Popečen piščanec. Itn. In pa skledica solate, začinjene z olivnim oljem. Izogibat se je torej treba mastnim zadevam, smetanastim zadevam, hitre prehrane v stilu kebabov, burgerjev ipd.
– Zvečer pa skleda solate, v kateri so lahko koščki sira ali narezana kuhana hrenovka ipd.
– Čim manj kruha, najbolje da preidete v času hujšanja na polnozrnatega (je tako zanič, da ga veliko človek niti noče pojesti 🙂

Usmeritve:
– ne stalno nekaj grickat, košček tu, košček tam. tega se čez dan veliko nabere! Imejte cca 3 obroke, pri čemer je jogurt in jabolko tudi obrok!
– ne jejte kupljenih prigrizkov, čipsov, piškotkov ipd.
– športat je treba. Kolo. Tek. Hitra hoja. Skratka, nekaj aerobnega, cca 40 minut, recimo vsaj 4x tedensko. In 2x tedensko vaje za moč – lepo na tla, sklece, trebušnjaki, ipd.

Vedite nekaj, če boste samo stradali, boste sicer kakšno kilo dali dol, a čez dva tedna vas bo zvilo in se boste basali s kakšnim pomfritom in milko. V prehrano morate uvesti nek red in se ga držat. In vaše telo rabi vse, od maščob do OH, beljakovin. Če boste kaj preprosto zbrisali, si boste zribali presnovo, poznalo se bo na koži, laseh, nohtih.

Sem stara 14 let in bi se rada znebila trebuha nisem debela(45 kg) se mi pa vidi. Sem naredila tudi(velikokrat) da nisem jedla večerje, potem sem nekaj čisto malo jedla za zajtrk ampak bilo je zaman. Zgodilo se je da sem prišla na cilj vendar sem bila lačna in nisem zdržala pa za zajtrk pojedla hrenovke(tiste male pojedla sem 3) in do kosila se je spet videl trebuh in potem za kosilo sem pojedla skledo(kot za solate) testenin potem večerje nisem imela. Naslednji dan sem se lahko uprla in sem malo jedla. Kako naj se znebim trebuha??(tablete ne pridejo v poštev!!) Že naprej hvala za odgovore! In mislim da moram povedat se se sladkarijam tudi ne morem odrečt(pojem mogoče dve vrstici čokolade na dan!! :$)

Pozdrav!
Sem dvanajst letna punca ki je predebela za svoja leta . Sem velika 168 cm in imam 85 kilogramov. Kako se naj znebim trebuha(čim hitreje). Prosim nekaj mi napišite vesela bom .

Ps: nočem diete
Hvala!

sem shujsala z enemonom 5kg v 8 dneh… vse se da ce se hoce;)

hojlaa 🙂

V dveh tednih sem shujšala 4kg. In to brez kakeršnih koli diet!!!!! priporočam vam, da ne mislite samo na svojo težo in začnete aktivno migati…. jaz sem jedla veliko sadja in sveže zelenjave. jejte tudi veliko belijakovin. Naredila sem si seznam vaj ki jih moram vsak dan narediti. Migajte kolikor se da. Obroke zmanjšajte, in imejte 4-5 obrokov. Pojdite hitreje spat, saj brez spanca ne bo nič! Popijte 6-8 kozarcev MRZLE vode. Ne mislite samo na svoje kilograme in boste shujšale zdravo in boste med hujšanjem zadovoljne!!

🙂 SREČNO 🙂

Živijo

Sem punca stara 12 let in imam skoraj 80 kg in okoli popka sem skoraj 100 cm ce ne vec.tudi sama vem da je to zame prevec in da to moja hrbtenica tezko prenese ker sem pred 11 meseci imela operacijo hrbtenice.zato bi rada shujsala vsaj 5kg na mesec prosim povejte mi neko idejo za dijeto prosim prosim prosim

L.P

Citiram zanimiv odlomek iz knjige Past užitka:

OB POLNOVREDNI RASTLINSKI PREHRANI JE MOGOČE REŠITI SKORAJ VSE TEŽAVE S TEŽO
Skoraj vse težave s težo je mogoče rešiti s pravilno prehrano, ki temelji na svežem sadju in zelenjavi, polnovrednih žitih, stročnicah, oreških in semenih. Če je ta trenutek vaša telesna teža prevelika, vam ni potrebno spreminjati velikosti porcije, ampak njeno vsebino. Drastična telesna vadba ni potrebna, zmerna vadba pa je koristna. Ob uživanju pravih živil se bo telo po naravni poti samo znebilo odvečne maščobe in povrnila se bosta telesno zdravje in dobro počutje.

zivjo , zelo rada bi shujsala pa ne vem kako … stara sem 19 let , visoka 168cm in imam 70kg to se mi zdi ogromn prosim pomagite mi

Serbus!
Star sm 14 let in mam 85 kg..do poletja bi rad ful shujšu, sam nevem kak!

Lahko kdo pomaga, prosim?

živjo mene pa zanima kakšno dieto si uporabila
lp.špela

Sos moja hčerka jev 5 razredu velika je 148/9 tehta pa46kg nocem ji rec da je debela ker ne zgleda ampak Jo sosolci zezajo pa ji je full neroden zredila se je Ko je oce umrl 3leta nazaj in nevem kako ji pomagat

Bi želel kdo poskusiti priti do željene telesne teže s programom herbalife? 🙂

da se, ni to panika da se ne bi dalo. problem je v posledicah.

da bobo posledice najmanj škodljive in da bo telo najbolj zdravo ostalo, je dini način tale.

ta mesec si moraš vzet fraj. imet moraš vsaj ta mesec fraj čisto in če se da še pol meseca poleg.
začneš zelo preprosto. kupiš rukzak en bolj orng. daš noter obleke za preoblečt, vodo, in če ni dovolj teže, daš noter še 20 kil. plstično utez ali vrčo peska, se da kupit. in greš lepo zjutraj na pohod. kam it, kako hitro hodit je pač vprašanje tvoje forme. ampak 10 ur na dan bi ze moral hodit. in to orng. jest malo manjse obroke ampak veliko jest. vsak dan drugo turo. ko si utrjen pa naslednji da nne moreš več, greš delat na utezi. plus tečet. za počitek veliko spanja in kakšna dodatna savna in masaža. res pazit na prehrano in manjse obroke. hodi po gozdovih, po hribih, pohorje, po vseh poteh, vsake 50 minut hoje se ustavis za 10 minut. pa gasa naprej. če zmoreš hodi skoz. vzami kolega kakega poleg pa idita skupi. vmes delaj vaje za moč, sklece, trebusnjake, zalegaj na tla in vstani, v rokah nosi neko palico 5 kg. kot orozje.
pač ko boš dobil zulje pač prepikaš in saniraš in gasa naprej. to je edini način, da v 1 mesecu izgubiš 10 kg, pa da bos ostal kolkr tolko zdrav in da ti telo ne bo šparalo in ne bo pol telo čist popizdilo, ko bos prenehal z tem šokingom.

10 kg v enem mesecu, pa še brez diete in vadbe? Po moje ne bo šlo, čudežev ni 🙂 Ko sem se lotila kure sem si kupila tablete z izvlečkom garcinije cambogie in so mi pomagale, ni bilo pa tako, da nič nisem naredila zraven. Rezultat je bil 8 kg v 2 mesecih, ampak jaz sem vedno bolj počasi hujšala.

ojla! tudi sama sem se predkratkim ( 2 mesecema ) ODLOČILA SHUJŠATI , sicer sem stara 14 let, 159 cm velika, bila težka ( 53 kg ) pa sem shujsala v enem mesecu 9 kg tko da imam zdaj le ( 44 kg ) mati pravi da sem podhranjena vendar jas menim drugače. zdaj se veliko bolje počutim v svoji koži čeprav imam bolj slabšo kri se mi že boljša. slabe posledice: koža se mi zdi nekam svetlejša ( zgledam malo bolj bleda), ( na začetku boš imela velike podočnjake kot jaz ), ( bolj boš občutljiva ), (ker se ti bo tako rečeno zmanšalj trebuh boš tudi manj jedla in če se boš prenajedla boš bruhala ). kako pa shujšati? vem težko bo zelo js sm bila vedno histerična pa živčna med hujšanjem vendar upoštevaj moja navodila pa boš tip top po enem mesecu : -prehodi 8 km na dan , 4 km preteči, – vsak dan vadi gimnastiko po približno 30 min, -ne jej! za zajterk : polovico jabolka, kozarec vode , za kosilo: (prosim ne zavračaj hrane kot jaz vendar naj ti mami / oče kdorkoli skuha samo 1 krompir v kosih to je to za večerjo pa sao spij kozarec vode ali pa kak lahek kefir. ok zdej pa tako ne jej cisto nic sladkarij, sladkih pijač, banane ( ker vsebuje sladkor) am pa kruha ne lej ce bos to upostevala bos bla manekenka pa pou sam a pop dijeti nebos zacela jest spet neki dost kr bo slo use nazaj 😀 lp., anikaaa aja se nekaj pa dosti pomaga tudi ce kaj treneras sam ce bos tak mal jedla k js bos skus zaspana

Živjo.

Sem 13.letnica in imam 95kg. Velika pa sem 173cm. Vem da bi morala imeti vsaj60 kg.(prib).
sem zelo lena glede na gibanje a mogoče gdo ve za kakšne vaje , dijeto itd.?

hvala.

Živjo.

Sem 13.letnica in imam 95kg. Velika pa sem 173cm. Vem da bi morala imeti vsaj60 kg.(prib).
sem zelo lena glede na gibanje a mogoče gdo ve za kakšne vaje , dijeto itd.?

hvala.

New Report

Close