Rada bi shujšala vsaj za 10 kg. Ampak pri meni je problem, da zmeraj prehitro obupam. Čez dan mi še nekako uspeva, ampak zvečer pa se ne morem zadržati, da se nebi pregrešila in jedla nezdrave stvari. Vsak dan si rečem, da zdaj mi bo pa res uspelo, ampak skoraj vsak dan je ista zgodba. Ima mogoče kdo kakšen nasvet ?
Jaz imam super sistem kako se znebiti 10kg v treh dneh. Sam sem moral to narediti, ko sm hujšal za tekmo- enak sistem je uporabil tudi kolega, ki je tudi moral hujšati in ima skoraj 20kg manj od mene. To lahko dosežete doma brez trenerja in posebne opreme- prav pride le kolebnica.
Za začetek prvi dan obvezno potrebno prenehati z uživanjem vse soli, sladkorja in maščob(to pomeni sladkor, sol in maščobe iz hrane), jedel sem samo na pari prekuhano hrano in še to zelo majhne porcije.
Drugi dan se odpoveste vsej hrani in spijete 2 kavi čez dan ter hodite na sprehode. Pijete samo vodo in še te čim manj.
Zadnji dan ne pijete nič vode in ne jeste nič hrane- ne sadja ne zelenjave. lahko samo kakšno majhno skodelico zelo močne kave preden začnete s treningom, ki zgleda tako:
Oblečete se v vsj 4 sloje toplih oblačil in oblečeni skačite z kolebnico kakih 10min.
pojdite v kopalnico in si še oblečeni pripravito čim bolj vročo kopel, med tem ko se kad polni se zraven čim bolj gibajte. Ko je polna se slečete in zlezete vanjo za 20 min. za temu se oblečete v nova oblačila in pojdite v posteljo(spalnica naj bo čim bolj ogrevana) se pokrijte z vsemi odejami kar jih imate in počivajte 30min. ta naredite večkrat skozi dan in veši kilogrami bodo izginjali en za dugim.
Prepričan sem, da vam bo uspelo če boste sledile mojim navodilom!
Lp, Blaž
Tuki gor na forumu ste punce in ženske, ki pišete da vsak dan telovadite, če bi bi bilo to res ne bi bile debele. Tud 100 trebušnjakov na dan, tud če so pravi to ni NIČ. Morš se 2 ure na dan res švicat da boste kj dosegle kkšne rezultate. Če vam kdo napiše da morte telovadit ga ignorirate, kva mislte če boste jedle Nupo pa na kavču doma ležale pa se zgovarjale da maste otroke in nič ne morte delat, škoda za vas!!!! Če bi vse to delale kar tuki pravte da delate bi imele popovne postave.
Mladim puncam pa nehite govort da so suhe, če niso vsaj ne za naše čase, one hočjo bit suhe tko kt so zvezdnice, ne pa nakonc ratat neke debele mamice k se sam zgovarjajo!
MUSIC če shujšaš od 5 do 10 kg boš za naše čase lih taprava. Noben pa ni reku da je to zdrav, pa pomoje ti je to vseen al je to zdrav al ne sam da boš lepa za fante, vsaj kokr mam js izkušje z najstnicam.
Evo, moj podpis za @KRUTA RESNICA
Dejansko mi ni jasno kako najstnice pri 13, 14 letih “morate NUJNO shujšati”. Takrat še ja niste niti povsem razvite! Dajte se gibati v naravi ali vsaj znotraj 4 sten, ampak dajte se ODLEPIT od FB, Twitterja, Pinteresa, in PC-ja nasploh. Od jamranja 4h dnevno preko PCja boste sicer če hitro tipkate porabile mogoče 52-77kcal, ampak TO NI NIČ!!
Ali da vam povem na način, katerega boste razumeli/e: “Marš offline in ven!!”
Če si v tako kratkem času toliko izgubila in je koža fejst povešena, te reši samo še kirurg.
Če ni tako hudo in si redno skrbela za kožo (mazanje, savnanje ipd), potem se lahko malo zrediš nazaj (da je napeta) in počasi izgubljaš kilograme + dosti savnaš…
Če je pa zelo malo in si bolj domišljaš, potem pa ne sekiraj, se bo samo uredilo 🙂
Pri hitrem hujšanju je to problem, ker se koža počasneje odziva… Če prideš do točke povešenosti pa je spet več faktorjev, da ti dejansko lahko odgovorim(o) na tvoje vprašanje… pa sej zgoraj prb razbereš kako in kaj.
lp M.
živjo, stara sn 15let tehtam 56kg vlka sn pa 162..od novga leta pa do zdej sm shujšala 8kg mela sn jih 64 sepravi na 56kg..zdej sn boke že ‘nekak’ zgubila ampak je še moj trebuh napihnjen..mogoče kakšne vaje za to da bi se ga znebila? in koliko časa na dan bi jih mogla izvajat..
za zajtrk jem kosmiče (30g-112kcal) z mlekom 1,5 ali z jogurtom 1,3(navadnim).
zajtrk imam ob 7..
no potem ob 10 kak kos sadja
kosilo imam ob 14.oo ali 15.oo (jem use kar skuhamo ampak z zmerno količino)
do večerje ki jo imam ponavadi ob 18.oo pojem kak kos sadja spet in za večerjo potem jajca ali meso + zelenjava ali navaden jogurt 1,3.(z zmerno količino kot pri kosilu)
izmikam se seveda belemu kruhu, testenin ne jem dost prav tako tudi krompirja ne..
pijem samo navadno vodo, edino ko me zaprime dodam sok (sirup).
telovadim 2-3 ure na dan (ne usak) am sobno kolo ali sprehod oz tek zunaj + trebušnjake pa tudi v vrečo boksam hehe.
do željenega rezultata bi prišla nekje v 4mescih kar mislim da se da..
hvala v naprej:)
Za začetek si poglej kalorijske vrednosti živil in si na podlagi tega sestavi jedilnik po meri.
Spletna stran; http://www.hujsanjebrezlakote.si
L.p
dejansko tukej vsak napiše težak sem tolk, visok se tolk..dejte mi pomagat kako shujšat..vrjemte da, če bi hotli shujšat bi že.. Js sm bla tut mal močnejš, pa sm si rekla zdej pa dost..
ZDEJ PA RECEPT ZA VSE : miganje miganje in šenkrat miganje..vsak dan minimalno pou urce .. razne pice,hamburgerje pa ostalo svinjarijo nehite jest.. Raj pojejte kakšno sadje več. Sladke pijače skenslejte in začnite pit vodo. To bi bil že dobr začetk za vsakega tukej.In nehejte si zatiskat oči, ker ne pomaga.
Zdravo
Preberi si in si sestavi jedilnik; http://www.hujsanjebrezlakote.si
L.p.