Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kako shujšati 10 kg v enem mesecu

Kako shujšati 10 kg v enem mesecu

Ja, seveda, če se znebiš par sto evrov, boš pa vsaj placebo učinek dobila v zameno. Joj, joj ženske kakšne neumnosti se greste. Omislite si šport, ki vas veseli, ki vas napolni z energijo, adrenalinom in ne boste obsedene z jedilniki in prehranjevanjem. Prav tako bo metabolizem boljši, bolj pospešen in bo tudi hujšanje veliko lažje :).[/quote]

Če jih nimaš se jih tud znebiti ne moreš!!!Par sto evrov!!!:)))))))))))))))))))

…no jaz imam občasno take popadke. moj problem je podaljšanje zdravniškega spričevala za poklicnega pilota, sem namreč cargo pilot. Tu je teža omejitev. Nekako se mi jih nabere okrog 130 nato vzamem ločevalno dieto (vsak dan za zajtrk dva kosa sadja, prvi dan kosilo meso in solata, večerja isto sam pol manj, drugi dan kosilo riž, solata, večerja podobno, tretji dan kosilo testenine ali pica, večerja sladkarije, čerti dan sam sadje cel dan. 27 dan po sadnem dnevu vodni dan. jaz izgobim po 10 kg mesečno in pridem tam nekje na 105 kg n akoncu 3 mesecev. Počutje odlično, zdravstvena slika odlična….verjetno je kje kaj napsiano o tem…

To ni uspeh, če vsake tolko zadevo ponavljaš hehe.

zdravo stara sem 13 let velika sem 150cm in tehtam 41-42 kg to se mi zdi preveč rada bi shujšala vsak 5- 6 kg najkasneje v dveh mesecih prosim pomagajte mi prosim :///

živijo

jaz sem stara 13let velika 150cm in imam 4kg. zame je to veliko saj imam viden trebušček vse drugo pa je v najlepšem redu prosim pomagajte mi.

oprostite zmotila sem se imam 40kg

za psihiatra je prava pomoč. pa se ne šalim.

Zdravo! Imam rešitev za vaše težave.Če vas zanima področje wellnessa oz. področje zdrave prehrane vam bom z veseljem pomagal več informacij dobite na mojem email naslovu [email protected]

Jst hujšam tako da nejem sladkarij ne jem po 6 uri jem zelenjavo ter sadje pijem veliko vode
kosilo jem normalno vendar v manjših količinah zvečer grem teč po 1 uro ter med dnevom delam
trebušne vaje visok sem 163 težek 64kg star 13 let uprašau bi če je to pravilno hijšanjee nisem pa odvisen od hitrega hujšanja počasi se daleč pride 😉

glede hujšanja delaš prav glede sloga pisanja pa se še izpopolni ker kot sam vidiš je težko brati če ni ločil a ne pa vso srečo v šoli pri slovenščini in seveda tudi hujšanju

@Šprtnik

Nekaj delaš prav, nekaj pa narobe. Prav je, da se izogibaš sladkarijam, da ješ veliko zelenjave in piješ veliko vode, da imaš več obrokov po malo in da tečeš. Ni pa prav, da ne ješ po 18 uri, sploh, če zvečer še tečeš, sadje je treba malo omejit in tudi trebušnih ni potrebno delati vsak dan, ker zaradi njih ne boš imel nič manj maščobe na trebuhu.

Za vse ostale pa: hitrega hujšanja ni in ne obstaja, razen, da škodite same sebi na dolgi rok. Tudi kvaliteta tega hitrega hujšanja je zelo vprašljiva, ker ne izgubite maščobe ampak vodo in mišice. Treba se bo sprijaznit, da je potrebno ob pravilni prehrani tudi migat in da je za vse potreben čas. Tudi zredile se niste v enem tednu, a ne?

No, ura, kdaj zaužijemo zadnji obrok, je zelo odvisna od tega, kdaj gremo spat. Ni isto za tistega, ki gre spat recimo ob 21ih ali pa nekoga, ki gre spat ob 24ih. Športnik je zelo mlad, osnovnošolec, tako da predvidevam, da gre v posteljo nekoliko hitreje kot odrasli.

In nenazadnje: ker ni naredil vejic, se njegov zapis lahko bere tudi takole: “…sladkarij ne jem, po 6 uri jem zelenjavo, ter sadje pijem veliko vode …” Torej, po 6 uri je le zelenjavo ;))

Hvala usem za dgovore spat pa grem ob 22:00 glede slovenščine pa se bom še malo potrudil 😉

Predvidevam, da ne gre spat ravno ob 20, sicer pa je priporočljivo jesti tik pred spanjem, da ima telo kolikor toliko hranil skozi noč. če pa po 18 uri ne je in je šele prvič zjutraj npr ob 7 je telo zelo veliko ur brez hrane, torej strada, upočasnjuje metabolizem itd….je pa seveda treba vedeti kakšno hrano je treba vnesti pred spanjem pa seveda, da imaš skozi dan porihtano prehrano.

No, sej je sam odgovoril kdaj gre spat. Se pravi delaš čisto napačno.

Dragi 13 letniki in 13 letnice – preden se odločite pri svojih letih hujšat, pomislite, da ste še v dobi rasti, v dobi razvoja telesa. Nisem noben strokovnjak, ampak po zdravi kmečki pameti je to obdobje, ko je treba jest vse, v normalnih količinah in tud kaj migat – karkoli – ples, nogomet, tek, hoja, kajvemkaj. Ne delajte si škode. Pri 13 letih je vse življenje pred vami.
punca98 – malo trebuščka za dekle, ki še se razvija, je čisto ok, tud teža/višina sta ok. Če zdravo živiš, se ne boj, da bi imela preveč oblin.
pa srečno!

Zdravo!
mene zelo zanima koko shujšati v 1 mesecu 10.kg .Zanima me način, ki deluje zdravo in hitro, ter tudi brez kakršnih koli tablet.. itd.

Če lahko vse narediš pol pa res ne vem kwa delaš na forumu HUJŠANJE!!!!
Zmiguješ svojo prdo rit![/quote]
ja klemenkoo jo zmigujem vsak ljubi dan zato sem pa skinila skor 50 kg ……….tko da verjemi govorim iz prve roke

Za vse ki bi radi hitro shujšali pa brez tablet in bolečine v hrbtu
in sklepih.Preprost odgovor je plavanje Zakaj? zato ker telo v vodi lebdi in je dobro za sklepe ter hrbet.Jas sem pred 3 mesci imeu obroče na trebuhu sedaj pa imam lep izklesan trebuh vendar to sem dosegev z jekleno voljo in seveda prostim časom .Plaval sem od 3-2x tedensko v termah čatež.Mamice pa bi lahko tudi šle do bazena z otroki pa se malo razgibale žau največji problem je prosti čas.Zato
ko maste čas pojdite plavat počutili se boste veseli ter brez bolečin
pa nisem kak reklamer za plavanjem samo povem svoje rezultate =)

Zdravo. Jaz imam 83 kil vlka sm pa 172 cm in bi rada shujsala usaj 13 kil.. zanima me samo kako? Brezveze se mi zdi da sm 2 mesca brez hrane in da dobim kile takoj nazaj .. ce bi mi lahko kko pomagali pa mi napisali kaksno zdravo dieto 🙂 hvala! 🙂

hay…mene pa zanima…ni pomembna starost v glavnem se rastem vlka sem okrog 60cm tehtam manj kot 50kg kolko moram shujsat…prosim pomagajte!!!!

New Report

Close