Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

Elle29 ali tebe kaj bolijo dojke?pa sposnji del trebuha?

Prsa so me bolela ze pred punkcijo celi cas in danes me se zmeraj bolijo..hormoni..pa tudi estima svoje naredi..

Spodnji del trebuha pa ze od punkcije naprej..

elle 29, ja so hitro zrastli, jih je pa samo 6 🙁 Veliki od 21,5 do 14,5. Je pa to moj prvi postopek.

Upanje24,jaz sem jih imela 12 celic,oplojenih 10,od tega 4 zelo dobre,6 pa se naknadno izveva ce se bodo razvijali.
Upam da se ti jih cimvec oplodi. No najbolj pomembno je da se ti ena pa da ta ena potem najde mesto v tvojem telesu 🙂

Se vracam domov iz punkcije. Dobila sva 4 celice. Sem kar malo zalostna. Upam, da naju vsaj en lep pricaka v cetrtek.

ne smes bit za to zalostna, ti bo uspelo iz teh izvleci najvec, sem prepricana!!!!

Upanje,brez skrbi,vazno je da so ok,in da se bodo vse lepo oplodile.
Ti se pocutis ok?
Do kdaj ste/boste ve doma oz ne greste v sluzbo?
Lp

Upanje24, ne skebi, prepricana sem, da je ena izmed teh 4ih zmagovalna ! Probaj pozitivno razmisljati, veliko punc je imelo malo celic, n koncu pa so ravno one zanosile..tudi ce jih imas veliko ti to ne garantira uspeha..vazna je kvaliteta 😉 At the end, all it takes is 1 🙂

Hvala punce. Sem ravnokar prisla domov. Sem se vsa omoticna od narkoze in malo krvavim, ampak to bomo vse potrpeli. Jaz grem jutri delat…delam v pisarni. Od transferja naprej, pa bom 1 teden doma.

Upanje, ti se kar lepo drži! 🙂 4 celice so lepa številka, zapomni si. Meni je v prvo uspelo z dvema celicama – 1 se je oplodila in se celo prijela 🙂 dobro, potem se je tudi “odprijela”, ampak hočem ti reči, da so 4 super!! 🙂 ti samo drži pesti in samo dobro energijo pošiljaj tja v laboratorij 😉
…če mene vprašaš dela avtoimunost svoje, ampak ni vrag, da je ne preslepimo! 🙂 aja, moja ANA je bila tudi toliko kot tvoja, pa lej kako si dobro odnesla :)))
saj res, kateri je tvoj zdravnik v MB?

ostale punce, vso srečo!
držimo pesti za vse! 🙂

jaz pa bom kar od prvega uz-ja doma, pa kolikor se bo dala osebna zdravnica mi je rekla, da mi lahko da 30dni, delam v vrtcu v jaslicni skupini. in glede na naravo dela glih ni najbolj udobno. oz. odvisno od rezultata=)

Roozi, tvoj amh je bil tako kot moj? In koliko jajcec si takrat dobila? Hvala za lepe besede.

Zivijo punce kako ste?
Elle29, kako se pocutis po transferju?

Upanje24,kako kaze tebi?

Luabella-od katerega uz dalje? Po transferju?

Srecno vsem 🙂 drzim pesti za vse nas

Upanje, moj AMH je celo nižji kot tvoj…
prej sem imela spontane postopke – po dve celici , enkrat s stimuliranim pa 3 folikli (od tega 1 prazen), potem pa iz tistih dveh 1 oplojena.
Tako da tele tvoje 4 so zame že višek vriskanja :)))
Ma daj, ne sekiraj se, boš videla, da bo vse OK 🙂 Držim pesti za jutri! 😉

jaz bom doma za od jutri, po prven uz-ju.

me prav zanima kaksen bo rezulta. povem jutri, a kaj je nad 4je super? ali kako?

Luabella, 4 je malo. Jaz sem imela 6 foliklov in 4 celice. Ti ni najboljsi rezultat. Ampak jaz imam nizeh amh. Ce je tvoj ok, ni treba skrbet, bo vec celic 😉

kaj pa je sploh amh, jaz nevem kaksenga imam, pomoje, da je vse ok

Punce, rabim en nasvet. Ce gre vse po sreci imam jutri transfer in imam 1 teden dopusta, ampak v sonoto se poroci moja porocna prica. Razmisljam, da bi sla samo na civilni obred in nazaj domov. 2 dni in pol bi torej bolj lezala, pol pa bi tam pac sedela. Mislite, da je ok, ali je bolje doma lezat 🙁

Odvisno od pocutja. Sigurno ne bos smela skakt tam…

Jaz zaradi slabega pocutja nisem sla ne na eno ne na drugo. In ni mi zal 🙂

New Report

Close