ivf 2018
dolenjca – ja jaz sem že večkrat sprašvala za IMSI, pa so rekli da ne, da je brezveze da je ok spermiogram, mi je pa zdaj nazadnje ko sem menjala gin, rekla da naj grem na posvet k embriologinji da bo ona presodla, ta pa je rekla da ja da vsekakor IMSI zaradi morfologije :O tako da upam da bo zdaj ok.
Sem pa danes dobila rezultata za TSH in prolaktin in je prolaktin malenkost povišan, pa zdaj nevem ali grem karkoli rečt, ker res nebi rada prestavlala postopka, če ima katera kake izkušnje naj se prosim javi.
Moje m. pa kar ni, zdaj ko bi morala prit, upam da že zaradi tega mi ne podaljšajo injekcij.
srečno na današnjem transferju! meni zveni prav idilično – zunaj taka zimska pravljica, ti pa domov prineseš tisto pikico v trebuščku, ki jo nato skrbno greješ, medtem ko ležiš na kauču, zavit v eno plahto in s čajčkom v roki… uživaj!
jaz sem pa danes dobila M, po 7ih dneh od prvotno načrtovanega et-ja. M prehiteva za nekje 5 dni, ravno toliko kolikor je bila sluznica prezrela. sedaj vidim, da sem sprejela res edino pravilno odločitev, ko sem dokončno rekla, da naj pikico raje zamrznejo. ta pikica res ne bi imela nobenih možnosti…
mučno je to čakanje… komaj čakam, da grem po moje pingvinčke…
ravno prejle sva dobila pošto, tako da je sedaj tudi uradno – pingvinčka čakata.
ja, sem vesela, da je M prišla, ampak je pa zelo zelo ZELO boleča :-O
kakšne cikle ste pa ve kaj imele po ivf-u? se vam je kaj podaljšal? skrajšal?
jaz sem v mlajših letih pila čaj iz svežega petršilja. s tem sem si prestavljala menstruacijo pred morjem oz.počitnicami . po parih dneh pitja je kmalu prišla. je pa ogabno za pit :-S ne vem, če ti bi to glih svetovala, ampak pač povem kot ena informacija…
Orhid – podaljšajo suprefact še za 1 teden :O ko sem bla prvič v dolgem so eni podalšal :O samo je pol zanosila, tako da 😀 ampak se vleče ta 1 mesec sploh ko dobiš še druge zraven. Saj jaz pa mam problem da mi prehitro pride m., predprejšnji ciklus na 21 in prejšnji na 19 dni in sem še prosila če lahko začnem že 19 dan ker moraš kao m. prehitet, da mi nebi prestavlal in evo zdaj je pa ni, jutri bo že 27 dan pa ponavadi jo mam na 24, nevem kje se mudi.
Za pospesitev menstruacije naj bi pomagalo pitje rdečega vina.
Jaz tudi čakam da jo dobim in se naročim za postopek.
Vidim,da sem zelo nepoučena o dolgem postopku,si bom mogla še kaj prebrat,sem kar malo zmedena kaj in kako tole poteka.
Doljenca,tudi jaz sem imela po postopku in transferju zelo zelo boleco menstruacijo in potem še naslednjo.Se mi ni pa cikel nič kaj zamaknil.
Razmišljam,da nam res nikoli ni prav,ko dobimo mentruacijo pa ko je ne dobimo taktat kot bi želele.Jaz vseeno mislim,da psiha dela svojo.
Punce,pozitivno in nasmejano naprej,vse ki pa že grejete svoje pikce želim vse dobro.
Barbara83 – rdečega vina ne maram niti ne prenašam, tako da samo zaradi tega ga ne bom pila. Bom pa še za kakšne druge žavbe poguglala pa probala, če v kratkem ne pride.
Dolenjca – tole s petršiljem bi mogoče bolj šlo, ma ko mam vedno probleme da pride prehitro, zdaj pa tako, upam da čez vikend se prikaže.