ivf 2018
Punce meni je pa danes takooo zelooo slabo… tako ne bo za zdrzat en mesec…ceprav moj pravi da so rekli na prevzemu zdravil da mi bo lahko slabo.Ko bom pa se drugo zdravilo dobila bo pa bolje ?!?!
Oxi jaz imam tudi 8.10. UZ 😉 v LJ na kliniki, ker mi 15 dan pade na vikend. So mi pa pomoje dali premalo zdravil za do takrat. Dajem si 0,6mll superfacta. Dali so mi pa za 17 dni 11 mll To se bo ravno izslo oz mi bo za zadni dan mickno zmanjkalo ker sestra mi je rekla da potegnem malo vec kot 0,6 v inekcijo…je imela ze katera tako situacijo?
evo jaz doma iz ET.. oplodilo se jih je 7 ampak obstala dva.. vstavili kr oba in dr reljič je reko, da smo lahko kr optimisticni.. 😁
najprej sem bila ful razočarana, ker nisva imela zamrzjenckov, ampak mogoce jih niti ne potrebujeva.. 😂
ps. ugotovili so, da imam debelejsi celicni ovoj.. zato se jih manj oplodi..
Lucky lepo ju greeej!!
Pri meni pa se vedno nic novega s to M…. 🤔🤔 Je pa moje pocutje zelo slabo…. Grlo me boli oz bolj pece kt boli… Glava me boli ze od vceraj… Obcasno spikanje v trebuhu…. Pa veckrat siljenje na bruhanje.. Ampak ne bruham se zadrzim nekako!!!…. Se tega se mi je manjkalo da bom zdaj zbolela 🤔🤔😥😥😥 se ne dam skuhala sem si cajceka in zavila v posteljo hihihihihi
Lillaa ti pa jutri h resu ane… Haha jaja kr dajmo dajmo zabodite se ze enkrat hahahah
Linaaa ponovi test tedi ko bi moralaaa….. Ne obupaaaaj!!!!! Jaz verjamem da ti je uspelo….
Punce jaz sem se danes na dvaa mesta hotela spiknat…. Pa me je tako grozno zabolelo kar igla ni hotla noter….. In sem se potem cist na tretje mesto n koncu morala….. Kod da bi se mi blokada v trebuhu naredila haha….M se vedno ni… Sem vceraj brala da je lahko to stranski ucinek teh injekcij ehhh…….
Tako se govori pocakaj do krvnega bo najbolj za zih!…. 😚😚 Ja saj si jo masiram skoz pa se leze se pika. K je trebuh cist mehek… Ampak prejle kar blokada hahahaha kt bi v steno piknala pol sem pa tok krvavela…… Hahaha vglavnem sem na koncu naslaa luknjo haha…. 😂😂😎
Liiilaaaa si se piknala hahah je rekel reskooo dajte ze pohiteti… Hahaha
Lucky555 lepo grej pikico 🍀. Novanova jaz sem dobila 2steklenicke kok se soomnim z prejsnih postopkov mi vedno zdelo da bo zmankalo pa ni glih za glih se slo ce bi ti slucajno pol kr na kliniko po novo flasko pol tk se vidiva 8 na uz. Jaz kr mal cudna od tega superefekta kr jokala bi vrez razloga hehe harmoncki mi res oringi delaju se vceraj na sihtu mi sodelovka zabicla da sem stara in ka sploh spuscamse v to ces moja pesem odpeta eh ene so res cudne. Lep dan vsem
Oxi ne sekiri se zaradi sodelavke…jaz sem samo tistim, kar je nujno, povedala da bom najbrz cca 10 dni na bolniski, zaradi delovnega procesa,pa se to nisem sla v detajle in sem prosila za diskretnost, pa isto so v enem dnevu vsi ostali sodelavci vedeli 🙁 Brezzveze naj se zase brigajo…ceprav ti verjamem, da te prizadene. Sej se tega dejstva glede starosti tudi same zavedamo.
Dobro grejte pikice punce!
24+…
Orhid..
Lucky hvala vam za sppdbudo moje soborke. Ja v petek je dan d 😃. To te pikajo jajcniki se od punkcije ne skrbi vse je ok..
Oxy ne se sekirat za te zenske k nimajo pojma kaj mormo vse dat cez. Ne vem kok si stara ampak zo nima veze da si prestara ce bi bila ne bi mogla bit v ivf zdravniki pa vendar ze vejo. Tudi jaz sem bila jokica od hormonov kriv prst jaz pa v jok hihi sedaj sem se ze mal utrdila 😃
Zelim nam same pluske 💯➕💖🍀🐞