Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Bravo Lucky, lep pridelek. 🙂 In držim pesti za torek, da se razvije čim več celic.

Kaj od matičnega mlečka jemlješ? Tapravega od čebelarja? Kje dobiš? Ker jaz nikakor ne uspem dobii nikjer matičnega mlečka. Kapsule od Medeksa so verjetno bolj slaba tolažba, ane?

lucky..Bravoo..super število celic:):)Uživaj ..

Lucky555, super! Lepo število celic si pridelala! 🤗 Zdaj naj se jih pa čim več oplodi, da bodo še eskimčki oz. pingoti!😉🐧🐧🐧

ja upam, da se jih cimvec oplodi, prejšnjic ni blo kul..
jemljem pa kapsule bioforma Geleia Real
samo jih res 3 mesece vsak dan jem..
nas pa je bilo kar 8 danes.. vse postelje zasedene.. 🙊

Živjo punce,

eno vprašanje bi imela za vas. Za mano je icsi, ta teden bi morala na odvzem krvi za test nosečnosti, ampak nisem šla zaradi menstruacije.. Prejšnji teden sem dobila res hude krče, ki so se hitro umirili, čez urco je iz mene padel košček sluznice, pomešan z malo stare in sveže krvi, in od tistega dneva naprej se je začela menstruacija, ali vsaj krvavitev podobna menstruaciji, ki je trajala cel teden. Domači test negativen. Po koncu sva imela spolne odnose dvakrat. In vsakič, kljub temu da me ni bolelo in da naj bi bila mentruacija mimo, je bila tisti dan prisotna sveža rahla krvavitev. A je to po ivf postopku normalno?

jaz sem po prvem neuspelem icsi krvavela malo se cez 14 dni.. zmes nic pol pa naslednji mesec v času ovulacije malo sveze krvi.. ce ni obilna krvavitev je po moje ok.. lahko pa narefis za vsak slucaj se test enkrat..

Živjo punce,

jaz imam pa vpašanje za tiste, ki že imate izkušnje z zamrznjenčki…
In sicer me zanima (glede na to, da zamrznjena sta praviloma 2 skupaj), kakšna je praksa… vstavijo oba ali samo enega? Če se seveda oba lepo odmrzneta…
Sprašujem pa za LJ.
Hvala in srečno vsem 😉

Pozdravljena Aninja! 😉
Če te leta ne priganjajo in če ni drugih posebnih razlogov, se na GKLJ po mojih izkušnjah načeloma bolj nagibajo k temu, da zamrznejo posamične zarodke. Jaz sem jih imela 6, od tega so 4 zamrznili vsakega v svoji slamici, le dva pa sta skupaj v eni.

V primeru, da sta dva zamrznjena skupaj, ti seveda tudi vstavijo oba. Ampak kot rečeno, v Lj ni ravno pravilo, da zamrzujejo po dva skupaj.

Kiddo, hvala za odgovor 🙂
Jaz že imam zamrznjene po 2 skupaj, mislim da samo eden je tak da je 1 v slamici.
Se pravi da če odmrznejo tiste ki so po 2 skupaj mi bojo vstavili oba?

Ja, če se oba uspešno odmrzneta, vstavijo oba. V nasprotnem primeru bi enega morali zavreči, kar pa bi bilo precej neracionalno, glede na to, kako dragoceni so in kako težko pridemo do njih. 🙂 V tem primeru, ko sta skupaj zamrznjena dva, lahko namreč odmrznejo samo oba skupaj.
Če npr. želiš, da vstavijo najprej tistega, ki je sam v slamici, jim to lahko poveš na dan transferja, kjer zjutraj najprej prideta oba s partnerjem podpisat, da se strinjata z odmrzovanjem zarodka, šele potem jih začnejo odmrzovati. Ti se pa lahko potem na transfer (ponavadi okoli 10ih oz. 11ih dopoldne) vrneš tudi sama.

Hvala Lucky555 . ni veliko , je malo, ampak pa toliko, da moram imet vseeno tanjši vložek. včerajšni test je negativen.

ni kaj.. zato smo tukaj, da si izmenjujemo informacije..
ima se katera prenos v teh dneh? ali caka na punkcijo?

Jonaklara…grejes svojo pikico 😃 jaz jih…

Vsem ki imate punkcijo in transfer te dni zelim obilo srece in pozitivne energije 😃💯➕➕➕➕➕💖

Hvala še enkrat za info Kiddo.
No potem predvidevam da pri meni bodo odmrznili kar tistega, ki je sam (glede na to, da že imam dva mala navihana ivf-ovčka doma 🙂 )
Nisem pa imela še nikoli postopka z zamrznjenčki, zato sprašujem… ker me mika tretji, pa firbcam, kako to gre. Da ne bojo na koncu 4-je 😀
Sej vem, da v vsakem primeru te vprašajo in če nočeš, vstavijo samo enega. Ampak me je zanimalo kaka je praksa. Po eni strani bi vseeno raje da vstavijo 2, da so večje šanse. Tako je bilo v mojem prvem postopku in se je samo en prijel

Lina…grejem in razvajam. Samo se srcno upam, da se prime. 💝😁

Liiiillaaaaa kaj je s tvojo M?? Je ze prislaaa al zee zamuja hihi… Mene daness glava boli pa nekaj me tisciii doll zdj pa ne vem morala bi priti v ponedeljek glede na to da me ze danes nekaj zbada bi znala pridit ze jutri…. No kokerkoli jaz sem ze prava mojstrica v mesanju in spikanju… Hihihihihihi….

Me paa zanimaa punce ce je katera bilaa napeta od teh injekcij pac ce vs je kaj napenjalo???

Dobro jutro punce koncno nastopil moj dan danes zacnem z injekcijami dolgi protokol uhhh zacelose je. V ctrtek sem bila v leoniscu pri dok. Korosec mi takoj dala napotnicu in me tkoj poslala v staro porodnisnico tam me takoj sproijeli in dobila injekciji prav nemorem veret da tko hiter mi vse islo ponavadi kak mesec se cakala da prijde M pol sele 22 dan sla po injekciji. Dk. Korosec je res prijazna mi vse napisala nujno zaradi mojih let. Jaz sem kadilka in mi prav poudarila da morem nehat kr nikotin upliva na jajcniki in tudi na vgnezditev zdaj borimse sama sabo da nekadim bol tesko gre sam morem druge ni. Lep dan vsem zelim in veliko sreci v postopkih😊

24 + mene v dolgem protokolu vedno napenjalo proti koncu spikanja vcasih imela obcutek da me raznese tam spodaj ce sem prav cas ni sla lulat me tko tiscalo da bolelo ampak vse se da zderzat vazen rezultat tko da drzim pesti za te in seveda za vse ostale.

24+ neee se vedno je niii, je pa danes ze 34 dan. Tako da spet zamuja… Me pa res ze od vceraj spika. Tako da upam da pride danes, jutri…
Hehe…no pridem na instrukcije ce meni nebo slo 😂

Oxi, super da si spet v igri, držim pesti zate na polno!!!

Tudi ostalim zelim vso srečo pri gretju svojih pikic, punkcijah itd.

Upanje2, Banana, 24+, kmalu bo vas oktober 😊😊😊

New Report

Close