Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Uos malo zamesala…. Lina 2017 ti si napisala da si mela zraven se gonal… Joj tok nas ze je da vec ne vem kateri odpisujem hahaha… Zamesala se opravicujem…

Waaaaa, babe žabeeeee 🙂

Dve celici sta bili zreli, od tega se je ena razvila in tudi vstavljena. wup-wup 🙂 <3

24+, jaz sem pri Rešu mela punkcijo in transfer, pa ko je rekel, da mi da Estimo, se mu sploh nisem upala ugovarjati, hahaha, čeprav mi gre tut mal na živce, da skos vložke nosim in teče ven. Pa dobro, če je to recept za uspeh, potem bom tudi to zdržala. 🙂

Jonaklaraa ja supeeer sej važno je da je tista ena in da je ta zmagovalna ane??… kar pa ne dvomim da bo 😉 kdaj maš teest za delat?? =) hahaha ande se mu ne da glih ugovarjat hahaha…. jaja zajeban ATA =P joooj zdej bojo še naprej pluskiii pokaliii za teboj smo še me na vrsti in potem šee oktoberkeee wihuuu =D

Jonaklara…tooooooooooo čestitkee za prenos:)Jupiiiii..ja ja jupii jupii jaa…:):)Pošiljam ti en velik objem in vedi,da ti je tokrat uspeloo…:):)Pa na kalamare ne pozabi…

24+..a imaš službo bolj sedečo??K ta estima je res moteča..ustaneš pa misleš,da ti je voda odtekla..hahahahhhah..AMPAK PRAVJO,DA ,ČE JEMLJEŠ ESTIMA,DA POL VSE ŠTIMA:):)hahahahaahahaha

Hahaha, ja, Ata je car….tkole sem reku, tkole bo… pa boh var ugovarja 🙂 🙂 jaz se prav zabavam ob njegovim izjavah, ker so tako pristne, resnične, ampak še vedno te tako “pobožajo”. Osebno imam dobre izkušnje z njim in sem hvaležna za vse.
Test delam 2.10. …ja, kdo lahko zdrži do takrat?! 🙂

hahahaha banana teb pa seka…. vidm da si začelaa forum uporabljati že med službo si jo že kr kmal na easy uzela hahahahaha sej prav! =P… ammm… mam sedečo služboo ja =) ampak vseeno ne mors nč drucga oblečt kt spodne gateee pa tist vložek met gor da ti šiša švica sto na uro celi dan… hahahhaa =D ampak ja že vejo zakaj pa kako an….sej so oni šolani za to ne pa me da jim tam nekaj ugovarjamo in pametujemo hehehe..

jonaklaraaa hahaha boššš kr moglaa čakat ja… to bo najbl mučnih 14 dni…. tako je billo pri meni pri zamrznjenčku….. tok se je vleklo paa nobenga znaka pa nič…sem že bila sto procentna da je uspelo pa na koncu ta bedna estima zadrževala vse skupej…in tistih 14 dni ti tak v vodo pade…..grrr… pri svežem zarodku sem pa imela že izcedek 5 dan k se je pa itak pol v menstro pretvoril…bedna… ampaaak zdaaaj tega ne boooooo zdeeej bomo sam še pluske zagledale pa na uz hodile =P…..

Punce, men je pa ze tri dni slabo. Mislte da bi blo lahko to od teh dodatkov katere jem? 🤔

Mogoc si pa noseca 😎😎 amm ja odvisno kok casa jih ze jemljes ker ce jih ze nekaj casa dvomim da ti je od njih slabo… Si mogoce kaj spremenila? Jemljes na prazen zelodec??

Že neki časa jih jemljem. Cink sem v kratkem začela. Noseča??? To bi pa blo leeepooo!!!! Bom do druzga tedna počakala, če bo rdečka pršla.

Jaz jemljem koenzim q10 z omego… In cink… Pa mi ni nic slabo… Drugac paa men je pred M zadne case vednoo slabooo…. Prej sm si to slabost vmislila ker sem vedno upala da s3m noseca zj k vem da nic ne rata pa sem to odmislila ampak mi je vseeno slabo noro… Kr bruha se. Mi skoz…..

JonaKlara 😊
Cestitam,drzim pesti bos vidla da bo vse ok.😊😊

Jonaklara cestitam…..
24+ ja jaz sem potlej dobila gonal ti pa bos menopur…

Joj meni je vedno med ovulacijo slabo. Im prve dni nosecnosti mi je tudi vedno in izostren vonj imam takrat…kmalu bo spet 😃

24+..ne ne..zdele zacnem delat..dopoldne sm frej..sm pridnaaa..😀🚀😘cus..

Jeeej, JonaKlara!! 🤗 Zdaj pa pikico lepo grej! Naj ostane pri tebi še naslednjih 8 mesecev in pol!🤞🍀🐞

Kiddo, Lina, Doriss….in vse ostale. Hvala za dobre zelje. 🤞Ja, sva se s pikcem ze zmenila, da sva midva dream team in da greva skupaj do konca…cez slabih devet mesecev se pa srecava 🐣

NovaNova – jaz nisem nikoli tam ob 7h ker v vsakem primeru čakam, pridem mal pred 8, ko jih že kar nekaj nardijo in potem jih je itak ponavadi samo še ene par pred mano, in sem ponavadi do max pol 9h konc, pol pa pridem do 9h v službo ali mal zamudim., sem pa tudi kdaj koristla 4h bolniške, ker sem morala pol še domov injekcije nest, ki jih moraš met v hladilniku,

Pa v dolgem protkolu se ponavadi začneš pikat na dan sprejema s suprefact, 14 dni potem imaš uz.

Držim pesti punce da bodo sami pluski!!!! No mene je pa prehlad dobil, tako da komaj požiram slino. Itak v službo moram it, kaj češ. Upam da se hmal pozdravim, no vsaj do oktobra se moram pozdravit. 😉

Srecno JonaKlara! 24+ jaz sem Resa vprasala, ce lahko eno od treh estim na dan, ko sem v sluzbi kar “ustno” vzamem pa je rekel, da lahko.

New Report

Close