ivf 2018
Waaaaa, babe žabeeeee 🙂
Dve celici sta bili zreli, od tega se je ena razvila in tudi vstavljena. wup-wup 🙂 <3
24+, jaz sem pri Rešu mela punkcijo in transfer, pa ko je rekel, da mi da Estimo, se mu sploh nisem upala ugovarjati, hahaha, čeprav mi gre tut mal na živce, da skos vložke nosim in teče ven. Pa dobro, če je to recept za uspeh, potem bom tudi to zdržala. 🙂
Jonaklaraa ja supeeer sej važno je da je tista ena in da je ta zmagovalna ane??… kar pa ne dvomim da bo 😉 kdaj maš teest za delat?? =) hahaha ande se mu ne da glih ugovarjat hahaha…. jaja zajeban ATA =P joooj zdej bojo še naprej pluskiii pokaliii za teboj smo še me na vrsti in potem šee oktoberkeee wihuuu =D
hahahaha banana teb pa seka…. vidm da si začelaa forum uporabljati že med službo si jo že kr kmal na easy uzela hahahahaha sej prav! =P… ammm… mam sedečo služboo ja =) ampak vseeno ne mors nč drucga oblečt kt spodne gateee pa tist vložek met gor da ti šiša švica sto na uro celi dan… hahahhaa =D ampak ja že vejo zakaj pa kako an….sej so oni šolani za to ne pa me da jim tam nekaj ugovarjamo in pametujemo hehehe..
jonaklaraaa hahaha boššš kr moglaa čakat ja… to bo najbl mučnih 14 dni…. tako je billo pri meni pri zamrznjenčku….. tok se je vleklo paa nobenga znaka pa nič…sem že bila sto procentna da je uspelo pa na koncu ta bedna estima zadrževala vse skupej…in tistih 14 dni ti tak v vodo pade…..grrr… pri svežem zarodku sem pa imela že izcedek 5 dan k se je pa itak pol v menstro pretvoril…bedna… ampaaak zdaaaj tega ne boooooo zdeeej bomo sam še pluske zagledale pa na uz hodile =P…..
NovaNova – jaz nisem nikoli tam ob 7h ker v vsakem primeru čakam, pridem mal pred 8, ko jih že kar nekaj nardijo in potem jih je itak ponavadi samo še ene par pred mano, in sem ponavadi do max pol 9h konc, pol pa pridem do 9h v službo ali mal zamudim., sem pa tudi kdaj koristla 4h bolniške, ker sem morala pol še domov injekcije nest, ki jih moraš met v hladilniku,