Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Lina2017 držim pesti. Itak bo pa to to. 😁

24+..💝😀💝😀jutri mas pa dan D..17.9..jupii..sporoči kako bos zrihtala😀😘🎉

Wihuuuuu banana….. Resss jeeee nisii pozabla… 😍😍😍😍😘😘😘😘 Valda da javim… Takoj ko zvem kaj novega hehehe….. Ampak sm koncnooo docakalaa taa posvet z naslednjim tednom pa spikanjeee😍😍 aia p. S. Se sluzbo sem dobila… Haha vse naenkrat 🤣🤣🤣😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Lepooo seee koncujeee tale septembeer in poletje z njim….. Zdej pa sam see pluseek pa bo zmaga naslednje leto poleti hahahaha😁😁😁😁😁

24+…Dobro jutro:)Jaaaaaa..kako naj človek pozabi nateeeee!?hahahhaahha..toooooo še službo si dobilaaaa…BRAVOO.ČESTITKE..No zdej pa se bo vse ujelo..UŽIVAJ DANESSS…jupooooooiiiiiii..

Pozdravljene borke moje..

Lucky…hvala. Imela sem na etz tvojo dr Mlakarjevo. Gdaj imas ti et?

Upanje…. hvala se malo pa bo oktober juhu. Saj ves da smo rekle da bo to leto nase 😃

Grejem 2 pingvincka ze 3 dan. In ostale katera se greje pikice.😃😃😃

Dobro jutro punce!!! Ja itak bo to leto naše. Drugo leto bomo pa že pestvale naše poletne otročičke😉😁. Oktober se pa tut že hitro bliža, juuuhuuhu. Komaj čakam!!!!!

Dobroooo jutroooo ja jaz tudi upam daa se bo vse ujelo… Hehehe sporocim kasneje novicke3😎😎😎

Dobro jutro punce!
24+, čestitke za službo! 🤗🍾 🥂 Lepo so se ti stvari poklopile! Fajn se zmeni danes na posvetu! 😉

Uuuu punce, ful dogaja. Superca.

24+ čestitke za službico, veselo na delo ampak še vedno…misli nase! Naj bo dan, s soncem obsijan. Poročaj, kako si danes opravila. 🙂

Lina 2017, pingomama na kvadrat, juhuhuuu. 🙂

Punce moje..dons sm sla na krvnega… In veste kaj…. Noseeeecaaaaa sm😊 tako sem se zjokala..pomoje je pol ljubljane pod vodo😉 pred mano sta ble 2 punci..in njihov rezultat je biu tudi pozitiven..
Tako da ne obupat..okrober bo cas pluskov tudi za vseeeeeee vasssss 😊 drzim pesti😘😘

Anaa27 čeeeeeestiiitaaaaam, juuuuuhhuuuuhuuu!!!!! 😁😁😁 Bravoooo, končno smo začeli s pluuskiii👏👏👏👏

Jonaklara…hihi hvala ha pingomama na kvadrat to si se dobr spomnila. Gdaj imas et?

Ana…cestitam 😃

Anaa27, kako lepa novica! Čeestiitkee!! 💜🤗💙

Anna27..Bravoooooo..čestitke iz srca💝😀🎊🎉😘uzivajj v sreči in ljubezni💝🐣🐥

Anaa Čestitke iz srca!!!

24+, Čestitke za službo!
Banana, da te ne bo Avstrija cisto zmatrala 😊
Vk17 super, da si spet v akciji, držim pesti!!!

Tudi za vse ostale držim pesti!

Lina – pingomama so se spomnile punce, pa mi je tko všeč za slišat…če pa res, svoje pingvinčke greješ. 🙂 Mene čaka ET jutri, če bo vse ok. Zaenkrat me še niso nič klicali, da naj ne hodim, ker se ni zgodilo nič, torej jutri zjutraj….surprise… 🙂

Ana, juhuhuuuu, čestitke. Sedaj pa uživaj v nosečnosti in se razvajaj. Pomembna sta samo ti in mala pikica, ki raste v tebi. <3

Anaaaa cestitkeee no pa smo zacele s pluskii in uoam da se tudi konca vse s pluskii!!!! Katero terapijo si ze imela??

Evo menee v polnem pogonu… Hahaha…evo uz je bil sledeci… Sluznica lepo zadebeljena samo v jajcniku je veliko cist🙈 amm.. Rekel je daa zaradi cist je tudi lahko posledicno manj kakovostno jajcece in da mi rabimo samoo enegaa zato se naravnoo noce prijeti ker proizvajam samo eno jajcece na stimulaciji pa jih dobimo vec ane in je vecja moznost😂😂 vglavnem… Nismo videli napredka… Odlocil se jee da mi zamenja terapijo in sicer sem sedaj en teden pred pricakovano M…. ze danes sem se mogla pri njemu spikati haha… Dal mi je diphereline od danes pa do nadaljnega se spikam s tem drugi dan M… Grem se po menopur… In potem pocasi UZ itd… Kot je ze bilo….. Me pa zanimaa a se zna too full zavlect zdj k naj bi bil daljsi protokol?? Je rekel da diphereline 1 odmerek… Menopur pa menda 2…. To bom se vidla k bom sla po njega ampak mislem da sem ga prav razumela…. Vglavnem..sem v polnem pogonu… Malooo me je strah ker sedaj nevem kaj naj pricakujeeeemmm kaksen bo rezultat tokrat… Itd… Joooojjjjjjj let’s gooo babe zabeeee to leto je see naseee!!!!!!!!! 😎😎😎😎😎😎😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Jonaklara kdaj si se ti zacela spikati in kateri dan si imelaa punkcijo ce stejes od prvega dneva M…?

Anaa27 čestitke!!!

MAŠ TOOOO, 24+, bravo! Špik na špik, pa bo dojenček. 🙂

Jaz sem imela kratek protokol, začela sem drugi dan menstruacije, isto kot ti:Diphereline (1) + Menopir (tega sem imela 3 doze). Pridelala 6 foliklov, je bil izplen 3 celice. Punkcijo sem imela 11 dan, šteto od dneva, ko sem dobila prvo špiko. Torej, 9 dni sem dobivala terapijo (isti dan, ko sem dobila zvečer stop injekcijo, sem zjutraj dobila še eno dozo Dipherelineja, Menopurja pa ne).
24+ a ti si pr Rešu, pa kr pred njim si se mogla špiknt? Jaooo, jaz bi v nezavest padla. Bi pobrala špike s pulta, pa šla domov, da me domači. Me je pa Reš punktiral. Stric je res mojster, je naredil hitro, strokovno, brez kvačkanja in mečkanja. Pik, pik, pik pa smo bli fertik. 🙂

New Report

Close