ivf 2018
24+ kak protokol si mela ti v prvo tudi Puregon?
Meni je rekel, da sigurno zamenja vse in dozo poveca, ker zeli maksimalni ucinek. Mene samo skrbi da nebi prislo do prevelike reakcije…
Ampak me to zmoremo. Ce ne boma pa spile ce nebo slo z injekcijo 😂😂😂😂
Sj ves da Res kar nastavi tam na pult in rece no dajmo, zmesaj in pikni 😂 tk da bova ze profija 😂😂
Bolj kot količina je pomembna kvaliteta celic. Poznam ženske, ki so jih imele veliko punktiranih – pa nič ali zelo malo zarodkov, poznam pa tudi primer ženske, ki je imela zgolj eno celico, ki se je uspešno oplodila in prijela in zdaj je zdrava nosečnica. 🙂 Tudi sama sem v vsakem (od skupaj dveh) postopkov imela punktiranih “le” okoli 4 ali 5 celic, in na koncu “zgolj” dve moruli, ampak ena morula (z zgolj osmimi celicami ob vstavitvi) se je prijela. 🙂
Jaa jst sm v prvem mela puregon pa gonapeptyl….. Po mojem zj bom dobila isto kt ti hahaha…. Ocitno gre po nekem postopku on haha… Najorej to pa pol uno hahaha… Vglavneem jaa to bomo ze mojstrice…kako si ze reagirala na puregon pa kok si mela dozo jst sm mela 100…. Kol celic si pridelala…. Mene je strah da bi jih zdrj manj ampak upam ce ze bo manj da bodo kvalitetne in se bo nasla zj tista taprava!
Dobro jutro, zanima me če je še katera imela podobne težave…sem 10 dan po ET 5 dni stare blastocide…že dva dni se mi pojavljajo grudasti izcedki rjave barve-verjetno je crinone-, test danes je bil negativen. Grozno me boli trebuh-kot vedno po M., pa še glavoboli že dva dni.A je možno da mi samo crinone zadržuje M?
Drugače pa držim pesti za vse
Neli in Neucakana, če bosta malo prebrali za nazaj, so imele punce po Crinonu tudi rjave grudice. Jaz sem imela par dni po transferju kar obilno grudic, sicer bele barve, ko sem šla enkrat na wc in sem se ful prestrašila-ker seveda ti noben ne pove, da se gel ne sprošča samo v izcedkih! No, zgleda nič ni bilo narobe. Ne se prestrašit, grudice so lahko še 3 tedne po tem, ko gel že prenehaš jemati…