Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Neučakana2018….bravooo..to je noro odlično število pridelanih celic…to pomeni,da imaš veliko zalogo in ,da bo vse ok.:)
Ja malo prezgodaj za test…,kar počakaj..vsaj do 12.dneva..no saj bo hitro..držim pestii:):)
Drži se..malo se zamoti z,kakšno knjigo ..itd..

Banancaaaaaa mojaaa hvalaaaaaa jst tud navijam zase hahahabaha😂😂😂😂 se mi je ze mesat zacel od tega cakanja da sm kolesarit intenzivno zacela😄😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂😂

Banana hvala upam da bo !
24+ kratki protokol gonal (150) + cetrocide..
To pomeni da ce mi zdaj z svezim neuspe lahko takoj z to menstraucijo ko mora pritect zarodek grem v nov postopek?

Pozdravljene punce,

pa je pregled za menoj. Sedaj bomo poslusili diphereline 1 in menopur 3. Bomo videli kako bo s tem. 😊
No je pa ugotovil, da bom imela jutri ovulacijo, na 22. dan cikla in seveda mojega ni doma. 😂 Ah ja…cakamo na m in gremo v nove boje.

Jaa odvisnoo kje si na kateri kliniki?.. Jaz sem v Dravljah pri dr. Resu… On mi je rekel da lahko takoj z prvo menstruacijo pridem…. Pac na 12 dan cikla da naredi uz da prever kdaj bo ovulacija…. In ti da stop injekcijo petem pa cez par dni orides in ti vstavijo zamrznjencka…

Liiilaaaa pa je prisel tudii tvoj cas kdaj jo pricakujes???? Wihuu s3 malooo jaz za teboooj hehehe…… Pa bomo blizu cakale na plusek

A tako.. nevem kako tocno imajo v Mb.. cel cas me nekaj spika doli niti ne tak podobono kot takrat ko pride M.. nevem vec kaj si naj mislim.. Sploh se neupam tolazit da je bil test prehitro delan..

Pocakej tam do 11 dneva…. In see nee obremenjuj toliko s tem kar bo bo zdej je ze kar je an… Jst verjamem da je uspelooo!!!!!!

Jaaaa…zdj se pa zacne. Pricakujem jo okoli 19.9 ampak, ce bo jutri O bo sigurno kasneje prisla kak dan, plus zivcno cakanje na m. Dr. je rekel da se vidimo 21 😂
Mal me tdj skrbi tole mesanje zdravil ampak bo ze. Samo da bo reakcija boljsa.
Ja…bova cisto skupaj cakale. 😊

Nooo jaaa ce ti bo res kaj zamujalaa bomo glih tam nek haha par dni razlike wiupiuuuu…. Ja mene tud to skrbiii ce bom zj. Mogla kj mesat samm sej boo mmde je dost tega tud na youtube hahaha….. Me prou zanima kjre zdravile mi bo dal res…. Uoam da ne iste

Lizaza – pri nama je isto; moj moz (37) ima zelo slab spermiogram in zato se z mano niso nic ukvarjali…
Punce drzim prsti za vse! 😊❤️🍀🐞

24+ kak protokol si mela ti v prvo tudi Puregon?
Meni je rekel, da sigurno zamenja vse in dozo poveca, ker zeli maksimalni ucinek. Mene samo skrbi da nebi prislo do prevelike reakcije…
Ampak me to zmoremo. Ce ne boma pa spile ce nebo slo z injekcijo 😂😂😂😂
Sj ves da Res kar nastavi tam na pult in rece no dajmo, zmesaj in pikni 😂 tk da bova ze profija 😂😂

Neučakana malo še počakaj. Jaz sem imela cisto iste znake takrat ko je uspelo, kot takrat ko ni… tako da sploh ni nekega pravila. Tudi prsi so me vmes nehale boleti, pa je bil na koncu +. Samo optimistično naprej!

Bolj kot količina je pomembna kvaliteta celic. Poznam ženske, ki so jih imele veliko punktiranih – pa nič ali zelo malo zarodkov, poznam pa tudi primer ženske, ki je imela zgolj eno celico, ki se je uspešno oplodila in prijela in zdaj je zdrava nosečnica. 🙂 Tudi sama sem v vsakem (od skupaj dveh) postopkov imela punktiranih “le” okoli 4 ali 5 celic, in na koncu “zgolj” dve moruli, ampak ena morula (z zgolj osmimi celicami ob vstavitvi) se je prijela. 🙂

Ohrid hvala ! Bom tam do cetrtka , petka ko bo 10-11 dan.. Ce povzamem vse prebrane forume nase in tuje sem morda res prehitro nardila test ..

Ku-ku, evo mene iz UZ-ja. Nekje 7 foliklov med 14 in 11, podaljšujemo za dva dni, v četrtek spet UZ.
Liiilaa, to kombinacijo imam zdajle jaz, Diphereline (1) + Menopur (3). Držim pesti, srečno. 🙂

Jaa jst sm v prvem mela puregon pa gonapeptyl….. Po mojem zj bom dobila isto kt ti hahaha…. Ocitno gre po nekem postopku on haha… Najorej to pa pol uno hahaha… Vglavneem jaa to bomo ze mojstrice…kako si ze reagirala na puregon pa kok si mela dozo jst sm mela 100…. Kol celic si pridelala…. Mene je strah da bi jih zdrj manj ampak upam ce ze bo manj da bodo kvalitetne in se bo nasla zj tista taprava!

Dobro jutro, zanima me če je še katera imela podobne težave…sem 10 dan po ET 5 dni stare blastocide…že dva dni se mi pojavljajo grudasti izcedki rjave barve-verjetno je crinone-, test danes je bil negativen. Grozno me boli trebuh-kot vedno po M., pa še glavoboli že dva dni.A je možno da mi samo crinone zadržuje M?
Drugače pa držim pesti za vse

Neli in Neucakana, če bosta malo prebrali za nazaj, so imele punce po Crinonu tudi rjave grudice. Jaz sem imela par dni po transferju kar obilno grudic, sicer bele barve, ko sem šla enkrat na wc in sem se ful prestrašila-ker seveda ti noben ne pove, da se gel ne sprošča samo v izcedkih! No, zgleda nič ni bilo narobe. Ne se prestrašit, grudice so lahko še 3 tedne po tem, ko gel že prenehaš jemati…

Ja, Crinone gel ti res lahko zadrži menstruacijo, saj je njegov namen ravno v tem, da pomaga ohranjati morebitno nosečnost. Meni jo je tudi enkrat zadržal, drugič ne…

New Report

Close