Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Srecnooo vseem puncaaaam….. In tudi jaz upam in verjamem da je cas da vzdignemo povprecjeeee!!! In se pridruzimoo ostalim noseckam po ivfju =) da zapolnimo see drugi forum haha….

Jonaklara le glej da bos porocala… Kako ti gre pa s spikanjem? A se sama??… Bo jaz nisem imela nobenih stranskih ucinkov…razen 3 dan k sem skup padla…. Sam to je blo po mojem od straha al od cesa nimam pojma…. Hehe… Mi je pusenjak vse razlozu zakaj je prislo do tega… Noo ni me vec strah hehehe…. 😎😎

24+ ne, ne spikam se sama. ne morem se. namesam lahko, zabost se pa ne morem, da bi gledala kam se moram in da iglo notri zarinem 😁 sej vem, jokica sem ful, haha, ampak sem se znasla, ko sem doma pri mami, me ona, ko sem pri mojem sem sla pa danes v dezurno ambulanto. 😀

Jaz sem imela do sedaj vedno kratki protokol – Gonal, odmerki pa 1. 150, 2. 225, 3. 300.
Sicer me je po parih dneh spikanja zacelo spikati v maternici, mogoce kdaj tudi v prsih. Nic drugega.
Zdej imam pa v cetrtek pregled pri dr. Voglerju, da se dogovoriva glede naslednjega postopka, pa predvidevam, da mi bo dal tabletke za sprozitev menstruacije. Potem pa akcija!😃❤️💪
Drzim pesti za vse vas, ki ste ze v postopku! 🐞🍀

Punce…heloooo::) Vidim,da ste v akciji:)Jupiiiii..držim pestke za vse:)

24+..jaaaaa..kao ,da se izognem stresu in zamenjam službo,okolje..itd..Pol me pa gonjo k živino..norooooo..fizičnoo sm čisto utrujena..še dobro,da nisem šla v postopek..,ker bi mi zih od dela maternico vn vrgl..hahahahahahha:)oBVEZNO K bom v postopku bom na bolniški že na začetku..postopka..Ker je hud tempo..:)Kako si ti??Kdaj štartaš z inekcijami??

ORHID…Čestitke za nuhalno..super:)Uživaj v trebuščku in pozdravčki:)

UPANJE2..No še malo pa bo Oktober:)jupiiiii

Vsem želim en lep vikend:)

Jonaklara…uuuuu..se že spikaš:)Super…ja ,kako je zdej to..taka pogumna Višinska/hribovka..pa se iglce bojiš?!hahahahahh..mau se hecam..itak je zoprno..jest kr zamižala in se piknla..no dober ,da mam podlago in ne morem sfalit..hahahhah
Držim pestiii zate:)

Punkcija je mimo, je bilo se bolj bolece kot prejsnjic, sem pa tokrat pridelala celih 8 celic. Res ni prav veliko glede na to koliko je bilo foliklov in koliko jih nekatere od vas pridelate, je pa precej vec kot prejsnjic. Upam, da bodo dovolj kvalitetne.

Oooohoo welcome back 🙈🙈🙊🙊

Evooo 17. Mam posvet pol pa mislem da bi mogla tam 25. Zacet pocas ce bo menstra tocna… Hihihihi

Ela 46
Kak dolgo je vse skup trajalo…punkcija in to da mores nekaj casa lezat.
Vprasam ker mam v ponedeljek zjutraj punkcijo.

Sam postopek je zelo kratek, 10-15 min. Kako poteka je pa odcisno kje si. Jaz sem pri Resu, on dela kar “na zivo”, nicesar proti bolecinam. Drugje pa dobis injekcijo proti bolecinam ali narkozo. Pri Resu ti tudi ni treba potem nic tam lezat in gres lahko skoraj takoj domov.

Doriss, na GKLJ dobis tableye proti bolecinam in pomirjevalo pred postopkom, sam postopek pa traja 15-20min, potem pa gres v sobo za pocitek za problizno 1h. Spijes caj in gres lulat, potem pa te spustijo domov. Jaz sem bila tam kaksne 2h, ker sem po postopku zgubila zavest. Mene je punkcija tudi zelo bolela in izcrpala, sem imela zelo veliko foliklov. Cel dan sem potem doma se prespala, cez dva dni sem bila pa ze ok. Baje pomaga ce pred postopkom ne gres lulat. Bolnisko sem takrat kar izkoristila in bila doma cel teden, telo rabi cas za regeneracijo.

Hvala vam za te info.
Upam da bo hitro minilo 😊.
Lahko noc 😇😇

Jutro punce vsem veliko sreci in veliko + zelim. Lucky555jaz vedno dobila M 5 dan po transferju razen z pingotom 9 vedno tocna kot uraprav strah me je ko spomnim na ta 5 dan uhhh upam da zdej bo vse ok leta me ze kr oring pretiskajo. Orhid ,zelim.si zelo sem vesela za vaju . Vsem vsem ko tko cakamo na te pljuske zelim sreco da ih zagledamo lep dan.

banana2… ja, taka hribovka, skale, grape…tle pa taka jokica 😁 ja, je neprijetno spikanje…ravno danes sem razmisljala, da glih navadt se ne bi mogla. sej ni prozno, samo da pa stran gledam in ne vem, kam se picim pa tudi ne bi poskusala 😆
no, tudi tvoj tempo v sluzbi se bo ustalil, ko malo prides v ritem, prve dni pa verjamem, da je kar pestro.

Doriss, drzim pesti za jutri. Samo mirno in misli positivno. Vidis, sa je Ela to opravila kot za salo…😊 pogumne punce

Lep vikend sem.

Se 3 tedne pa bo oktober! 😊❤️💪
Je se katera tukaj, ki zacne postopke vedno s sprozitvijo menstruacije s tabletkami?
Super zacnite nov teden! 😉❤️

Še ena, ki odšteva do oktobra!!! Juhuu še tri tedneeeee!!!!! 👍👍💪👏👏

Še jst se javljam za oktober – smo že tri k bomo julija pestovale… 😉

Minimiška, jst sem imela pri prenosu zamrznjenčka (1. transfer sploh) sproženo M – sem kar na lastno pest jemala progesteron, ker me je postopek IVF tako zmešal, da sem na 14 dni krvavela, vendar to ni bila M. Po neuspešnem transferju sem dobila M, zdaj čakam naslednjo in celo nisem nič krvavela vmes, kar je dober znak… Imam najverjetneje PCOS, čeprav se ni nikoli noben od doktorjev potrudil, da bi kaj takega sploh diagnosticiral… Priporočam pa v branje dr. Laro Briden – ima na spletu veliko o tem…

Upanje2 in Lizaza – super, smo tri cvetke, za katere bo oktober nekaj posebnega! 😊❤️

Lizaza; tud jaz imam verjetno PCOS, ampak so mi to samo omenli, nic ni bilo zares diagnosticirano ali narejeno v zvezi s tem. Sicer pa jaz sploh nimam svoje menstruacije – pac, mora bit sprozena. Lizaza koliko si pa stara, ce lahko vprasam? Jaz sem 36.

Punce vsem posiljam objemcke! 😊❤️🤗

Tocnoo en teden se do posveta…. Resnicno me zanima ali mi bo spremenil terapijo itd… Hihihihiih seee maaaaalll pa se bom zacelaa spikaat wihuu cca.cez 2 tedna😍

Juhuu 24+, suuuper zate!!! Meni najbrž ne bodo nič spremenil, ker je bil postopek uspešen. Kasnejša abrazija pa po moje nima veze s postopkom🤔.

New Report

Close