ivf 2018
Hej punce!
Nam tokrat zal ni uspelo z eskimckom in je kar tezko, res.
Najbrz bom vzela zdaj mesec pavze, potem pa greva se po zadnjega. Bi se pa rada malo pripravila(tokrat se nisem nic).
Kaj jemljete druge?
Nameravam kupiti Profertil(pri prvem otroku sem jemala to in je uspelo). Drugo sem pa pozabila. Imaste kal nasvet? Hvala!!
Pa srecno vsem…
Jaz nisem nič druzga, sem pa že malo pred postopkom malo omejila kavo, vsaj za skodelico, tako da je bil potem prehod lažji. Sem pa razmišljala tudi o akupunkturi in refleksni masaži stopal, naj bi pomagalo, predvsem zato, ker se takrat telo sprosti..jaz sem meditirala in hodila na jogo 1x tedensko in na sprehode.
Limeta82 zal mi je da ni ratalo:(
Tudi jaz grem se po zadnja dva pingota,no tokrat bom predlagala,da mi vstavijo enega,ce se bo dalo.
Tudi jaz sem jemala v drugem postopku profertil pa mi zal ni pomagal,zdaj pa sem presaltala na fertilup,ki ima zelo podobno sestavo ampak je cenejsi. Folno pa itak jemljem ze eno leto,od kar sem v postopku,zadnje tri mesece pa sem dodala se koecimq10. Upam,da bo kaj pomagalo🍀🍀
Limeta82 zal mi je, da ti ni uspelo. Iskreno zal, ker vem kako se pocutis. Tudi jaz sem verjela, da ker imam ze enega otroka iz IVF postopka (hvalaBogu!), mi bo uspelo tudi v naslednjem postopku. No, pa mi ni… In po pravici povedano, sem bila sedaj bolj psihicno sesuta, kot takrat, ko se nisem imela otroka. Jaz grem oktobra ze v 4. postopek (2. je bil pri meni uspesen), sicer pa midva se nikoli nisva prisla do zamrznjencka.
Glede jemanja dodatkov sem se pa razpisala v enem izmed zgornjih postov. 😉
Punce drzim pesti za vse! 🍀🐞❤️