ivf 2018
Anaa, važno je da si dobila tisto pravo borko! 😊
Rean, ja, jaz sem ga jemala v zadnjem in edinem uspešnem postopku, tako da verjamem da mi je ravno aspirin pomagal. Sama sem ga omenila svoji DR in mi ga je predpisala. Zgleda da je nekaj na tem, ker ga moram še vedno jemati, pa sem ze v 12em tednu… kar pogumno omeni svoji gin, meni ni zal da sem ji.
Orhid; kdaj pa si ga začela jemat, po punkciji? jest sm ga tut že v enem postopku jemala , ampak sm po – nehala, pa se ne spomnim kdaj sm začela. Sm pa čist na svojo pest to jemala ker je ginekolog reku, da ni dokazano da pomaga. Ampak ne vem če ni bilo takrat rečeno, da je Reš priporočal samo do pozivitnega testa, do kdaj pa ga boš ti jemala?
Dobro jutro punce. Evo, tudi jaz sem štartala s prvim postopkom, danes prva doza, v torek imam prvi UZ, potem bomo pa videli, kaj bodo rekli.
Doriss, tudi mene zanima, kaj so ti včeraj povedali ob UZ-ju? Si zaključila s terapijo? Dobila stopko?
Lep dan vsem. 🙂
Banana2, 24+ kam sta se pa vidve skrili? Ok, banana vem da je v akciji, nova službica, kaj pa 24+, a ti pa “uzela te magla”, hahaha 🙂
OOo jonaklara…. sem tu sem tuuu…. =) v boju za služboo in sem že od ponedeljka na nogah in na terenu… hehehe tko da berem vas nisem pa utegnila nič napisati….. hehehe… kako ste bejbike?
tok nas je da enostavno sem sklerozna ratala…si ne zapomnem vsega…in preberem vse še enkrat in zopet tako pozabim hahaha… si že začela z špikanjem??
Minimiska, zaradi boljše prekrvavljenosti maternice in za boljšo vgnezditev naj bi bil aspirin 100…tisti, ki ga lahko kupimo sami je prevelik…
Rean, jaz sem imela postopek z zamrznjenčkom in sem ga vzela šele večer pred transferejem in potem vsak dan enega naprej… meni je sedaj podaljšala jemanje še do 16ga tedna, ko imam naslednji pregled… Nekako ne dvomim v zdravniško odločitev, ker škodit tudi ne more taka mala doza…vsaj meni do sedaj ni.
Jonaklara, super, naj ti špikanje hitro mine 🙂
Punce dve vprašanji:
– imam kombinacijo diphereline (1) + menopur (3). A je doza treh menopurjev velika? Nimam pojma kaj je veliko in kaj malo, zato vprašam ali je 225 i.e. velika doza? No, ne dvomim v zdravniško odločitev, vprašam pa. 🙂
– ko ste dobile zdravila in injekcije ter igle, koliko igel in koliko injekcij (ta debelih in ta malih so vam dali)? Jaz sem dobila 5 injekcij, 5 ta debelih igel in 10 malih igel. Ali z eno injekcijo in eno debelo iglo namešam najprej eno zdravilo in si injiciram (e eno malo iglo) ter z isto injekcijo in isto ta debelo iglo potem namešam še ta drugo zdravilo (in injiciram z drugo ta malo iglo)? A sem razumljivo napisala, kaj želim vprašati? Sem mislila, da dobiš za vsako zdravilo svoj komplet injekcij in igel, pa očitno ne?! Kako ste dobile ve?
Hvala, LP
Jonaklara..ohoj..ja ,kot si napisala..služba..sam dol padem k iz službe pridem..joj noro..:(
Vas pa,če ne pišem nič sigurno vsak večer preberem in res navijam za vse,ki ste na piki piki..,punkcijah,testkih..DRŽIM PESTKEE:)
Lep dan še naprej…vsem..:)
24+….heloooooooo:):)Jaz sem..(hahhahhahahaahh) its me