Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Doriss, ko boš imela čas in bo vse za tabo bom vesela, če boš kdaj računico potegnila skupaj in zaupala, koliko te je vse skupaj prišlo. Midva se že lep čas trudiva pa ne gre, zato so naju dali naprej preko napotnice.
Držim pesti, da bo UZ uspešen in kmalu punkcija.

JonaKlara
Hvala jaz tudi upam da bo cim prej.😉😀
Ja seveda ti bom pol napisala kolko sem rabila 😉

Zivjo….

ORHID hvala hvala ja ga nom res grela komaj cakam 2 eskumcka bosta 😃
BANANA joj ti moj soncek hvala ti tudi jaz bom drzala pesti zate lahko bo po naravni…nekje sem prebrala da pomagajo kaplice smrdlivcek..
UPANJE 2 ja super za m da bos kmalu lshko spet v postopku in spik spik 😃
JONAKLARA srecno v prvi postopek
DORIS jaz imam trenutno 4 ivf iz tega postopka bom se sedaj kotistila 2 eskimcka. Imela sem v prvem postopku kratki protokol potem v naslednjih pa vedno dolgega tako da sem se nsjpre spikala nekaj dni z dipherline potem se gonal imela okrog 3-4 uz vse skupaj je bilo pikanha od 22 pa do 25 dni potem stop inekcija. V sredo imam uz v Mb za eskimcka dobim ovulacijske teste in domov.

Vsem zelim vse kar si same zelite predvsem ++++ in slikce iz uz.

24+ jaja to leto je nase 😃😃😃

Lina 2017
Se pravi da lahko cakam inek.stop
Jaz sem se do zdaj vse skup pikala:
1vic 14 dni diph.
In sedaj 8 diph.+8menopur
Mi lahko zaupas kaj sledi naprej 😁😀

Minimiska – je rekel da je škoda denarja. zdaj jaz mogoče mislim, da je res. Potem sem zamenjala dr, ji omenila na posvetu je rekla da bo napisala na napotnici nisem rabla nobenga konzilija, da pa najboljš da grem do vodje laboratorija, da ona pove, če bi bilo smiselno delat. Šla se zment in so rekli, da vsekakor da se nardi. Ampak na konc rezultati niso bili nič boljši, prav tako sem dobila občutek, da so mnenja da ni nič bolj uspešen, zato ga ne delajo.

Doris…zivjo
Ja lahko ce bodo na uz dovol veliki folikli bos sla dat kri jutri in bos dobila jutri za domov ze stop inekcijo kak dan bos se imela oboje po tem nasledni dan samo dipherline in zvecer stopka. Po stopki drugi dan nic samo svecko v noznico ki preprecuje infekcijo. In naslednji dan punkcija zjutraj. Ce pa ne te bodo cez kake 2 dni narocili spet na uz. Pri tem dipherlinskem postopku folikli rastejo malo pocasneje ampak nic hudega jaz vedno pridem do 13 celic in se po tem imam eskimcke meni je bolsi ta protokol kot kratki.

Lina2017
Hvala ti za info😊.
Bomo vidli kaj se bo zgodilo ju3.Jaz sem pa mislila da dobis stopko tam v mb.🤔

Doris…ni problema ce te se kaj zanima kar prasaj. Imam ze 4 ivf za seboj in sedaj bo 7 vstavitev eskimcka 4 krat pa so bili svezi. Enkrat abrazija i enkrat spontani… z obema je vse ok.
V Nb ti dajo stopko za domov je kot pisalo …
Drzim pesti sporoci. Jaz grem jutri na uz. 😃

Dobro jutro..ponovno se oglašam…berem vas pa skozi…evo sem 3 dan po ET zamrznjenčka…me zanima če je imela še katera že na 3 dan rjav izcedek?…jemljem pa crinone…
Vsem želim čim več ++++

jaz v certek UZ.. petek zacnem z gonalom kratki protokol. 17. sept pa punkcija ali kak dan več..
ojoj kak čas beži.. vse okoli mene pa nosečke.. bo tud moj čas prišel.. 🙂

Lina 2017
Ja hvala ti .Sprasujem zato toliko ker mi moja g. nic se tocno ni rekla namrec tu v aust.traja to vse skup 3 tedne.V Mb pa nevem kaj in kako ker tu ce si samoplacnik te namrec obravnavajo drugace 😊nevem kolko vas je tu samoplacnikov.
Upam da bo danes rekla konec spikanja in gremo na glavno fazo 😁😁
Ko pridem domov vam sporocim kako je bilo
Lep dezeven dan vsem.😊☔☂️🌂

Neli, tretji dan po ET je rjav izcedek lahko dober znak (vnezditev), lahko je pa tudi od Crinona (jaz sem imela tako rjavo kepo samo ne vem kateri dan točno)… tako da nič ne skrbi… Ti samo lepo grej!

Lucky555 evo pa je tvoj čas 🙂

Anaa, a že greješ svojo pikico?

Punce, dobro vam gre 🙂

Neli90. Rjavkast izcedek tko zgodaj lahko je bila kaka mala poskodba pri prenosu zamrznjencka za menstruacijo se mi zdi prezgodaj. Mogoce pa vgnezditvena drzim pesti za te da bo vse super in nakoncu bo en vlek pljus kr optimisticno naprej. Vsem zelim lep dan😀

Punce super. Vas je pa kar nekaj že v pogonu. Jaz pa upam da je res tako pri drugem postopku, kot sem razumela. Da gres najprej na leonišče na pregled k G. Ona ti da napotnico in jo neseš v staro porodnišnico. In potem ko dobis menstro gres po inekcije in se začneš špikat? A to drži? Moram vedet zaradi službe.

Upanje2 pri meni je šlo ravno tako kot si opisala v drugem postopku…pa prvi dan ko sem sla po zdravila sva bila morala biti oba prisotna ker je nov postopek…papirologija😊
Pa hvala za odgovore…smo pozitivni☺

Hvala Neli za info. Super, ker mi tako čist odgovarja😁.

Neli90 – si napisala, da sta prvi dan morala bit oba s partnerjem, ko sta prevzela zdravila. Pa me zanima – to je u bistvu srejem na IVF postopek in ta dan dobis potrdilo za bolnisko odsotnost v sluzbi – imam prav?

Ojla punce😊 koncno sm prisla tut sm vas se 1x pozdravit. Ja Orhid sm jo dobila kar v nedeljo 😊 so bli rezultati kar slabi tako da me je v soboto zvecer poklicala in sm morala it v nedeljo nazaj. od 10h jih je blo 4nezrelih,3se niso oplodile,1se ni pravilno razvijala,in 2sta lepi..sm se tako zjokala..ampak sm zdej uredu😊 ta pikica je pridna in se bo borila..od punkcije me se usee boli ampak upam da bo to kaj pomagalo😊
Za use punce ki se cakate na pikice in postopek pa drzim pesti..letos nam bo ratalo 😊😊😊

Minimiska tako je imaš prav…

ojla punce. mene pa zanima če katera od vas jemlje aspirin 100 med postopkom, vem da je to Reš priporočav v Ljublani pa tega niso nikoli umenili?

New Report

Close