Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

nevem kera je vprašala, ampak jaz sem mela IMSI v zadnjem postopku, vogler mi ni hotel napisat, pa sem menjala dr, ampak vseeno ni blo nič bol, doplačaš pa 325€

vk17 – hvala za odgovor, jaz sem vprasala glede IMSI. Mi lahko prosim poves kaj vec – zakaj Vogler ni hotel odobrit IMSI? A je potrebno na kaksen poseben konzilij za ta IMSI? Kaksna pa je bila pri tebi razlika – glede stevila oplojenih celic? A gres naslednjic spet na IMSI, ali ne?

Hvala ze vnaprej! 😊😉

Punce..en lep začetek Septembra vam želim in čimveč pluskovv😁😘💝🐣🐥🎉

Dobro jutro!!! Kooončnoo je september. Po septembu pa oktobeeeer!!!! 😁😁

Zivjo drage moje nosecke in bodoce nosecke.
Zacel se je sptember juhu. Jaz se vracam s polno dozo pozitive.

Banana kako je?

Orhid kako si?

Doris dobrodosla tudi jaz sem v mb.

Jaz sem po ss dobila nekaj dni nazaj m pregled pru moji g ok. 5.9. pa grem v Mb na prvi uz za eskimcka juhuhu?
Do konca leta smo rekle da bodo sami pluski. 😃😃

No jaz sem tut po abraziji dobila menstruacijo. Aleluja! Prva menstra katero sem komaj čakala. Zdaj vsaj približno vem kdaj bom začela s špikanjem.
Lina2017 itak da bodo sami +😁😁😁😁

Heilaaaa……. Septembeer je tuu…. Grdo vremee je tu…. Aa nasee razpolozenjee je na vrhuu😁😁 wihuu se malo se malo… No zdej bi blo pa fajn osvezit spomin katera se zacne kdaj spikati?????

Lina 2018
Hvala 😊😊
Jaz mam v torek uz in zadnja inek.dipherelin in menopur😁upam da bo vse ok.

Lina2017….Super..,da se ti začne akcija:)Bom močno držala pestiiii:)Boš vidla bo en velik plus.
Jaz sem morala prekiniti oz.nisem pol začela z postopkom..k se mi datumsko ne izide:(Nova služba..,selitev itd..Tko,da bom Potem zelo kmalu k se mi vse skupaj ustali,če bo potrebno šla v postopek. Bom sedaj ,tko k pravi 24+..pozitiva in do postopka upala in delala bolj aktivno na naravno..hahahahaha..k ,da mam glih tako srečo:)No mogoče pa klima naredi svoje in sprememba službe,okolja,manj stresa..itd..:)
Uživaj in navijam ,ter vas berem in vas tudi bom vsak dan..:):)
OBJEMČEK VSEM:):)

Hei hei hei….. Ja banana tako se govorii poskusala boss do nadaljnegaa naravno absolutno! In verjamem da bo uspelo…. Ravno vceraj zv3em da se se ena nosecaa, ki jo poznam in je ocitno v prvo uspelo…. In razmisljam…. Kdaj bo pa meni uspelo?!?!?…. In sem kr trikrat raje vzdihnila in si r3kla no tebi bo uspelo ko bo cas za to…. Pred mano bodo tko al tko vse nosece ampak nic za to bom pa jaz takoj za njimi 😁😁😁🍌🍌😄😄
Vsem zelim en lep delovni dan….!

Doriss, kako se odzivaš na kombinacijo Diphereline + Menopur? Tvoje počutje? Se sama špikaš? Kolk doz česa so ti dali? Je to tvoje prvo špikanje?

Lina super za eskimčka…kmalu ga boš grela 🙂

Anaa, ti boš tudi jutri že grela svojo pikico, ne?

Doriss še malo in bo fertik 🙂

Toooo punce, mate to 🙂

JonaKlara
Ja pocutje je kar vredu..sama se spikam ja.
Prvo sem mela samo dupherelin pol sem mela 27.8 uz pa mi je podaljsala pa se zraven manopur do jutri.
Morem 3 praske skup mesat pa tak .
Upam da bo jutri vse ok.

Orhid
Ja😊upam
Hvala 😊😊

Doriss pa bo to tvoj prvi UZ od začetka špikanja? Ko si napisala, da si potem konec, al še ne veš, če ti bodo morda podaljšali? Aha, imaš dolg protokol.
jaz sem dobila kratkega, z isto kombinacijo, Diphereline 1 doza, + Menopur 3 doze. Čakam, da pride tečka rdečka, pol pa grem iskat špike.

Jona klara
Ne to bo 2 uz.
Prvo sem dobila diph. Pol mi je te podaljsala in dobila zraven menopur do jutri.
Upam da nebom vec rabila spikanja 😊
Bomo vidlu jutri😊😉
Kak pa blo pri tebi?
Vse blo ok da ni podaljsala ?

Doriss, jaz grem šele v prvi postopek in čakam tečko rdečko. Nekaj se je že nakazovalo, da naj bi jo dobila, pa je zdaj vse “potihnilo”. Verjetno me je psiha zdelala in mi zanalašč najgaja in podaljšuje, drugače bi morala danes, jutri,pojutrišnjem…en dan po špike.
Jaz bom imela kratek protokol, začnem z obojim hkrati, špikam se en teden, potem pa UZ, potem bodo pa povedali a bo treba še kaj naprej al ne več…bom več povedala, ko bom tako daleč. 🙂
Sem že tkoooo nestropna. 🙂 Hahaha

JonaKlara
Drzim pesti..jaz bom vam povedala jutri po uz kako sem opravila😁😉

A lahko vprasam ce si kot samoplacnik???

na napotnico

JonaKlara
Aha jaz pa samoplacnik.

New Report

Close