Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Narooocilaaa knjigooo Ko otroka ni in ni 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

Lucky 555
A je punkcija boleca 🤔in kaj sledi po punkciji .?

v mb punkcija popolnoma neboleca, ker je pod narkozo.. samo kratkotrajno 15 min spis.. meni je bomba.. tako prijazno osebje kot je v mb na ginekologiji in na kliniki za neplodnost je res malokje.. moram jim dat 10 ko..☺️

aja, po punkciji eno uro lezis pol pa dobis list kjer pise koliko celic si pridelala pa crinone gel dobis recept, da si vstavljas v noznico vsako jutro.. na dan ET pa ko prides domov.. obvezno zraven copatke in spalno srajcko obakrat..

Lucky 555
Hvala za info.😉😘

Dobro jutro punce!!! Včeraj je bil en mesec od abrazije, jaz imam pa danes pregled pri svoji G. Kaj čmo so bli pač dopusti. Menstre še ni. Upam da bo prišla enkrat hmal, da začnem mau računat al mi rata oktobra štartat al novembra🤔.

Dobro jutro😁😁
24+..jest jo prebrala..sm jo ze v knjiznico vrnila..super knjiga😁💝😘
Upanje2…😁💝😘bo vse tako kot mora biti..😁😘

Pukcija..zame ni bila boleca..je pa odvisno od kolicine foliklov..,lege maternice,koliko je zdravnik nezen,..ampak 1.2.3 pa mine..😁😘💝Se splaca..malo zobe stisniti.
Al pa recmo temu predpriprave na porod.
Hahahaha..ne sej se hecamm..objemcek

Tako pregled je mim. Itak je vse ok. Zdej pač čakam menstro pol pa nadaljujemo. 😁

Punkcija tut zame ni bil nek problem. Se da zdržat. Sicer se mi je pa po tistih zdravilih katere mi je dala samo še smejalo. Sm bla ko zadeta😁😁. Sm se tm na mizi smejala.

Komej cakam da jo dobim😍😍 banana je resko zrihtal tako da ni nic bolelo a? Jaz sem se tok zs trebuh stiskala ko rece naredite pest in fajn pritisnite na trebuh…. Po koncani ounkcijo mi je tekel svic z roke… Pesti tud narazen nism mogla dat tok sm tisala tja v trebuh hahahahahaha ampak ounkcija je bla pa en dva tri fertik pa se ni bila tok boleca kot sm misla da bo…. Hehe…. Ce mas pa zlo zloooo zloo velik foliklov je paa mal za zobee stisnat… Haha…. Se malooo punceee wihuuuuu

Pozdravljene😊vidim da ste ze ene punkcijo dale cez…
A slucajno ce mi bo v torek rekla da je vse vredu in bom imela se ta teden punk. kdaj ti pol vstavijo “plod ali zarodek”??🤔

Upanje2 samo da je vse ok,m pa bo vsak cas pritekla😊.
Doriss po punkciji imas ponavadi transfer ali tretji ali peti dan.
Lep dan vsem🌹

Zivjo punce 😊 evo uceri smo naredili punkcijo in pridobili 10celic.nekako upam da bodo dobre in v torek bom ze grela svojo pikico 😊 uceri nisem imela nekih bolecin,danes so pa kr mocne.kako ste pa ve bile po punkciji?

v mb je načeloma transfer 5. dan.. razen, če so slabi zarodki al pa je samo eden, te je 3. dan ET.. mene ni nič bolelo kaj po punkciji pa sem imela 9 celic.. čutila sem dan ali dva.. pol pa sem šla že na odbojko tretji dan.. no, tega več ne bom počela, ker me je dr. fajn prestrašila..

Anaa27-juhuuu kar tako naprej. Držim pesti👍👍😁😁

Živjo,
mene je punkcija kar bolela, sem imela pa ogromno foliklov za spunktirat. Pridelala sem 18 celic. En dan po punkciji sem bila še boga, praktično sem cel dan preležala. Potem sem bila že vredu, ampak sem bolniško izkoristila, saj si mora telo spočiti. Kakšne aktivnosti razen krajšega sprehoda po punkciji niso priporočljive, saj je to vseeno invaziven postopek. S prenosom svežega zarodka nimam izkušenj, so pa moje zarodke zamrznili po 5. dneh in eden izmed njih se zdaj že 3 mesece greje v trebuščku😊

Ana27 super, 10 celic je super izplen!!! Sedaj po punkciji pa le počivaj in veliko pij (vsaj meni so tako svetovali).

Mene punkcija, ko sem imela 9 celic ni bolela, ko sem jih imela pa 15 me je pa kar, samo se je dalo zdržati…punce močne ste 🙂

Vse se da zdržat! Kar pogumno! Zame je bil sicer najbolj težek del tistih 14dni čakanja na test..
Punce, super da berete knjige! 👍😁

Ja so bli usi samo na enem jajcniku in vem da z razlogom boli. Ah bolnisko pridno iskoriscam in se pustim razvajat mojemu dragemu..in seveda veliko berem..sploh ljubeznsko eroticne..hm..priporocam tistim ki niso v postopku😊

Anna27…toooo..superr celic..vse bo ok..sedaj se pocrkljej ..da bos na transferju k rožca😁😁hip..hip..hura..

24+..ja ata smrk ma res zilco za to.hahahagagaghhahaha..od kar knjige prebiram..kr mislem da mi bo naravno ratalo..hudoooo..al pa se mi mau rola..hahaha.pravim nasmu ustrel k 🚀..pa noge u luft..hahaha..joj mene joj mene ej hataja..joj mene joj mene ejhataja..punce ne ga srat …se zmer bo najbolj pr piru ostat..ahahaha..adi smolar je caree..

New Report

Close