ivf 2018
Dobro jutro😁😁
24+..jest jo prebrala..sm jo ze v knjiznico vrnila..super knjiga😁💝😘
Upanje2…😁💝😘bo vse tako kot mora biti..😁😘
Pukcija..zame ni bila boleca..je pa odvisno od kolicine foliklov..,lege maternice,koliko je zdravnik nezen,..ampak 1.2.3 pa mine..😁😘💝Se splaca..malo zobe stisniti.
Al pa recmo temu predpriprave na porod.
Hahahaha..ne sej se hecamm..objemcek
Komej cakam da jo dobim😍😍 banana je resko zrihtal tako da ni nic bolelo a? Jaz sem se tok zs trebuh stiskala ko rece naredite pest in fajn pritisnite na trebuh…. Po koncani ounkcijo mi je tekel svic z roke… Pesti tud narazen nism mogla dat tok sm tisala tja v trebuh hahahahahaha ampak ounkcija je bla pa en dva tri fertik pa se ni bila tok boleca kot sm misla da bo…. Hehe…. Ce mas pa zlo zloooo zloo velik foliklov je paa mal za zobee stisnat… Haha…. Se malooo punceee wihuuuuu
Živjo,
mene je punkcija kar bolela, sem imela pa ogromno foliklov za spunktirat. Pridelala sem 18 celic. En dan po punkciji sem bila še boga, praktično sem cel dan preležala. Potem sem bila že vredu, ampak sem bolniško izkoristila, saj si mora telo spočiti. Kakšne aktivnosti razen krajšega sprehoda po punkciji niso priporočljive, saj je to vseeno invaziven postopek. S prenosom svežega zarodka nimam izkušenj, so pa moje zarodke zamrznili po 5. dneh in eden izmed njih se zdaj že 3 mesece greje v trebuščku😊
Anna27…toooo..superr celic..vse bo ok..sedaj se pocrkljej ..da bos na transferju k rožca😁😁hip..hip..hura..
24+..ja ata smrk ma res zilco za to.hahahagagaghhahaha..od kar knjige prebiram..kr mislem da mi bo naravno ratalo..hudoooo..al pa se mi mau rola..hahaha.pravim nasmu ustrel k 🚀..pa noge u luft..hahaha..joj mene joj mene ej hataja..joj mene joj mene ejhataja..punce ne ga srat …se zmer bo najbolj pr piru ostat..ahahaha..adi smolar je caree..