Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Zelim-si super,da je nuhlana sla dobro skozi in da si videla svojega soncka😍
Evo Banana super sem😊 akcija z estrofemom (stimulacija za pingote) se je ze zacela,naslednji teden pa UZ jupiii
A toliko je teh knjig.. super! Hvala za naslove🤗

Zelim.si…toooo nuhalna zmagaa😁😁cestitkee😁😁
Ja res sem kr zacvetelaa..in tocno te filinge dobre imam spet..celo verjeti sem zacela,da mi lahko naravno uspee..joj res hvala😁😁💝

Alta1…ooooo..superrr..res sm vesela zate in sedaj bo bo..en velikkk plussss🐣🐥💝😘..

24+…kjeee sii???brez tebe ni isto..hahaha..odkar te virtualno poznam..tudi tvoj nickname vkljucim v loto stevilke..pa po novem tudi 25ko. Hahaha..no sej pol bos pa pol dobitka hotla a ne?!😁😁😘

Orhid, uuuuf, da bi le bilo res!! Hvala za vzpodbudo!!
Alta1; ne, nic, nobenega znaka. Od vceraj lezim v postelji z vrocino in prehladom. Kar malo prazno se pocutim. 😕 Ampak… tudi v prvo nisem imela znakov in lezi zdaj 2letnik poleg mene, tako da… upanje vseeno imam. 😊😊😊
Jesen bo se topla, ja… da se bodo vasi/nasi pikci lazje greli! 😉😊
Se kar dobro poznate med sabo,kaj? Jaz sem bila v prvem postopku vsakih 5sekund na tem forumu, s puncami smo se res spodbujale se pa se. In kasneje smo 3 od teh sle v skupno FB skupino noseck, poznamo se osebno in res je lepo videt kako rastejo nasi malcki. Verjamem, da boste ve prav tako, ze kmalu, na istem!! Res prav vsaki privoscim iz srca se letos plusek!

Pozdravljeni!
Tudi midva sva zacela ivf in sicer v mb kot samoplacnika!
Sedaj me pa zanima dobila sam inekcije dipheriline + tablete 14 dni in po uz sem dobila inekcije menupur 75 ie + dipheriline 7 dni ! V torek 4,9 imam uz in sedaj me zanima ce bom nadeljevala z inekcijami ali je to ,to in kaj je naslednja faza?
Zanima me pa se to ko sem vprasla za ceno samoplacnika so mi tekli da od 1800€ do 2200€ in zdaj me zanima ce so tudi tu vsteta zdravila v to ceno ki jih sam kupis , kajti 7 inekcij menupur stane 500€ !
Hvala za odgovor vnaprej ! Pa srecno vse v postopku! Doris

doriss, tudi jaz sem iz mb.. jaz sem dobila domov izračun vse komplet ICSI ki je itak dražji od klasičnega IVF in je bil 1700 eur..
res pa je, da sem jaz imala drugačno terapijo kot ti.. Gonal F 9 dni in pol še UZ pa so mi 2 injekciji podaljšali.. od 5. dne dalje sem si morala dati še injekcijo CTX proti razpoku foliklov..
transfer sem imela 5. dan, puncijo pod narkozo..
nevem kakšno dignozo imata, ker jaz nisem dobila nobenih tablet.. :/

Želim.si čestitam za nuhalno in samo tako naprej.

Jaz imela danes prvi pregled, kjer so ugotovili da je plod v 6/3 tednu nehal se razvijat in brez srčnega utripa. Tako da sledi 4 splav s tabletkami.

Dobila pa sem napotnico za umetno s pgd in vse sem skrenirala in poslala v Ljubljano in zdej čakam odgovor. Bomo vidli kako naprej.

Srečno vsem

zelo mi je zal clementina..
komaj do testa pozitivnega pol pa tako..
ponosna na vse vas zenskice, ki ste tako mocne.. 💜

Clementina…res mi je žal..bodi močna in pošiljam ti en velik objem:)

Clementina tudi meni je žal. Zdaj pa le pogumno naprej u nove borbe!!

Hvala punce. Ne obupat, jaz vas cakam v forumu nosecke😊pozitiva dela cudeze!

Clementina, zal mi je zate. Naslednja tvoja zgodba bo sigurno uspešna, sploh ker bodo na pgdju ze prej izlocili kromosomske napake..bos videla!pingvincki so pravi borci!🐧💪☘

Zelim-si, ja ja počasi se ti bomo pridružile ena za drugo. Jesen bo še zeeelo pestra. 😉

Ja saj …zdravnica rekla da tocno neve ker odvisno koliko mi bodo vstavili med.sestra pa rekla da 1.800-2.000 €
Tablete sem imela lynete kontrcep.ko sem to nehala pa inek.dipher.sedaj pa menopur+dipherelin.

Doris..srecno v postopku😁zal z samoplacniskimi postopki nisem imela opravka.kako to da ste se odlocili za samoplacnisko?pa kaksno imata z ppartnerjem diagnozo?😁😁

ja v mb vsem dajo lyndinette, da uravnajo ciklus..
doris lahko vprasam kdaj si prvi dan zacela z injekcijami?
jaz imam 6.9.UZ.. Z gonalom zacnem 7.9. naslednji teden.. 🙈

Z prvimi inek.diphereline sem zacela 14.8 pa vse do 27.8 ta dan sem imela uz in so mi dali menopur za 8 dni +dipher.osmi dan imam uz.

Za samoplacnisko sva se odlocila ker tu v aut.sva vse probala pa ni slo pa se ceneje je v slo.
Pri nama je drugace vse vredu samo jaz mam probleme z scitnico.

Limeta,

tudi jaz sem marca letos zbolela (prehlad z nekoliko vročine) – in to nekaj dni po transferju. To me je še dodatno napeljalo k počitku. Me je pa skrbelo, kako bo to vplivalo na vgnezditev.

No, in je bilo potem kljub temu vse v redu – danes sem že v 27. tednu nosečnosti brez kakršnihkoli težav. 🙂

Pravijo, da se s prehladom telo čisti, morda pa se je res moralo, da se je pripravilo na otroka.

Flamingo 123; Oooo, da bi bilo le tudi pri meni tako. Hvalaaaa za tale post. Hehe… Danes sem ze brez vrocine, vseeno cel dan pocivam. 😁😉

Joj, Clementina, tudi meni je tako zal. Izjokaj bolecino, ta te bo utrdila, nato pa v nov boj. Tokrat pa naj ti res vse vse vse preverijo, da docakas mali cudez. ❤❤❤

Zdravo drge moje…mamice in bodoce mamice…
Nekaj casa me ni blo. Malce oddiha…

Zelim si…cedtitam juhu 😃

Banana, Upanje2 gremo novim zmagam naproti. Jaz imam 5.9. uz in dobim ovulacijske teste za eskimcja v spontanem ciklu. Gdaj vidve zacnete?

Orhid kako je?

Saj veste to bo nasa jesen..Smo se dogovorile 😃

New Report

Close