ivf 2018
Upanje2…seveda naj ti napise..sploh ker fizicno delas..kar izbori si takrat..in le poskrbi zase..ti si najbolj pomembna. In tvoja bodoca otrocicka..le na to misli in bos vidla..da ti bo napisala😁😁sploh po vsem kar si morala prestajati..😁💝😘
Jest bom tud zdej k bom fizicno delala bom bla na bolniski..ne bom razkirala..😁😁
Punce, ampak res se postavite zase. Jaz sem v prvi N delala cca mesec in pol, ampak sem bila z mislimi itak odsotna, sploh ko sem malo krvavela…in sem sla najprej za 1m na bolnisko, potem pa cel cas do konca(neprekinjeno, ker drugace bi delodajalec se bolj jamral kot je). Je pa res, da ti mora to potem na podlagi ginekologovega mnenja(dobis papir), se osebna dr napisati in gre vse skupaj na komisijo. Mislim, da sem na cca 3m to podaljsevala(malo ze pozabila). Sem morala biti pa uradno doma. Ce bi prisla inspekcija, ne bi bilo ok, ce me ne bi bilo res doma. Tako da sem se precej drzala tega… no,proti koncu vse manj. 😉
Ene se pa super pocutijo in raje delajo. Jaz res ne bi zmogla. 2x rahla krvavitev, cel cas stres, tiscanje navzdol…no go!
Dobro jutro punce,kako ste kaj? Polne energije in pozitive kot vedno!
Banana tebi zelim vso sreco v novi sluzbi 🤗😙🤗😙
Upanje2 se malo uzivaj v jeseni in boo..meni je jesen zelo lepa za sprehode pol po sprehodu pa tanjsa dekica in cajcek zvecer…ohhh ja..kot pravi banana zivljenje je lepo tako ali drugace:)
Jaz sem si tudi narocila knjigo😁😁
Limeta kako kaj? Kaksen znak? Drzimo pesti:)
Oxi kje si ti? Kako si? Kdaj gres v postopek?
Nosecke nase lepo,da se se oglasite pri nas,tako nas vsakic spomnite DA BO RATALOOO!🤗
Luca2015 kako ti napredujes srecka nosecka,ce nas kaj preberes oglasi se🤗
Lep dan vsem☺
Punce, še tukaj povem, da je nuhalna bp! 🙂
Banana, jaz sem pomoje vse strokovne članke, ki sem jih našla na netu prebrala, no poleg forumov 😀 Pa kšno knjigo sem in tja – branje mi je res pomagalo, ker:
1.sem izvedela veliko novih informacij
2. sem dobila občutek, da res nisem sama v tem
3. da se vse da, kljub temu da je težko, ampak da bo tudi meni uspelo!