Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

V glavnem punce, jaz sm si pa prvlekla na dan bele ležalnike. Itak jih je treba oprat, ker so katastrofa. Pripravila si jih bom za v jesen. Da bom ležala zunaj na zraku ko bom grela svoje dve pikice. 😁.

Ja v knjigi se bo marsikatera nasla😊 Punce, cez vikend mene ni-tako da se lepo imejte na pijacki!

Punce – vse, ki greste sedaj v nove boje – drzim pesti za vas! 😊❤️🍀🐞 Komaj cakam, da grem tudi sama v nov postopek…

Glede te knjige o kateri pisete – jo ima slucajno katera za posodit?

Uzivajte! 😉❤️

Tut jaz komaj čakam da pridem na vrsto. Se že veselim jeseni, ker bo za vse nas zeeeloo leeeepa😁😁😁

Punce knjigaaa je zakon…😁v veliki meri sem se nasla notri in sedaj spet gledam na dolocene stvari iz druge plati😁
Mnimiska..hvala..😁jaz sm si jo v knjiznici sposodila…jo imajo😁
Uzivajte v dnevu in zivljenje je lepooo..z ali pa brez..hahahaha

Hej punce. Jaz tudi ne moremo v petek ob 18h, lahko pa kasneje ob 20h recimo al pa če prestavimo na kateri drug dan, prestavimo za en teden, da ne bova samo dve na koncu sedeli na pijački?? Saj vemo kako je to, vedno bo nekdo, ki ne bo utregnil, ker je res težko uskladiti urnike, tako da ni za zameriti, če katera ne utegne.

24+ kar tebe smo zadolžili (z banano sta bili pobudnici), da poveš kako je z našim srečanjem….hehehe, ti si prava organizazorica, vidim te v tem…hahaha….:-)

Knjigo sem pa tudi jaz prebrala že pred časom, ja, najdeš se v njej, vse vzpone in padce, ampak vedno je srečen konec…kakorkoli že….vse ima svoj namen. 🙂

Hahaha a kr menee vidis za organizatorja… Haha je bla ja banana ta k je skor ze vse organizirala sam manjkalo je da pove kje bo katera se sedela oa kje se bom lahko parkirala hahahahahaha……

Jaa ne veeem zdej res ne kdaj bi lohkaa se kej dobile… Se bomo zmenile sproti….

Dons sem sanjala dr. RESA….. 👨‍⚕️👨‍⚕️👨‍⚕️👴👴👴 JOJJ komej cakam da se vse skuoaj zacnee…. Hehe zdej je pa ze kr dolga… Od konc marca 🤔🤔🙈🙈🙈 zdej bojo sami pluski letel wihuuuuu 😎😎😎

Zdravo punce,
spet se vam javljam po dolgem času. Berem vas večkrat, javim se bolj poredko :). Vmes imam misijo se umaknit z mislimi od postopkov in celotne zadeve “otrok”, ker se mi prvi ivf postopek kar izmika. Ko ga bi že morala imeti, se mi prestavi,…Ampak, tega ne morem dat čisto iz glave in mi čas ne mine nič kaj hitreje, zato bom si poskušala čas raje krajšati s klepetanjem na forumih :). Držim pesti za vsako posebej!

Knjigo sem si jaz sposodila v knjižnici, drugače pa v knjigarnah stane okrog 18€.

Zivjo punce, eno vprasanje (vem da mi bojo sicer vse razložili na konziliju, pa vendar). Od cesa je odvisno ali imas kratek/dolg postopek? Če so vsi moji izvidi bp in je prisoten moški faktor neplodnosti, pri tem pa sva oba pod 30, so to avtomatično indikacije za kratki protokol, ali pa vlogo igra tudi to ali gre za “navaden” ivf/icsi/imsi?

Puncee mene oa zanima… Vse tistee ki ste zanosileee po umetni….. Katero je bilo zadnje zdravilo ki ste ga jemale…. Kateri hormoni so to bili??? Sem ze prej enkrat zasledila k ste o tem govorile kok jajcnih celic oa zarodkov ste mele pri razlicnih injekcijah… Pa sem videla da jih je ene oar melo istee hormone k vam je na koncu uspelo…. Mogoc pa je kej na tem??? Hvalaa

Pozdravljena 24+. Sama sem imela v prvih štirih postopkih vedno drugačne inekcije, s tem, da sem v četrtem postopku zelo dobro odreagirala in pridelala veliko celic, ampak žal ni prišlo do zanositve…nato so mi v petem postopku dali ista zdravila kot v četrtem, ravno zaradi velikega števila celic…prvi dan sem dobila inekcijo elonve in nato čez pet dni še eno in naslednji dan tudi..nato pa sem po elonvi dobivala še tri dni cetroride + gonal 225 in to je bila uspešna kombinacija, da sem sedaj že v 17 tednu. Upam, da sem ti kaj pomagala…vsem želim veliko sreče in da čim prej ugledate pluske 🙂

Inti, meni je zdravnica na pregledu pred konzilijem rekla, da me bo predlagala za kratki protokol-da bomo najprej probal s tem. Da je to zame najboljše, za njih je pa sicer boljši daljši postopek, ampak glede na to, da sem “še kar” mlada in da je z mano vse ok, da bomo probali tako. In res je bilo tako najboljše. Ti pa odločitev povejo na konziliju – zakaj, nama niso posebej razlagali, je pa zdraven tvoja dr., tako da jih lahko vprašaš vse kar te zanima.

24+ jaz sem imela Crinone gel, od transferja do potrditvenega UZja vsak dan, potem pa do 10t na 2 dni. Sem pa imela kratek postopek z Gonalom. Pridelala sem 18celic.

24+, zame je bil zmagovalen dolgi protokol (suprefact+gonal), ampak ne med samim postopkom, ampak sele potem z zamrznjenckom, ko sem bila brez injekcij, samo crinone sem imela kot podporo. 😊

Aha, to sem pozabila napisat – tudi jaz sem imela tudi zamrznjenčka, vstavili so mi ga v naravnem ciklu. Podpora pa je bila kot sem napisala Crinone gel.

Hvalaa punceee ja no to suoerfact pa gonal mislim da je pri vecini bla kar usoesna… Jaz sem sicer pridelala veliko jajcnih celic z minimalno dozo puregona in gonapeptyla… Amoak ne vem v cem je problem za zaostale v razvoju…. Mogoc pa le niso bile dosti kvalitetne celice… Ceprav sem imela 8 oplojenih od 11 mi jih je 6 zaostalo v razvoju… Ostale pa dve lepe blastociste res ne vem a je v kakovosti problem al v cem drugem… A je mogoce katera ki je v postooku jemala namesto estime oz cirinone gela dabroston? Komaj cakam da se vse skupaj zacneee hihihihihi moram se na posvet prej hihihi

24+…dej pejt na sonceeee in se ne obremenjuj z celicamii..nimamo kontrole nad tem..telooo bo ko bo pripravljeno sprejelo zarodek..seveda pa vseeno zdrav nacin zivljena,telovadba in A Ne 24+…velikoooo sex….aaaaaaaaaaa..ti dam ti dam ti dam 🍌 banano dam..😁💝😘😀🐣🐥

Anede da bo telo sprejelo k bo pripravljeno mas prou!!!!! Evo dobila M je tocna kt urca…….hhhh..kr neki… Naj jo bo hit konc da sprobamo gel hahahahha juheeej bomo sexali ta mesec kt nori hahahahahahahaha🙊🙊🙊🙊🙊🙊😎😎😎😎😎🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰

24+…jaaaaaaaaaaaaa…tocnooo takooo😁😁ke si pa za ta gel pogruntala??

Hej soborke…da malo pojamram.
No, jaz sem se prehladila, smrkam pac in ostajam pocasi brez glasu. Zdaj pa imam se vrocino 37.5 zaenkrat, upam da ne naraste. Ahh ja… res ni ravno pravi ‘tajming’, zdaj ko cakam na rezultat, ce se je pingo obdrzal. 😐
Ce je samo prehlad, naj bo. Uoam, da ni kaj drugega.
Vam pa naj cas mineva hitro in mirnooo…cao

New Report

Close