Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Ela, zdravo! Jaz sem imela kratki in dolgi protokol in je bil dolgi zame po številu in kvaliteti celic uspešnejši. Jaz s Suprefactom nisem imela nobenih negativnih izkusenj, čeprav so me sestre opozorile, da lahko pride do glavobolov. Srečno!

Heiii heiii bejbikee mojeee….. Goooo Rosiiiiiii….. Ne bom te gledalaa ker sem zuniii😪😪😪😪😪😥😥😥😥😥😥 Hahaha…. Bejbike lep dan vam zelim se mal pa menstra kr neki…. 😄😄🤔🤔😉😉

Jaz jo pa še zmerej čakam. En teden me že zvija, menstre pa nikjer. 😤.

Upanje2 – ce se prav spomnim si ti napisala, da gres oktobra v postopek. Kako pa imas dolocen oktober? Glede na stevilo menstruacij, po neuspesnem transferju, ali kako? Jaz recimo, imam imam sele 3 mesece po neuspesnem transferju pregled pri ginekologu (13.9.). Ginekolog mi bo dal (predvidevam) tablete za sprozit menstruacijo, ki bo povod za naslednji postopek…

Jaz imam dolgi protokol z Gonapeptylom. Prejsnjic sem imela kratki protokol s poraznim rezultatom. Precej foliklov (nikoli mi niso povedali koliko), samo dve celici, obe oplojeni s ICSI, ena se sploh ni delila, druga se je delila inkrat in nato zaostala. Upam, da bodo tokrat rezultati boljsi. Sem pa imela nekaj tezav, ko sem zacela z injekciham. Zdaj pa ne vem, kdaj naj pricakujem m. Ponavadi imam 7 dni prej napete prsi in 2 do 4 dni prej izcedek. Trenutno me prsi bolijo ze 10 dni in nic izcedka.

Jaz grem u drugi postopek. Prvi je bil sicer uspešen ampak se je končal z abrazijo. Po 4 do 6 tednov pride menstruacija. 10.10 imam pregled pri Bokalovi in začnem drugi postopek. Imam drgač redno menstruacijo.

Banana ocitno bove mogle se pocakat na dirko hahahaha😂😂😂

24+…jojjj..ta dez je vse ustavil..upam da bo nehal in bo brrrrrrrrrr…mmmmmm…AKCIJA…pa pivo za celice…hahahah
Uzivaj bejbaaa😁🍻🍺

Ocitno ne bo nic od danasnje dirkeee krrr neeekii!!!…

24+..ne je odpovedana😥😥😥😥
Si krajsam cas z filmom sex v mestu 1..
In sex v mestu 2..itak sm ga ze 100x pogledala..ampak ene 6.mesecev nazaj..tako da je bil ze cas …hahahagagahahaha..ti bi bla lahko Samanta..hahahaha..k skoz po tvojmu skaces..hahaha

Upanje2 – saj za leta se jaz sploh ne sekiram, ampak kot ti vsi razlagajo da leta niso na naši strani, je že tako da vsi ne najdemo partnerja že v vrtcu, in tudi potem se življenje odvija po svoje in tako je prišlo, da sva šele kasneje začela se pogovarjati o otrocih. Zdaj pa samo še čakam na + 😀

Ela 46 – da nisi slučajno noseča, za vsak slučaj test nardit 😉

Dobroooo jutrooo punceee🌞🌞🌞☀️☀️☀️🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Evo jaz v pricakovanju na M…. Jutri ali v sredo… Bi najkasneje morala priti…. 🙈🙈🙈😂😂😂 Ko pa pridee paa v nov boj da sprobamo se vaginalni gel pred postopkom hahahahahahaha…… 😍😍😍😍😍

Doobroo jutrooo!!! Super 24+.👍👍👍

Punce..jest 31.8 ob 18.00 uri ne morem. Priti ..bom ze v akciji sluzbenoo..😁tako da se le poveselite in se bomo drugic videle.
24+…ti pa akcijaaa..po menstriii..jupiui😁🚀🚀

Caoo zenske evo meni je pritekla m tako,da jutri zacnem z estrofemom in 6.9 uz,pol pa je bilo ponavadi cez par dni ze transfer jupiiiiii😄
Sem pa naredila eno neumnost,nisem vedela,da recepti po enem mesecu zapadejo in so mi zapadli☹jaz pa sem si rekla,da raje jih grem tik pred postopkom iskat,da bodo na boljsem shranjena🙈🙈..ah..malo so mi zakoplicirali,sam je rekla sestra da bo uredila..drugace pa imam se neki zaloge doma,razen medrola,ki sem si ga kr placala.
No samo da se zacne tako ali drugace😀🐞 Lep dan vam zelim🤗

Tudi meni zal ne rata 31.8:/

Alta1 juuuupii tut zate. Držim pesti👍👍👍

Punce tufi meni ne bo rstalo v petej tko ds upam da se kdaj drugic vidimooi

Alta1…uuuu…super:)Odlično..bo plus en dva tri tukaj:)

Želim.si…Sem resno vzela tvoje priporočilo knjige Kaj pa vidva čakat?In glej ga zlomka..imam jo v roki..sem jo iskala in dobila v knjižnici:)No pa imam za večerno branje:)Hvala in lepo bodi:)

24+..ja lej..tak cajt je da mamo vse neki.A si dobila šiht?Kej novga?

Nc novga🙈🙈 jaa knjiga je res fajna… Jaz sem jo kupila pred morjem… In jo na morju prebrala…. Tko daa veselo branje ti zelim…. Haha prebrala jo bos v enmu veceru hahaha…… Pa nekje verjetno tudi sebe nasla…. Hrhe…

New Report

Close