ivf 2018
Upanje2 – ce se prav spomnim si ti napisala, da gres oktobra v postopek. Kako pa imas dolocen oktober? Glede na stevilo menstruacij, po neuspesnem transferju, ali kako? Jaz recimo, imam imam sele 3 mesece po neuspesnem transferju pregled pri ginekologu (13.9.). Ginekolog mi bo dal (predvidevam) tablete za sprozit menstruacijo, ki bo povod za naslednji postopek…
Jaz imam dolgi protokol z Gonapeptylom. Prejsnjic sem imela kratki protokol s poraznim rezultatom. Precej foliklov (nikoli mi niso povedali koliko), samo dve celici, obe oplojeni s ICSI, ena se sploh ni delila, druga se je delila inkrat in nato zaostala. Upam, da bodo tokrat rezultati boljsi. Sem pa imela nekaj tezav, ko sem zacela z injekciham. Zdaj pa ne vem, kdaj naj pricakujem m. Ponavadi imam 7 dni prej napete prsi in 2 do 4 dni prej izcedek. Trenutno me prsi bolijo ze 10 dni in nic izcedka.
Upanje2 – saj za leta se jaz sploh ne sekiram, ampak kot ti vsi razlagajo da leta niso na naši strani, je že tako da vsi ne najdemo partnerja že v vrtcu, in tudi potem se življenje odvija po svoje in tako je prišlo, da sva šele kasneje začela se pogovarjati o otrocih. Zdaj pa samo še čakam na + 😀
Ela 46 – da nisi slučajno noseča, za vsak slučaj test nardit 😉
Caoo zenske evo meni je pritekla m tako,da jutri zacnem z estrofemom in 6.9 uz,pol pa je bilo ponavadi cez par dni ze transfer jupiiiiii😄
Sem pa naredila eno neumnost,nisem vedela,da recepti po enem mesecu zapadejo in so mi zapadli☹jaz pa sem si rekla,da raje jih grem tik pred postopkom iskat,da bodo na boljsem shranjena🙈🙈..ah..malo so mi zakoplicirali,sam je rekla sestra da bo uredila..drugace pa imam se neki zaloge doma,razen medrola,ki sem si ga kr placala.
No samo da se zacne tako ali drugace😀🐞 Lep dan vam zelim🤗
Alta1…uuuu…super:)Odlično..bo plus en dva tri tukaj:)
Želim.si…Sem resno vzela tvoje priporočilo knjige Kaj pa vidva čakat?In glej ga zlomka..imam jo v roki..sem jo iskala in dobila v knjižnici:)No pa imam za večerno branje:)Hvala in lepo bodi:)
24+..ja lej..tak cajt je da mamo vse neki.A si dobila šiht?Kej novga?