Dobro jutro vsem – kako ste kaj še vadite? Sama sem včeraj končala 51.dan. Danes sem pa odločena da prvič poskusim z INSANE ABS :). Torej me čaka Max Cardio Conditioning in Insane Abs – skupno trajanje nekje 80min – OMG – se pa počutim polna energije – upam da jo bom tudi zvečer še imela. Skratka – koliko nas vadi – dajmo vsaka ki vadi vpisat in na katerem dnevu je. Torej:
Miskica – 51.dan
Kolikor sem gledala za nazaj sva verjetno le midve z nony še v akciji. Mala je verjetno zbolela – rožica pa je tudi javila, da je izpustila vaje zato me skrbi, da je obupala. Če se je pa katera še pridružila pa nič zato, če napiše da je šele recimo na drugem dnevu.
Vprašanja o TurboFire-ju – pomoje tudi zelo dobro – jaz se nisem lotila le zato, ker mi tista chalene nima ravno idealne postave, pa malo me vaje spominjajo tudi na aerobiko in zumbo – sploh sinhronizacija z glasbo, zato tega nisem hotela delat – je pa vsekakor zelo dobra vadba. Glede rezultatov z Insanity-jem – extremno navdušena 🙂 – imam pa le še slabe dva tedna – s 1.4. pa začnem z Asylumom.
Sem trenutno v fazi manjšanja količine obrokov – dokler se to ne bo poznalo na energiji med vadbo. Jem pa kot je razloženo na prvi strani 7x/dan (2 kosila (12 in 16), 2 večerji (19:30 in 21), zajtrk (6:30), “sadna malica” (9), “sladka malica” (17:30)).
Pozdravljene,
da se še jaz pofočkam 😉
Sicer po tem programu ne vadim vsak dan, ker se še drugače rekreiram (tečem, kolesarim). Odločila sem se, da bom vadila po tem programu vmesne dneve (ko ne tečem oz. kolesarim) oz. ko bo zunaj neprimerno vreme za rekreacijo v naravi.
Grem pa po vrsti, danes bom oddelala 6 dan (včeraj sem pa recimo tekla). Težav z bolečimi mišicami zaenkrat nimam, kondicija pri meni ni problem, a nisem še tako gibljiva, kot so tisti na posnetku 😉
Dan, evo sem se jaz okorajžila, da se vam pridružim. Insanity telovadim 6 dni oz. danes imam prosto, jutri pa naprej, upam, da mi uspe priti do 63 dne. Sem čisto brez kondicije ne morem čisto vse dohajati ampak poskušam po najboljših močeh in vedno delam do konca.
Komaj čakam na kakšen vsaj majčken rezultat tega mučenja.
Gospodinja 7 dan
Lep dan
Ojla!
Ja prav ste ugotovile, zbolela sem… zdaj sem bolje, vendar, ker nisem zaključila drugega tedna sem se odločila, da ga ponovim. Tako sem sedaj drugič na 10. dnevu. Se mi nikamor ne mudi. Je bilo pa grozno začet nazaj, občutek kot da nisem prej telovadila. Pa še svinjarija v grlu se mi ni čisto očistila in potem pokašljujem zraven ko slon… Ampak se ne dam. Je prehudo začet na novo, da bi zdej pustila in čakala na bolše počutje. Kilaža je ostala na 73 kg in še vedno imam občutek, da sem polna vode. Mi je pa všeč, ko si oblečem kake hlače in mi “fuk” ročke ob straneh več ne silijo tako zelo iza pasa ven.
Grem zdej današnjo vadbo oddelat. Pridne bodite!
Še en – začel 1. januarja. Takrat sem iskal po netu za slovenskimi objavami pa nič našel, zdaj pa vidim to temo – no danes imam dan 46 – pridobil ogromno mišic – za določene sem mislil – najbolj na nogah, da mi kaj zaoteka – šele potem sem videl da je mišica – bilo trdo :). Imam sicer še šlauh okol trebuha, vendar se mi spredaj (levo zgoraj) že vidijo trebušne mišice – ki so zelo trde. Prebral sem vse poste in se zelo strinjam pri vseh ugotovitvah z miškico. Še dobra dva tedna – danes pa recovery 🙂 (izboljšave na fit testu so odlične). Aja – do danes nisem izpustil nobene vadbe in vedno šel tisti čas na vso moč – tudi ko ni šlo več. Tehtnice pa sploh nimam – tako da vam tu ne morem ponuditi informacij. Za naprej pa tudi jaz planiram Asylum – bom danes poleg recovery-ja poskusil narediti še od Asyluma fit test. V prvem mesecu so me začela zelo boleti kolena, zato sem si kupil opore za kolena – od takrat je dobro – imam pa rahle bolečine na zgornjem delu hrbta – okrog in nad lopaticami – a nič hudega. Tudi jaz zelo navdušen nad Insanityjam.
Peromer – dan 46.
Živjo bejbe! (Tudi fantje, seveda!)
Za eno veliko vzpodbudo bi prosila. Tiste, ki delate po tej vadbi … a mi lahko napišete svoje rezultate prvega fit testa? Fantje tokrat izvzeti … :)))
Sem se lotila tega, ampak moje cifre so tako nizke v primerjavi s tistimi na posnetku, da se mi zdi, da mogoče pa to le ni zame, ki sem do sedaj športala samo na kavču. 🙂
Ene vaje sploh narediti ne morem (tiste sklece z nogami narazen). Kakšni so bili vaši rezultati prvega fit testa?
Čer, jaz sem danes zakljčila 8 dan.
Ali še katera meri srčni utrip, jaz sem imela do danes povprečje 144, danes pa 149. Danes mi je tudi računalo kalorije,prejšnje dni mi je nekaj nagajalo in sem porabila 240 kalorij. Glede na porabo nony se jih malo porabila. A si to meri še katera ali se vam zdi to nepomembno.