Najdi forum

Insanity Workout

hey,seveda bo…disciplina še pri prehrani in zmagaš…veliko sreče,lp

tretji dan je mimo in meni se zdi da jutri zjutri bom težko ustala iz postelje 🙂 use me boli za znoret. super. sepravi neki pa že nardim prou. 🙂 upam da mi uspeeeee

ne obupaj..v vztrajnosti je pot 🙂 <3…

pa javi se kaj kako ti uspeva 🙂

Pozdravljeni ponovno se oglašam….in sicer prispela sem do recovery weeka potem pa gremo v 2. mesec…sem zelo zadovoljna da sem dala čez 1. mesec saj vedno prehitro obupam. Včeraj sem se stehtala imam samo pol kilograma manj je pa špehec na trebuhu velikoooooooooo manjši…:)))

razmišljam samo ali ponovit insanity še en krog ko končam ali začeti z T25…prosim za vaša mnenja?

Switch kicks 120
Power jacks 46
Power knees 106
Power jumps 33
Globe jumps 10
Suicaide jump 17
Push-ups jacks 17
Low plank oblique 54

kako se vam zdi?

Živjo vsem,
nodyka rezultati so občudovanja vredni, me pa zanima, a so to rezultati po 60 dneh? Pa še neki me zanima;in sicer če ma kdo kakšem nasvet, kako bit discipliniran pri hrani-ne pri izbiri, ampak količini. V sredo imam fit test po 2 tednih drugega meseca-javim.
LP

Tudi sama se imam namen lotiti insanityja, samo čez 2 tedna imam lasersko operacijo ene žile na nogi, potem bom morala 1 mesec nositi kompresijsko nogavico. Lahko normalno živim in se gibljem, bom pa vprašala, če lahko delam takrat insanity.

Rezultati fit testa:
switch kicks: 90
power jasks: 49
power knees: 68
power jumps: 31
globe jumps: 10
suicide jumps: 18
push up jacks: 17
low plank oblique: 43

Je pa kar težko, mi je prav sape zmanjkovalo po nekaterih vajah, pa imam kar nekaj kondicije – tek, hoja, aerobika, zumba…

hei 🙂
še dela katera insanity? ma kera namen začet po novem letu 🙂 novoletne obljube pa to 🙂

Jaz ga bom ponovno začel (enkrat sem ga že končal pred meseci), ker sem trenutno padel iz forme, saj mi je enostavno zmanjkalo časa za kakršnekoli športne aktivnosti.
Začnem s 6. januarjem, tako da se lahko načeloma spodbujava pa še kdo se bo definitivno pridružil, če bo debata aktivna in aktualna :)!

no super 🙂 me veseli da nebom sama trpela 🙂
sem pa imela ene načrte začet že jutri…ampak glede na to da nebi rada za novo leto bila invalid sem prestavila:) upam da motivacija bo ker je ena izmed novoletnih zaobljub zgubit nekaj kg in oblikovat postavco do poletja 🙂

Motivacije ti nebo manjkalo verjemi :)! Najtežje se ti bo včasih lotiti vadbe (če boš delala popoldne), ker je telo utrujeno od vsakodnevnega napora, ampak se pa hitro navadiš. Med samo vadbo ti pa nebo problem delati, saj je Shaun T odličen motivator, vsaj po mojem mnenju.
Počakaj do novega leta, če imaš v navadi da se v tem času rada pregrešiš. Saj muskelfiber niti ne bo tak problem, prvi teden prvega in prvi teden drugega meseca sta najhujša, saj se vsakič počutiš kot da si na začetku oz. brez kondicije, vsaj pri meni je bilo tako.
Kar se pa tiče prehrane si pa, če imaš kaj prostega časa že zdaj naredi jedilnike, da si potem samo nakupiš, kar je potrebno pa si potem že popolnoma pripravljena na začetek!
In super, da bo tema spet malo bolj aktivna pa četudi le z dvema rednima članoma, vsaj motivacije ne bo manjkalo!

hm…tole z jedilnikom pri meni nebo šlo. Ker jem kar mi tisti trenutek paše. Prehrana me sicer ne skrbi, ker sem jo tekom tega leta zelo spremenila. Seveda na boljše 🙂
Ker vidim, da veliko veš o vadbah in prehrani bi te prosila za en nasvet 🙂
Moj delovnik je nočni, od 1h pa do 7h zjutraj. Jem preden se odpravim v službo in ko pridem domov. Ob 8h je ponavadi na vrsti že spanje pa tam nekje do 12h ali 13h. Zanima ali bi bilo bolje da vadbo opravim po službi ko pridem domov ali raje popoldne. Glede vadbe zjutraj me samo skrbi prehrana, ker lačna verjetno nebom zmogla, s polnim želodcem pa tudi nebo šlo :/
Upam da se še kdo pridruži, več nas je lažje je 🙂

Tale veliko vem je zelo relativen ;). Pač v bistvu sem se vse kar vem, naučil od trenerja v zadnjih 10 letih ter s prebiranjem forumov kot je npr. ta (pa vse, kar sem preizkusil v praksi seveda).
Dobro, če si se začela bolj zdravo prehranjevati bi ti predlagal samo to, da si narediš okvirno vsak dan 5-6 obrokov in približno ob istih urah. Pač, da nimaš točno določenega jedilnika, ampak približne ure kdaj ješ, ker se organizem na to navadi. Če imaš čas, si preberi to temo, že tu veliko uporabnega izveš :).
No glede tvoje vadbe pa, jaz osebno bi na tvojem mestu telovadil popoldan. No nevem točno kako je to z nočno službo, ampak jaz vedno telovadim zjutraj – vstanem, pojem nekaj manjšega (kakšne žitarice, jogurt, ipd.) potem grem za 30-60 minut nekaj delat (da se hrana vsaj malo poleže, a energija ostane) in nato insanity. Po insanityu pa glavni dnevni obrok. Jem najkasneje 30-45min po končani vadbi, rajši prej. Upam, da sem ti vsaj malo v pomoč :).
Jap to se pa strinjam! Naj še kdo začne :P!

Heh sm prebrala celo temo, sicer sm rabila skor cel teden ampak mi je uspel pridet do konca 🙂
Sem si pa dons mal pogleda presne recepte in komaj cakam da sprobam kksnga 🙂 sploh ksno sladico 🙂 sam mogoce se bo mal tezko navadit na ure obrokov ampak bomo ze nekak 🙂 ze komi cakam ponedeljek da zacnem!!
Aja pa a mogoce kdo ve oz. ma izkusnje glede trebusnih misic in poroda? Zadnjic me je kolega prestrasil s tem da naj bi imele zenske z misicastimi trebuscki tezave s porodom pa me mal zanima kako je kej s tem :/

Živjo,

Nisem sicer prebrala cele teme, ampak ker vidim, da je še vedno aktivna bi vas prosila za nasvet. Sama sem z Insanitiyjem začela v začetku novembra, naredila sem prve štiri tedne, potem pa sem v veselem decembru odnehala zaradi raznih stvari (v glavnem izgovori), sedaj pa bi rada ponovno začela, pa ne vem ali bi bilo bolje,da začnem še enkrat od začetka (Insanityja sedaj nisem delala tri tedne), ali lahko kar nadaljujem z drugim mesecem. Res sem jezna nase, da sem odnehala in sedaj ne vem kako naprej. Hvala vam za nasvete.

Lushi:
Glede trebušnih mišic in težav pri porodu nevem svetovati nič. Nimam niti najmanjšega pojma o tem in res ne bi bil rad preveč pameten o nečem, o čemer nimam niti ene same informacije.

Mici:
Jaz bi na tvojem mestu začel od začetka. Če ne zaradi drugega, že zato, da bi bil dalj časa redno aktiven (če ti zaradi službe ali šole in drugih obveznosti drugače zmanjka časa), saj bi imel motivacijo da dokončam insanity. No to je samo moje mnenje :).

živjo! 🙂
jaz začnem jutri z insanityju, in bi zlo rada mela koga ki bi z mano šel čez to, tak da če je kdo tak ki bi rad poskusil pa si izmenjaval mnenja, naj pove pa mu dam mail 🙂 drugače pa nisem ravno v kondiciji, in ne vem če bom tole zdržala, bom pa dala vse od sebe da vsaj poskusim. držite pesti:*

no super še ena pogumna 🙂
za spodbudo in nasvete je pa tale tema super 🙂 se ti jo splača prebrat 🙂
drugače pa tudi jaz nisem v kondiciji in bom delala kolikor bo pač šlo 🙂
zdele se pripravljam da grem opravit fit test, ker sem že preveč neučakana glede vadbe 🙂
poročam potem o svojih znakih življenja :p

O lepo :). Zdaj smo po mojih izračunih štirje. Torej twisted_lucy jaz začnem jutri, lushii je danes, za mici pa nevem kdaj natančno začne. Nekaj nas je za spodbudo drug drugemu =)!
Lushii – si še živa :P?

uf komi 😛 mislim, da sem tole vadbo malo podcenjevala :/
pod tušem sem imela velik problem s tresočimi nogami hahaha 🙂 ampak en križec na urniku in počutje je boljše 🙂 rezultati fit testa pa itak poraz :/ ampak čakamo na boljše čase (upam da čez 2 tedna)
čakam pa jutri na vaše `izpovedi` o prvem dnevu :))

New Report

Close