Najdi forum

Insanity Workout

Kot sem že napisal – preberi si celo temo, res izvedela boš veliko koristnih informacij, par jedilnikov je napisanih, jaz sem se večinoma držal teh, vsaj kar se tiče vrste (količina beljakovin, maščob, oh in to), posamezne jedi sem pa menjal.
Pregreh pri meni skoraj ni bilo, prvi teden, mogoče 14 dni se je malo težje držati konstantnega jedilnika, ker nisem bil navajen na res tako strogo prehrano (prej sem samo približno pazil kaj sem jedel), sam program mi pa ni bil prehud oz. nisem nikoli pomislil, da bi odnehal -> je pa res, da se že več let aktivno ukvarjam s športom.
Tako da dekleta, le pogumno naprej!

Kaj zdaj? Ste še aktivne na forumu? Še pridno trenirate =)?

Sicer sem že videla podobno vprašanje, pa bom vseeno še enkrat vprašala. Imam normalno postavo, kondicija povprečna. Rada bi shujšala za kakšne 3kg in še malce bolj oblikovala postavo. Program se mi zdi zelo zanimiv in bi ga rada poiskusila, pa nevem če je primeren zame. Hvala za odgovor 🙂

Živjo,

sama sem zaključila z 1 mesecem instanityja, potem so pa prišla potovanja in ubijalsko projektno delo (18 ur/dan), tako da sem imela praktično čas samo za spanje. Sedaj imam 1 teden na off, prihodnji teden pa ponovno akcija. Problem je, da v Ljubljani živim v malo starejšem bloku, kjer je prakitčno nemogoče, da delam Insanity, ker bi končala v spodnjem nadstropju pri sosedi. Obstaja v LJ kakšen fitnes, ki izvaja to vadbo? Ali pa da je mogoče vsaj najeti telovadnico in tam oddelati tisto uro Insanityja?

Poleg tega me zanima kaj mi priporočate, da naredim po 1 mescu premora? Grem še enkrat od začetka ali napadem 2. del? Kondicija in motivacija nista problem.

lp

v ljubljani, sokol Laguna, za bežigradom, ali sokol Vič imajo skupinske vadbe.. ubijalske in dobre za motivacijo.. bodyattack bi bila nekaj takega kot insanity, potem je body pump to je dvigovanje uteži in še in še.. pokukaj na njihovo spletno stran…zelo sem zadovoljna s temi vadbami, tako da dobrodošla 🙂

Če si kdo želi delat insanity v skupini je v Ljubljani vsak petek od 19 do 20 ure. Včer smo mel prvič in je blo ful dobr smiley Uglavnm je res da je zaenkrat samo 1x tedensko torej samo ob petkih ampak če bi blo velik zanimanja za skupinsko bi se tut dal večkrat tedensko. Uglavnm tisti, k rabte mal motivacije ful priporočam da 1x tedensko pridete zravn pa skupi nardimo ful dobr trening.

Motivacija je ful pomembna in tuki jo je ogromen. Torej če kero ali koga zanima nej pokliče 041 299 275 – Klemen, drgač pa vsm želim ful sreče pri vadbi

meni so kul vaje od Shaun T

Živjo vsi skupaj,
danes sem ravno končala insanity,ki pa ni trajal 2 meseca, ampak skoraj pet. Čeprav sem ga tolk razvlekla, so rezultati zelo vzpodbudni. Prvič v lajfu se mi vidijo trebušne mišice, kondicije mam pa tud tok, k je že dolg nisem imela. No skratka, zdej sem se odločla, da grem skoz celo proceduro še enkrat skoz, tako da jo moram končat v 2 mesecih. Aja pa še to. Hrana je ključnega pomena, vsaj pri meni. Dokler sem jedla neki po svoje-drugač mam ful apetita,niso bli vidni ne vem kakšni rezultati. Ko sem pa začela upoštevat njihove prehrambene smernice, se je pa vse obrnilo. Tud lažji delaš.
LP

Kmalu pričnem z vadbo, pa me zanima kakšne pa so njihove smernice za prehranjevanje? Že sedaj se izogibam krompirja, izdelkov iz bele moke, sladkorja, uživam veliko sadja, zelenjave, polnozrnatih izdelkov …
Hvala!

Greš kar v pravo smer. Dodaš še puste mlečne izdelke,pusto meso in ribe,oreščki,kakšne polnozrnate kosmiče oz. žitarice,črni riž…5 obrokov dnevno. Drugač pa imaš prehranjevalne smernice tam zraven.

pozdravljeni,

danes sem celo dopoldne brala vaše komentarje in sem še bolj motivirana :)))

sama sem sem se skozi ukvarjala z športom…vendar se od nosečnosti dalje nisem ukvarjala z športom preveč od tega je sicer 2 leti vendar sem se odločila to preizkusiti še 2 dni pa sem dala prvi teden čez….mišice me zelo bolijo (ramenske, trebušne, noge….) vendar gremo dalje…upam da mi rata :))

drugače pa sem visoka 177 in imam 72 kg tako da vsaj par kilc dol si želim…:)

Zdaj sem bral kakšno uro komentarje, prvih nekaj strani in mi je kar slabo postalo, ko se takšni “eksperti” delajo pametne, kot je Miskica.

Če že pri tako osnovni stvari ob vadbi, kot je prehrana, tako močno FAILaš, potem bolje, da si kar tiho. To zgoraj ni nobene prehrana, ampak sramota.

Poleg tega še limaš posnetke nekega tipa, ki dela Insanity in namiguješ, da mu je “nekdo” dobro komentiral, a ta nekdo si več kot očitno ti, velika strokovnjakinja.

Groza.

Saj lepo, da se trudiš, telovadiš, skušaš izboljšati zdravje, ampak ni pa lepo, da se delaš tako pametno, ko je verjetno še laikom jasno, da nimaš ravno veliko pojma. In ko ti kdo to pove, napišeš komentar pod drugim imenom. L – O – L !

Zdaj sem bral kakšno uro komentarje, prvih nekaj strani in mi je kar slabo postalo, ko se takšni “eksperti” delajo pametne, kot je Miskica.

Če že pri tako osnovni stvari ob vadbi, kot je prehrana, tako močno FAILaš, potem bolje, da si kar tiho. To zgoraj ni nobene prehrana, ampak sramota.

Poleg tega še limaš posnetke nekega tipa, ki dela Insanity in namiguješ, da mu je “nekdo” dobro komentiral, a ta nekdo si več kot očitno ti, velika strokovnjakinja.

Groza.

Saj lepo, da se trudiš, telovadiš, skušaš izboljšati zdravje, ampak ni pa lepo, da se delaš tako pametno, ko je verjetno še laikom jasno, da nimaš ravno veliko pojma. In ko ti kdo to pove, napišeš komentar pod drugim imenom. L – O – L ![/quote]

hmmm,men se pa zdi da si čist preveč strog do ,miškice 🙂

[img]http://shrani.si/f/3/aD/3xvQ2O7z/114898610200943595769451.jpg[/img]

moj rezultat po enem mesecu 🙂

[img]http://shrani.si/f/2i/ZC/Ih6wEUE/brez-naslova.png[/img] in še ena 🙂

nody, ta rezultat nam bolj malo pomeni, če ne nalimaš slike izpred meseca dni 😉

DamjanB…nikoli nisem bla močna,nisem pa nikoli imela takole vidnih mišic 🙂

Lepa postava, ni kaj. Samo pravim, da bi bilo fajn videti razliko – en mesec nazaj in zdaj, da bi se lahko primerjalo. Prijetno vadbo ti želim še naprej.

Končujem šesti teden vadbe, shujšal nisem čisto nič, povsem enaka teža kot na začetku. A rezultati na telesu so vidni, postavo imam precej bolj mišičasto kot pred šestimi tedni in kar je najbolje – sem v odlični formi in počutim se zelo dobro. Včasih je težko začeti z vadbo, a ko se ogrejem kar lepo gre, tam po razteznih vajah. Je pa drugi mesec zelo težek, spet si v bistvu na začetku, ker so vaje težje in si enako zmatran.

Glede prehrane: pazim, da ne jem ravno junk fooda. Večinoma jem kar zdravo, vendar bi lahko še bolj. Kruha jem zelo malo, sladkarije tudi redko, mogoče kakšen košček čokolade vsake toliko. Seveda ne pijem njihovih shakeov, ki jih priporočajo med vadbo, saj jih pri nas ni za dobiti. Pa tudi, če bi bili, dvomim, da bi jih pil.

Glede kilaže: če gledam ITM, sem na zgornji meji normalne teže (dobrih 24).

Insanity seveda toplo priporočam, predvsem tistim, ki niste povsem zanemarili svojega telesa. Takšnim bi raje svetoval, da se lotijo za začetek kaj lažjega, da ne bi že na začetku izgubili volje do vadbe. Z Insanityjem boste v precej boljši formi in počutili se boste odlično.

lep pozdrav. 🙂 moj drugi dan je mimo 🙂 hah. a mislete da bo tole šlo če mam kar precej odvečnega na sebi ???

New Report

Close