Najdi forum

Insanity Workout

smešno:) še dobr da ti kej napišeš,k noben ne…. ne vem kje so vse punce….nič ne napišejo, kako so dale skozi insanity…..

js sm trenutno na istih kg,kot 2 mes.nazaj…. ehhhh…..
obseg je nekje cca. 10 cm okoli pasu…..
zdej mal kombiniram turbofire-insanity al pa sam tek…… 5x tedensko saj poskušam,da se premikam oz.telovadim…..

kaj povedat….hmmmm….do poletja-junija bom ustrajala na taki vadbi, pol pa konc sept,okt bom začela še en krog nečesa…..ko vročina pade….bomo vidli…do takrat je še dolga 🙂

lp

Včeraj sem prvič naredila kar dve vaji – eno zjutraj in eno zvečer – , pa me ni pobralo 🙂
Na telesu in na tehtnici ne vidim sprememb, imam pa ful moči in kondicije, kar je prav super. ČE in ko pride pomlad, se bo treba počasi pripravljati na tek, kjer bo ta kondicija prav prišla.

Zdravo!
Sem na koncu prvega tedna … prve 3 dni so bile bolečine v mišicah neznosne, zdaj pa je že čisto v redu. Zanima me pa naslednje: trenutno imam ogromno prostega časa in veliko energije – razmišljam, da bi 4x na teden še 30 min kolesarila na sobnem kolesu ali pa šla na kako bližnjo vzpetino (poleg insanityja). Bi bilo to preveč intenzivno?

Z vajami prvega meseca bi šlo skozi, z vajami drugega pa težje. Poskusi, pa boš sama ocenila. Vprašanje je, kaj hočeš doseči – hitrejše hujšanje ali boljšo kondicijo? Če 2x bolj obremeniš mišice, učinek ne bo 2x vidnejši. Bolj pomembna od hudega napora je konstantna vadba, kombinirana z obdobji počitka.

belen, mogoče nimajo časa, ko vadijo :)) hehe Jaz bom upam, da danes spet, čeprav me še malo grlo boli, včeraj tako ne bi mogla, ker sem prišla domov ob 21.00… Sem raje malo več počivala, ker mogoče sem pa to že od začetka naredila napako, ker sem jaz namreč prvič zbolela med božičnimi prazniki, imela vročino čez 38 in sem šla delat p90x…. Od takrat naprej se mi je pa ponavljalo :))

BTW tudi jaz sem na začetku imela poleg p90x še nekaj nenačrtovanih vadb, tako recimo triurne hoje v hribe, da bolj strmo že ne more bit :))) N dneve, ko bi morala imet recovery… Bil je pol recovery – z vročino…

Tista, ki misli to delat – btw sploh ne bi bilo nič narobe, če si zdrav in natreniran in imaš kondicijo. Jaz sem normalno dvakrat na dan po dve uri trenirala pred leti, sam sem do tega prišla postopno in treba je vedet, da potem moraš več jest, veliko več… Jaz imam s tem potem probleme, ker potem je to tako ogromno hrane, da ne morem – pa nsiem med tistimi brez apetita… Drugače si pač ful škodiš…. Shujšale boste, verjetno, sam tudi vprašanje, če ne bo začelo telo kurit dosti mišic, se pravi se potem hitreje nazaj zrediš.

P ajaz sem gledala slike od nekaterih, ki so tudi hujšali in tudi nekateri po Insanity in eni dobijo take suhe ovele noge, da ne hvala… Men je to grdo, zgleda ko piščančje… Imam pol raje moje zalite :)) ker proti tistim, so mi pa še vseen lepe 😀

Recovery me zdela bolj kot vse skupaj, celo bolj kot Pure Cardio, kjer je več kot 15 minut neprekinjenega norenja. Nič manj mi ni vroče in nič manj ne švicam! Danes me vse boli.

Živjo. Da se spet malo oglasim. Začela sem z drugim krogom insanitya- končala prvi teden. Po prvem sem imela 14 dni pavze in zdej grem zopet čez vseh 63 dni.
Po slikah sodeč se mi kar dobro pozna, hlače so mi v pasu sicer prevelike, stegna pa imam bolj mišičasta, in se mi zdi, da je tam še več mišic kot jih je bilo prej.
Bomo videli kaj se bo pokazalo v drugih dveh mesecih.

Problem je, da so mi ene hlače, ki so zadnje čase edine, ki so še nekako videt OK in že niso za v koš, prevelike in mi lezejo dol… Imam ene stare, nekajkrat nošene, sicer fajne, sam je drug problem… Tolk mal kil pa še nimam. Ups… ko bo treba menjat garderobo, bo mal nerodna stvar… Kmalu se mi pogodba izteče v službi, pa glede na čase, ne vem kaj bo s tem 🙂

Bi bila katera tako prijazna in pripela link do te inasnity vadbe? Vidim, da gre za 63 dni (en del). Bi poizkusila tudi jaz, poleg prehrane seveda. Moram se znebit kar nekaj kg, ki so se mi nabrali od jeseni. Sem imela težave (še vedno) s hrbtenico, posledično premalo oziroma nič gibanja in kg so šli gor 🙁

Hvala za pomoč in veliko uspeha vsem.

Jo, punce in fantje! Včeraj sem pretiravala pri raztegovanju in me je uščipnilo na levi strani, kjer me tudi sicer zbada pri mummy kicks. Ko sem potipala obliques, so bile mišice čisto trde. Čisto za foro sem šla po meter: -4 cm v pasu, -5 cm v bokih. Ni čudno če hlače lezejo dol! Ob strani imam že zametke radiatorčkov, kot punce v videu, le pod popkom je še malo trebuščka. Keep diggin’!

šeena…brawoooooooo!!!
pridna si :))

Js tudi vztrajam,ampak kombiniram TF in insanity 5x tedensko 😉
Maš kako posebno prehrano?

bitudiprobala….evo link: http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8

belen, hvala! :))))

Čeprav so tukaj hudo proti umetnim napitkom, po vsaki vadbi popijem napitek s proteini za gradnjo mišic, ki vsebuje 86 % beljakovin. Na tak način preprečiš, da bi telo kurilo lastne mišice. Pa seveda veliko piščančjega mesa, stročnic, domače skute, jajc, mlečnih izdelkov. Verjetno bi shujšala že samo s hrano.

Včeraj me prvič ni pobiralo pri ski abs in in-out abs. Kot vidim, imajo še ti trenerji probleme. Tako, zdaj grem v recovery week, potem pa drugi mesec. Tisti, ki delate, vztrajajte in se držite programa. Rezultati bodo, garantirano!

bitudiprobala tebi insanity odsvetujem zaradi težav s hrbtenico… najprej ojačaj mišice in se nauči pravilne drže med vajami, pol pa greš na insanity, kjer se dela na kondiciji 😉

čestitke vsem ki ste še aktivne!

jah, js tudi pijem whey-po vadbi-belj.napitek. Meso jem tudi jaz,pa za 1x sm se mal odpovedala krompirju,pašti….. jajc pa ne maram.oz jih res ne prebavim 😀

bomo vidli,če se bo kej premaknilo v prihodnjih dneh,ker sm malo spremenila hrano, pa se odpovedala mal sladkemu ;)))

Baje imam malo upočasnjen metabolizem, zato kao ne zgubljam na kilaži ampak samo na cm. js sm nekje 10 cm v pasu zgubila, pa 3 cm v bokih, pa mal 1-2cm v rokah…..
že tako imam že odprej bolj športno konstrukcijo,ampak kg so pa wseeno :))) (sej na videz ne deluje,da jih mam tolko preveč ) 🙂

Jap, tudi meni pripisujejo 50+ kilogramov, v resnici jih imam krepko čez 60. Mama je zadnjič nekaj komentirala, da sem še bolj suha, kot sem bila včasih. Na začetku Insanity mi je teža poskočila konkretno za 3, 4 kg, čeprav se ni nikjer videlo. Očitno je šlo za mišice.

Tehtnice, če jo kdo uporablja, je treba zaklenit v klet in pustiti tam do 63. dneva.

V eni temi sem objavila jedilnik za en dan… Ful dolgo traja, da ga prilepim gor :))

Narejen je po njihvoih priporočilih, da je treba imet razmerje B, OH, M 40% 40% 20%.

Meni je bolje, kot p90x v prvi fazi, ko skoraj ne ješ OH.

S tem, da kalorij je še malo manj kot se zahteva za tako vadbo pri npr moji višini. Za ženske po mojem čist OK, sicer je to odbvisno od individualnih potreb. Zato sem dala manj kcal, za cca 150, ker nisem med tistimi, pa po mojem tud tu veliko katera ne, da bi bili tako fizično pripravljeni, da bi delali čisto na polno…

No, sam en dan je- jih bom ene par nalimala, pol se jih samo izmenjava po želji na nekaj dni…

Je pa tako… to sem si jaz naredila iz sestavin, ki jih imam doma. Enim bo pa grozno, kaj vse rabijo… 🙂

Bom nardila različne… Mogoče bo kateri kakšen na roko pisan…

Pravkar pečem štrudelj iz polnozrnatega testa s skuto, jabolki in orehi… grem dat iz pečice… 🙂 Ne vem kaka je sestava, včasih vse čudno pride, ker ni po preverjenih receptih 🙂

Končno mi dela printr, da sem si lahko urnik vadbe sprintala, da lahko črtam treninge… In še D si bom zraven zapisovala, da vidim, koliko dni se držim in tehtala se bom, vseeno… Čeprav to je odvisno od vsakega posameznika, koliko izgublja, ker kdor nima veliko z izgiubit, se mu niti na teži en bo poznalo ne vem koliko, lahko da celo naraste.

No, nekaj dni nazaj me je dragi spremljal pri vadbi in me opozoril na kar nekaj nepravilnosti. Tako sem praktično šele 2 dni nazaj začela pravilno izvajati vaje! Spoznanje, da te kap. Tako da mislim, da bom 2 tedna prvega meseca kar ponovila. Za boljše rezultate 🙂 vseeno je že prej med vadbo teklo od mene in bila vsakič kot ožeta cunja … Zdaj bo pa še bolje :))

Naredila sem tudi križ pri beli moki, sladkarijam, kakšrnim koli gaziranim pijačam, jem polnozrnate OH in veliko beljakovin, sadja in zelenjave in priznati moram, da so mi hlače že malenkost prevelike. Tehtnice pa že kar nekaj časa nimava. Vztrajati vsak dan in zagotovo bodo prišli še boljši rezultati.

Pred tednom dni sem bila še navdušena nad vsakodnevnim tekom oz. drugo dejavnostjo, a sem to opustila. Raje se bom osredotočila na pravilno izvajanje vaj. Aja, pa še službo sem dobila, tako da ne bo več toliko časa :))) yeeeey!

Jej, hura za službo, ti ful zavidam 🙂 Jaz bom kmalu brez. Pol en vem kaj bom. Kateri sektor približno, ker bom kmalu v iskanju spet, me zanima. Če je kak iskan kader, to tako nisem, če pa ne, mi bo pa dalo malo upanja :))

Jaz grem ven tečt, če mi paše. Če ti ap to ne, potem pa itak. Jaz ne delam samo Insanity, nekako se naveličam, sam imam pa cilj delat nekaj 6x nateden, Insanity ima pa prednost.

Rada bi začela z to vadbo, ampak ne vem katera je za začetek in kako se stopnjuje. Kak nasvet.
Vem da je bilo že veliko, pisanega amapk je velko za brat.

New Report

Close