Najdi forum

Insanity Workout

Bravo – nadaljuj točno tako naprej.

ciao pupe, da se mal javim….
danes je moj 27 dan insanityja….. hmmm ne vem,mal sm razočarana….. po kg ni šlo nič dol,sam prvi teden gor 2-2,5kg…. in tam je ostalo :((( imam ene 20kg plusa….zato sklepam ,da bi moglo it kej dol w skor mescu dni…
res da ne sledim prehrani priporočeni na insanity…..ampak jem več al manj oz. se trudim manj kot je zdrava prehrana…. wečina beljakovine,zele+sadje, + poln.testetenine…..itd….
po obsegu sem ista….po kg tudi 🙁

ne vem, a je še katera po tolkih dneh mal razočarana?

Glede kondicije pa sm super zadovoljna… že primerjava,da sm prvi dan naredila eno (moško) skleco…zdej jih že 10-13 nekje v kosu….odvisno kolko serij :)))) Tuid pulz se mi je znižal…..

ne vem no,ali sm js una,ki fulll pričakujem al pa delam očitno dosti kej narobe 🙁

Odstrani beljakovinske praške in preberi celo temo.

a to je blo meni namenjeno? kake beljakovinske praške? kdo jih je sploh omenil? :)))
in celotno tema sm prebrala že ene 5x…..

sicer pa sm izrazila mnenje…in zanimalo me je, če ima kdo podobno izkušnjo…..

ni pa treba vedno napisat preberi celotno temo,če kdo kej vpraša!!!

Tole ne razumem jem več oz manj kot je zdrava prehrana… Glede na to, da si po kg 20+ kot sama praviš bi skor moglo it kej dol. zdej če pustimo kile ob strani, bi mogli it centimetri! Kilogrami lahko cel prvi mesec stojijo, ampak cm pa ne bi smeli. V enem mesecu, bi ob takem treningu, če prej nisi delala veliko mogli it.

Meni so šli kg dol v recovery tednu, to je pa tudi vse. Cm so šli prej in tudi pozneje, ampak jaz sem bila praktično na idealni teži, ko sem šla prvi krog. Izguba kg je bila pa zanemarljiva, 2.5kg.

Na prvo žogo bi rekla, da ješ premalo in telo vse shrani kot zalogo. za začetek se poskusi čimbolj približati jedilniku in boš videla kaj se bo zgodilo. teden bi moral biti že dovolj, da vidiš če bo kakšno premikanje. Mogoče tudi premisliš kdaj ješ. Recimo sadje jej zjutraj in do kosila, po kosilu in kot popoldansko malico NE! Popoldan je čas za zelenjavo in meso, ribe, jajca. Upam, da nimaš kakšne čudne ideje, ne jesti po 18h uri, ker tole ne gre. Jaz recimo imam samo 4 obroke in jem zajtrk ob 7.30-8.00 konkreten smoothie (okrog 1 litra neredčenega), kosilo med 12.30-13.30 (odvisno kdaj prideta otroka, jem meso, ribe, zelenjavo, tudi pizzo), malica nekje ob 16.00 (zelenjava s humusom, kakšen grški jogurt, tudi kak mafin pade, oreščke) in večerja ob 20.00 (sir za žar, zelenjava, solata, tudi burek ali kebab). Občasno šele po večerji naredim trening in takrat se prisilim vsaj spit kakšen jogurt, čeprav mi to ne paše in zato se poznim treningom izogibam.

Kot vidiš lahko tudi grešiš, samo naj ne bo prepogosto. Kot opcijo vzemi tudi namig, da pač nekaj časa zapisuješ količine hrane, ki jo poješ. Če imaš pametni telefon si lahko naložiš aplikacijo myfitpal neki tazga in je v programu ogromno hrane, tko da samo poiščeš vstaviš in dobiš vrednosti. Recimo s kalorijami greš brez skrbi do 1500 na dan, + vedela boš koliko od tega si pojedla maščob, beljakovin in OH. Recimo s sadjem in zelenjavo, hitro prideš do zadosti OH, belajkovine so že problem, maščobe pa sploh in takrat to poflikaš z oreščki, avokadom (ki ga lahko ješ zraven mesa, v solatah…)

Ne izgubi volje in rezultati bodo prišli, mogoče ne v prvem krogu ampak bo potrebno dati mal več od sebe 😉

hvala makla…. 🙂
no, mogoče jem res “premalo”-sam se mi ne zdi….. sej anka prej nism jedla full weč, sam OH sm zmanjšala….in npr. celo mlečno milko sm zamenjala za tablico oz.eno vrstico temne čokolade.
evo moj jedilnik npr:
jatrk: navadni jogurt z rženimi kosmiči,banana al jabolko
malca: oreščki spar vital al pa kak piškot
Kosilo:služba…. al dve hrenovki in solata, al zrezek z solato, al kak sendvič brez namazow,sam sir,paradajz itd….
za weekend ko sm doma…. pašta, pa tudi kak pizza 😉
malca : oreščki,sadje, jogurt….kakšn krat kosilo z tamalimi po vrtcu
večerja: kakor kdaj, meso, tuna, riba, 8tudi kak kos kruhasolata na vse načine….

vadim pa full pozno 21-22h….kr tamale grejo ob 21h spat cca. Popoldan mi žal ne znese,ker sm w službi do 16h, pol pa s tamalimi…..

ja sej moj jedilnik ni vedno tak, jem tudi pašto, riž…. krompirja in belega se izogibam……
sej pravim,da mi je čudno da ne gre…. mogoče cm,če je šol….. sm pa manj napihnjena in
kondicije imam FULLL 🙂

bom probala po končanem poročat kaj….
sej nism niti pričakovala,da bom v prvem krogu dala 20kg dol….. ma do julija bi jih pa moglo it saj 15…..
tudi vaje mislim,da delam kr hitro in prav, edino sklece (premične) delam navadne…kr mi nikakor še ne znese…

no še javim,če se bo kej premaknilo 😉

Živjo punce in fantje,

mislim, da tu ni vprašanje ali se “pregrešiš” ali ne. To ni nekaj kar traja 2 meseca kolikor je pač vadba insanity, to ti mora priti v kri, to mora postati tvoj način življenja. Če tvoje telo hrepeni po čokoladi, ali mogoče tvoja duša, si jo privošči, več škode narediš svojemu telesu, če si je ne privoščiš kot če si jo. V zmernih količinah seveda, za dušo, za posladkat :))

belen, mogoče bi se mogla malce bolj poglobit v nutricionistiko, kakšen je tvoj bazalni metabolizem itd…ne odrekaj se hrani, ker na ta način telo skladišči maščobo, ker je šokirano in mu ni jasno kaj se dogaja. Sploh pa na dan ne bi smeli pojesti manj kot 1300 kcal. Makla je lepo napisala, sadje do kosilo potem pa čimveč zelenjave, ker ima sadje veliko sladkorja…ampak če se morem odločit med korenčkom in jabolkom, raje izberem jabolko pa če tudi ob osmih zvečer :))

Kar se tiče hrane na splošno, mislim da mora vsak pri sebi poštudirati kdaj in kaj. Osebno si ne predstavljam ne jesti po 18. uri, pa do takrat pojem že 4 obroke (cca 1800kcal na dan) pa mi še včasih zmanjka.

Lep dan še naprej

Tako je, treba je imeti v glavi, da bo treba migat celo življenje. Glede kalorij pa – jaz sem jih vedno pojedla konkretno čez 2000. Kile pa so začele konkretneje padati, ko sem prenehala poslušati fame o beljakovinah in odstranila mesne izdelke (katerih sem celo življenje pojedla ogromno), ter imela v tednu tudi nekaj vegetarijanskih, veganskih in presnih dni. Ob tem pa seveda na jedilniku ni bilo vegi junka – procesirane hrane, kar lahko dobite v trgovinah. Če si pa prebrala pa tako ali tako veš kako je bilo s sladicami. Glede sadja popoldne/zvečer – jaz ga jem v neomejenih količinah.
Pa belen -> preberi temo še enkrat 😛 – saj bo ne obupaj.

no hvala vsem tako ali drugače 😉

danes sm brez slabe vesti pojedla 4 mičkene krofke z nutello za zajtrk v sluzbi :))

p.s. mogoče bo šlo zdej kej hitreje dol 😀

Jaz sem lani delal insanity 2 meseca po programu. Najtežji je itak drugi teden, ko delaš res ko nor!

Shujšal nisem nekaj kako tri ali štiri kile, obseg pa se mi je zmanjšal za 10 cm!!

No naj povem, da sem poleti delal vsak drugi dan insanity, pa vedno ali tisto vajo, ki se dela v recovery week ali pa samo kondicijo iz prvega meseca, vsak drugi dan pa uteži in tek okoli 7km v povprečju.

Sedaj ne morem delati, ker sem v stanovanju, pa nevem, kako narediti tako, da se ne bo nič slišalo dol, ima kdo kateri predlog?

Ker res mi manjka vadba, zunaj sneg in malo premrzlo za tek! Začnem laufati ko je vsaj 2°C.

Aja naj povem, da sem med tem probal tudi ChaLEAN in je proti insanitju, če je težavnost od 1 – 10 je ChaLEAN 3 insanity pa 8-9. Ni se mi zdelo vredu, zato sem nehal.

Prosim za kakšne predloge!

Dig Deeper!

moj nick je tralalalala drugače 😀

Tralalalala poskusi mogoče s debelejšo podlogo. Sama včasih delam bosa na debeli podlogi in se skoraj nič ne sliši. Samo moram pa povedati, da ko sem prve dva dni delala bosa, so mela malo pekli podplati, vendar je sedaj vse v redu.

Miskica, se ti moram kar osebo zahvaliti za vse kar si zapisala na tem blogu, vse kar si zapisala sem prebrala kaj nekajkrat, si prava motivatorka in tudi zaradi tebe vem, da lahko vsakemu uspe.

Evo javlja se New Girl Insenity. 🙂 Danes imam fraj dan, jutri pa že začnem Recovery week, kar malo me je strah kaj me čaka v II. fazi, koliko se pač gledla videa naprej :)))) – a little bit scared 😀

Rezultati: -0,5 kg, 1 cm v bokih, cca. 2 cm v pasu. Tole za pas nisem čisto prepričana ker sem malo pozabila kje toočno sem se merila :)))

Drugače pa ja malo se že opazi na trebuhu 🙂 jupijej..

Belen in ostali kako gre??

no takole, tam spodaj nekje pod špehcem se že kaže six’pack 😀 rezultati po dveh tednih so zame odlični. – 2kg, -2 cm okoli pasu, -1cm v bokih in -1 cm okoli prsi :O vse splošno počutje pa FENOMENALNO!! :))

Shaun T-ja bi si pa postavila na nočno omarico 😛

brawo punce pridne!!!!!!!!!
js sm tudi ugotovila,da po mesecu dni (zgoraj sm jamrala),da se tehnica ni nič premaknila….in cm niti….
no vceraj sm šla po novo tehnico v trgovino…. jupiiiiiiiiiiiiiiiiii al je una malo pokvarjena ali ta laže…. kaže nekje -2kg…. 🙂

ta teden bi mogla imet recovery week,sam sm se odločila,da ponovim še 1x zadnji teden in pol mam recovery….

glede na to,da js,ki treniram pozno (21-22) in pol nikoli,ma res nikoli nism vec lacna,ker je morda pozno…. kaj ce pojem ala NUPO shaik…lih tko da dam neki v usta…. kr neko meso, sir itd…mi res ne gre

brawo new insanity in nayapapaya ;)))

Pozdravljene…

Zelo sem vesela, ker je tale tema aktivna… Ob prebiranju vaših nekaterih postov sem se odločila tudi jaz, da bom začela s to vadbo. Sicer sem dosti za vami, saj je bil včeraj moj 1. dan, a vendar, če nimate nič proti bi se vam z veseljem pridružila 🙂

Stara sem sicer 20 let, visoka 168cm, težka cca. 71kg. Vmes sem shujšala, a sem kg zopet pridobila nazaj.

Vadbe sicer kaj preveč ne poznam, zato sem se tudi obrnila v to temo, ker sem prepričana, da bi lahko dobila koristne informacije 🙂

Evo mene sem si moral novi nick narediti – sem tralalalala.

Bom si jo omislo, sem tudi že sam bos delal, samo to je blo nekaj časa nazaj in je po eni strani fajn, zaradi propiocepcije, po drugi strani pa bolj trpijo sklepi predvsem pri skakanju.

Bom probal hvala!

Punce samo to še vam povem, pozabte kile!!! Važno je da se zmanjša obseg pasu, nehajte se tehtat! 😀

LP

Se še js malo javim..

Eno rundo insanity-ja mam že za sabo, 63 dni ubijalske vadbe, od takrat naprej ohranjam težo, telovadim cca 2-3x na teden, kaj dosti več nisem mela časa zarad izpitov.

Ampak izpitno obdobje je mimo tako da sem ta teden začela insanity še enkrat od začetka. Da nebi bilo monotono sem probala že ful drugih vadb.. turbofire, chalean extreme, tapout in nobena mi ni bla tok všeč. zato ostajam zvesta Shaun T-ju ki je zame res the best in tudi vadbe so zelo dobre. Edino kar me mika po tem isanityju je še p90x ki se mi prav tako zdi dost kvalitetna vadba, sam najprej je treba še mal maščobe odstrant pol pa delat na misični masi. asylum pa mi je čisto prezahteven in se mi zdi da še nisem prirpavljena.

in ja punce, do poletja bomo fit! 🙂

mu…. in kolko si izgubila z prvim krogom insanity-ja? kaj pa tvoje mere…. saj približno,da si malo predstavljam :)))

pridni ste, js sicer bi mogla met cardio recovery…sam ga bom prešaltala in mela pauzo,ker sm praw preweč out danes…. celo noč smo slabo spali-malo nič…. otroci zboleli, pol sm bla ene 10 ur v službi in sm praw koma danes…. no sm šla saj na sprehod prej cca. 1,5km…sej vem,da je malo,sam danes po moje bom čez pol ure že spala…..

zzzzzzz

New Report

Close