Najdi forum

Insanity Workout

Mislim, da na fotki ne gre za isto osebo. Prej in potem.

Super!

Miškica bi z nami delila tudi callumov jedilnik da bi ga še me mogoče probale in ˇrazturale” med vadbo ?? 🙂
Drugače pa sama končujem tretji teden.
Nevem kakšni bojo rezultati po 63 dneh pri meni, namreč meni še nobene hlače niso prevelike 🙂

Bravo MU, za tvoje dosežke pri Insanytiju in želim srečno na poti tudi ostalim.

sej tudi meni se še ne pozna skoraj nič, vsaj po cm, ki jih merim na določenih točkah na telesu, ampak vse skupaj na meni je pa malo bolj ohlapno. Na enem forumu sem brala, da deklica, ki je vadila, v celem obdobju ni dala dol več kot kilo, in ko je napisala svojo prehrano, se je ugotovilo, da mnogo premalo je za tako močno vadbo, in da zaradi tega telo ni moglo preklopiti iz varčevanja. Ker sama tudi kalorično komaj zadostim normalnim dnevnim potrebam, in je to morda tisto bistvo, da dosedaj pri prejšnjih dietah nisem mogla vreči iz sebe več kot kilo ali dve, sem z današnjim dnem malo povečala vnos OH v dopoldanskem času, sicer zdravih OH, polnozrnate testenine in 2x sadje dopoldan (po en sadež). Ker pridem zvečer domov pozno, nisem prepričana, ali naj pred vadbo dam kake OH vase, in bi potem po vadbi zadostoval tisti beljakovinski napitek, ker res nisem lačna zvečer, ali kaj naj jem prej in potem?

mogoče mi uspe celo preslepiti telo. kmalu bo konec drugega tedna, pogumno štartam v naslednjega!

držite se, punce!

aja, pa prisiliti sem moram, da malo povečam vnos vode (ker druge pijače, poleg nesladkanega čaja tako ne pijem), in zmanjšam vnos kave. Če seštejem, po moje spijem v teh hladnih dneh nekje komaj liter do litra in pol, pa še to skoraj polovico med vadbo….poleti dobesedno žlampam vodo, da me je včasih strah, da se mi bodo žabe zaredile….

je pa tale vadba pripomogla tudi k temu, da bolj razvajam svoje telo – po vadbi se stuširam z vročo vodo, vsake par dni uporabim naraven piling – dobro oljčno (ali olivno, sej ne vem) olje pomešam s pšeničnim zdrobom ali grobo mleto morsko soljo, rahlo zdrgnem telo, in ko se spere zdrob ali sol, ostane tanek film olja, in občutek je tako “dojenčkast”….

pri ostalih dnevih pa vsakič namažem telo s kakim mlekom za telo, odvisno od tega, kak vonj mi paše…Koža je izgleda res hvaležna – oddolžila se mi je z dosti bolj napeto kožo.

No malo z zamudo
Končujem 4 teden in tu je zadnji fit test

Tu je moj prvi Fit test: (17. oktober)

Switch kicks: 112 skupno
Power jacks:50
Power knees:85
Power jump: 26
Globe jump:8
Suicide jumps: 17
Pushups jack: 29
Low plank oblique:25 vsaka stran

In tu je moj drugi (ko sem ponovno začel sem tudi naredu fit test – 5. November)
Switch kicks: 125
Power jacks:55
Power knees:90
Power jump: 30
Globe jump:9
Suicide jumps: 19
Pushups jack: 30
Low plank oblique:30 vsaka stran

Fit test 19. November

Switch kicks: 133
Power jacks:55 (tu sem se mogoče uštel za 10 in jih je bilo morda 65)
Power knees:100
Power jump: 37
Globe jump:9×4
Pushups jack: 33
Low plank oblique:35 vsaka stran

Miškica hvala za odgovor 🙂 pojasni marsikaj… tudi sama sm opzila, da kakšen dan lahko naredim “hudiča in pol”, kakšen dan pa se komaj skozi ogrevanje prevlečem 🙂 samo mi logika ni znesla tako daleč, da bi v tej smeri razmišljala (torej, da je “kriva” hrana, ki jo tisti dan zaužijem 🙂 My bad 🙂 Bom temu posvečela več pozornosti… Hvala še enkrat 🙂

Pozdravček,
M

MAMA1644,… poskrbi, da 2 uri pred vadbo zaužiješ veliko škrobnih OH pa bo šlo lažje skozi trening.

drugi teden vadbe je za mano, prvič sem delala eno uro, se pravi pure cardio in cardio abs. Pri trebušnjakih me je matralo za pop….., ampak upam, da bo naslednjič boljše. Jutri dan počitka, v ponedeljek nov teden.

da malo dvignem temo…
Miškica, lahko, prosim, pomagaš z nasveti glede prehrane? Kasneje še napišem rezultate drugega fit testa.

sicer izgleda, kot da se pogovarjam sama s sabo, ampak je to pač neka oblika mojega dnevnika. Poročam o rezultatih drugega fit testa. Resnično je imela Miškica prav, v prvo se je delalo bolj na pamet, pri tem drugem pa sem se trudila vaje delat karseda pravilno, posledično sem bila resnično izmučena, in tudi pri nekaterih vajah nisem dohitela prvega rezultata. Kar me sicer ne deprimira, saj se zavedam, da sem vložila dosti več truda.

rezultati-
Switch kicks: 78 skupno (77 skupno)
Power jacks:35 (41)
Power knees:54 (65)
Power jump: 24 (21)
Globe jump:24 (tu sem napačno štela skoke, torej deli se s 4 in jih je narejenih 6) (4)
Suicide jumps: 11 (12)
Pushups jack: 10 (15)
Low plank oblique:40 skupaj (46 skupaj).

matra me, ker ne vem, kako naj najdem pravilno razporeditev obrokov. Nekaj sem eksperimentirala, pa ravno pred testom, da mi je bilo potem pri izvajanju vaj tako hudo slabo, da sem mislila nehat, a sem vztrajala.

zajtrk je po principu Montignata, se pravi najprej sadje in potem oh zajtrk, kosilo je v službi, v tem tedno sem začela jesti normalno kosilo in ne samo solatke, ker so me strašili z režim stradanja telesa pri taki porabi kalorij, domov pridem različno, največkrat med 1700 in 1830, vadim pa strogo med 19.30 in 20.30. Po vadbi spijem beljakovinski šejk, ne vem pa, kaj dati v usta pred vadbo, in koliko prej, da mi ne bi bilo tako slabo. Ker različno jem, je tudi občutek napora ob različnih dnevih različen, enkrat umiram, enkrat gre ok.

Evo recovery teden je mimo,…mislim da sem zaradi obveznosti le 3X ali 4x delal vaje ampak vseeno.
Danes sem namesto off dneva naredil fit test, saj dvomim da bi bl ju3 sposoben speljati oboje,…in mislim da sem se prav odločil, saj sem po testu dobesedno obležal za 5 min.
No in tu so še rezultati in napredek. To je trenutno mojih 99% zmožnosti,…ponovitev več pa bi mi razneslo srce 🙂

Tu je moj prvi Fit test: (17. oktober)

Switch kicks: 112 skupno
Power jacks:50
Power knees:85
Power jump: 26
Globe jump:8
Suicide jumps: 17
Pushups jack: 29
Low plank oblique:25 vsaka stran

In tu je moj drugi (ko sem ponovno začel sem tudi naredu fit test – 5. November)
Switch kicks: 125
Power jacks:55
Power knees:90
Power jump: 30
Globe jump:9
Pushups jack: 30
Low plank oblique:30 vsaka stran

Fit test 19. November

Switch kicks: 133
Power jacks:55 (tu sem se mogoče uštel za 10 in jih je bilo morda 65)
Power knees:100
Power jump: 37
Globe jump:9×4
Pushups jack: 33
Low plank oblique:35 vsaka stran

Fit test 10. December

Switch kicks: 140
Power jacks:58 (zadnjič se nisem uštel 🙂 )
Power knees:104
Power jump: 40
Globe jump:9×4 (36 skokov)
Pushups jack: 35
Low plank oblique:37 vsaka stran (skupno torej 74)

No jutri začnem z drugim mesecem in me prav zanima kaj me čaka.

Javim v kratkem,…če preživim

po par tednih še vedno ne zmorem celotnega vertical pylo, da ne omenjam visokih skokov po eni nogi, ki jih očitno sploh nisem zmožna naredit, niti enega.
ostale vaje iz asyluma pa so okej.

Živjo punce in fantje,
se še jaz oglašam…najprej naj povem, da sem totalno naudušena nad to temo. Do danes sem brala samo tuje forume, ker slovenskih sploh iskala nisem…NAPAKA 🙂 🙂 🙂 WAW res … zakon ste !!

Moja zgodba: jaz sem z insanity pričela že letos januarja in sem potem nehala in spet začela in nehala…razlogov je bilo več, razni manši operativni posegi, moja lenoba 🙁 in en kup brezveznih izgvorov. Je pa res, da sem vsaj 3x na teden migala…al turbofire, P90X, HHA, BodyRock (nek svoj mix vadb).Sedaj pa imam dovolj tega, pričela sem z vadbo po programu. Danes sem zaključila tretji dan četrtega tedna 🙂 In rezultati… 🙂 Naredila sem velik napredek, zdržim skledce – vse 🙂 (lansko leto v takem času sem skup spravila komaj eno), bolj sem gibčna, počutim se bolj, več energije,…

Mam pa eno vprašanje…kaj naredite v podobnih primerih? Jaz z vadbami pričnem v nedeljo. To nedeljo pa smo šli smučat (cca 5 ur smučanja). Jaz sem kar nadaljevala po programu…to nedeljsko vabo sem pač spustila in nadaljevala s pon. Mogoče katera ve…bi bilo bolje začeti z nedeljsko?

P.S: Miškica…carica si!! Čestitam za rezultat in hvala za ogromno koristnih nasvetou…se bom snemala med fit testom – odlična ideja, hvala 🙂 Sem to temo danes brala od osmih 🙂 🙂

LP, Tetka

Z nedeljsko? Ta workout se ponavadi, če delaš po koledarju začne s ponedeljkom – vsako nedeljo imaš rest day. Tako, da kar nadaljuj v ponedeljek in imaš v nedeljo ZASLUŽEN počitek. Evo še koledar do vadbe:

http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/26255919.png

btw., sedaj je tudi uradno. dol sem vrgel 20kg. :DD

ALi72 ampak tetka je začela v nedeljo, torej je njen rest day v soboto 😉

Odgovor tebi tetka pa, če ti je OK, pol pač izpusti in v ponedeljek nadaljuj s tistim kar je na koledarju. Kadar sem jaz kakšno vadbo izpustila (no, 3x se je zgodilo), sem naslednji dan najprej uno od včeraj, potem pa po koledarju tisto od danes, torej naslednji dan 2 vadbi 😉

makla… waw, kar dve na en dan…si pa pridna. Meni se jo to zgodilo prvič (odkar grem lepo redno po programu). No bom tudi jaz probala danes dve 🙂 Hvala za nasvet!

ALi72…čestitam za minus 20ko 🙂 🙂

ALi72 tole sem pa spregledala, čestitke za -20kg 😉

Tetka jaz nisem začetnica, sem v štartu iskala eno dodatno cardio vadbo in me je insanity navdušil, do te mere, da sem se ga lotla za vseh 63 dni 😉 So mi pa manjkale uteži, tko da po novem letu bom insanity zaštartala ponovno kot hybrida z mojo vadbo z utežmi.

Pa naj bo zabavno 😉

Ali72,

bravo! Čestitke za lep dosežek 😉

Pozravljeni.Jaz sem šele začetnica pa me zanima draga Miskica ali se res po 60 dneh poznajo mišice?Ali si dobila tudi na trebuhu kaj bicepsov:) mene sicer tok ne motijo kilogrami,kot špeh.Zato bi rada dobila čimveč na mišični masi.Ali vsak dan treniraš ? Prosim če poveš mal več o prehrani ali vsak dan ješ samo piščančje meso? Kera hrana je še dobra za povečanje mišične mase?. LP hvala ti za odgovor.

Sabina preberi si celo temo. Od mesa pa je bilo za prejšnji mesec (157 obrokov):
– perutnina 3x
– svinjina 3x
– govedina 5x
– jagenček 1x
– divjačina 4x (merjasec, srna, zajec, muflon)
– 3x divji losos, 2x divja orada, 1x tuna, 1x skuša
– školjke – klapavice 2x – žal gojene, 1x lignji
Od “predelanega” mesa pa:
– pršut 4x, panceta 1x

Predelano v narekovajih, ker pravi predelani izdelki so salame, klobase, paštete, konzerve (karkoli kar ni bilo direktno odrezano iz živali, pršut in panceta pa sta le soljeni in sušeni) – česar pri meni že dolgo ni več na jedilniku – in temu tudi pripisujem (poleg konkretnega zmanjšanja sladkih in slanih prigrizkov) glaven delež za izgubo teže in izboljšanje zdravja.

Od mesa poskušam vse kupiti direktno od kmetov, kjer vidim živali in kupujem od takšnih, ki imajo živali na paši.

New Report

Close