Najdi forum

Insanity Workout

Živjo!

Tudi sama sem po mesecu psihičnih in fizičnih priprav začela z insanity in moram pohvalit vse, ki vztrajate, kapo dol, ker je vadba res pasja. Danes imam tak muskelfiber, da hodim kot bi mela kol v riti :))) ampak občutek je fantastičen! Ne morem verjet, da se da toliko naredit v tako kratkem času, čeprav sem daleč od tega, da bi sledila njihovemu tempu. Vadbo prilagodim svojim zmožnostim, sem pa še vedno po vadbi mokra kot cerkvena miš 🙂 Imam vprašanje za vse tiste, ki vadbo izvajate vsak dan oz. po programu. In sicer, kako hudiča lahko to delate vsak dan? A nimate nič muskelfibra? Jaz danes komaj hodim, ne predstavljam si, da bi zvečer še skakala 🙂 Sem prebrala da po parih dneh muskelfibra ni več, se že veselim tega dne 🙂 Zanima me tudi, kaj in koliko časa po vadbi jeste…predvidevam, da beljakovine, ne?
Zaenkrat imam še ogromno motivacije, upam da tako tudi ostane :))
Aha, še to…kolk kg vam je šlo s to vadbo dol?

Lepo se imejte in radi se smejte 😉

Po vsaki vadbi sem tudi jaz (še vedno) mokra kot “cerkvena miš” – nisem vedela da gre to tudi skupaj :). To pa zato, ker dam vedno vse od sebe in verjamem da bom popolnoma mokra tudi po 10 minutnih vadbah. Musklfibra že dolgo več ne poznam, je pa trajal se mi zdi da kar lepo v tretji teden Insanity-ja in se ponovno pojavil na začetku drugega meseca.

Včeraj sem končala 144.dan od mojega začetka. Za zadnja dva tedna Rushfita sem se odločila, da vadim z utežmi za roke in gležnje (poleg normalnih uteži, ko jih GSP uporablja). Te male uteži, ki se obvijejo okrog gležnjev in zapestij se zelo poznajo pri vadbi. Pri Fight Conditioningu, ko je ogromno udarcev so moje roke postale zelo težke in priznam, da sem jih s kar težavo premikala na polno. Včeraj, ko je bil pa 46. dan Rushfita (oziroma prvič Explosive Power Training: http://www.youtube.com/watch?v=FU3MAbr7dD8), so pa te uteži še bolj prišle do izraza. Na koncu (in po vsaki rundi od druge naprej) sem obležala na tleh skoraj celo pavzo. Ker je poudarek na polni moči in čim bolj explozivnih premikih, so te dodatne uteži dobra zavora, ki jo je treba s svojo močjo (explozivno) premakniti. Danes malo čutim utrujenost mišic (ob pritisku) ni pa musklfibra. Bom pa z dodatnimi utežmi nadaljevala do konca – še 8 vadb.

Vztrajajte še ostali/ostale.

hahahah, ups original je reven kot cerkvena miš :))))) sm mal pobrkala.

Ok, da še jest pristavim svoj piskerček, priznam da ste me okužli 🙂
Uglavnem, z Insanitiyem s začela že konec marca. Pač k vidš video pa si mislš ja to bom pa že mal vsak dan migala 🙂 klinca…po štirinajstih dneh še vedno tak musklfibr mišic, k sploh ne veš da jih imaš. Ampak sem vztrajala, saj pol ko se malo mišice ogrejejo bolečina zgine- do naslednjega jutra 🙂
Res da sm vadla vsak dan, ampak po svojih zmožnostih (tm 8-10 kg viška je kr dobra obremenitev 😉 in po mesecu vadbe sm se odločila da še enkrat ponovim prvi mesec (pa še teden dni pavze sm mela umes).
Da povzamem, kondijcija se mi je zboljšala za 300%, tud k grem tečt nism več kt parna lokomotibva k komaj vleče 😉 Sama teža se nekaj ni ful spremenila (se tolažim, da na račun mišic:) mam pa en fenomen in sicer nase spravim (in celo zapnem) hlače, ki jih prej nism mogla ampak hlače ki sem jih pa prej nosila mi pa niso nič kaj prevelike :/ . Tud samozavest ekponentno raste.
Je pa res, da mogoče nism tok shujšala zaradi prehrane, ki je moja šibka točka. Čeprav imam znanja o teoriji za izvoz, pa mi toliko več sfali pri praktični izvedbi. Sploh ob sladki hrani moje oči dobijo razsežnost zadnjih traktorskih gum in to je signal glavi da mora vse kar je pred mano na uničenje v želodec. Se tolažim da vsaj dovolj telovadim 🙂
Ko porihtam še ta del,pa mislim da konkretni rezultati ne morjo sfalit.

Tako, js sm all in all zelo zadovoljna z vadbo in jo priporočam vsakmu k ma uro na dan časa in dovolj vztrajnosti da jo izpelje 🙂

Bravo norija – kar tako naprej.

Jaz sem končala predzadnji teden, tako imam le še enega -> še 6 vadb. Čutim malo utrujenosti mišic a nič hujšega, pa še jutri ima dan za počitek.

Po vsej verjetnosti sem ta zadan cilj že dosegla, vendar je tehtanje šele naslednji vikend. Še vedno ne morem verjeti….

Evo, končan tudi moj prvi mesec Insanity-ja. Danes imam oblečene hlače, ki so mi bile pred porodom kot ulite, zdaj pa so mi kar malo prevelike 🙂 prej jih 2 leti nisem mogla oblečt…..

Ta teden imam recovery week, ki pa ga bom skombinirala s tekom jutri in v petek. Potem pa sem se odočila za hibrid s hip hop abs….

Uspešno vadbo vsem skuj!!!

Zadnjiiii daaaaaaannnnnn -> zadnja vadba danes -> objeeeemmmmm vsem 😀

Končanoooo. I am RushFit :))))))). Torej za menoj sta tako Insanity kot Rushfit, vmes pa še “manj extremno težke” vadbe iz Asylum serije (ki so še vseeno na nivoju obeh drugih). Moja pot je po petih mesecih (153. dneh) končana. Začetek božič 2011 – konec dan mladosti 2012 (za mlajše, ki niso živele še v titovem času je to 25.maj :)). Kot sem že v prejšnjih postih napisala sem daleč presegla tudi najboljše upe, ki sem jih imela. Po 20-ih letih debelosti, mi je končno uspelo (no bomo videli čez par let koliko bo ta uspeh trajal). Glavno vprašanje …. tehtnica:

Danes zjutraj nisem mogla verjeti svojim očem – tehtnica je pokazala 59kg, ker so me zanimale še decimalke sem odlepila trak, ki jih je prekrival in lahko sporočim, da imam točno 59,7kg -> ITM 23.3 :D. Izgubila sem kar četrtino telesne teže in to brez odvečne kože. Sedaj nadaljujem z 10minute Solution, 5x/teden pred službo. Šesti dan v tednu bom pa delala po Zuzki light njene ZWOW-e po vrsti, ki so na voljo zastonj na youtubu (trajanje okrog 20minut). Vadbe bo skupaj le še slabih 5ur na mesec – toliko kot je je bilo med Insanity-jem in Rushfitom tedensko.

Seveda pa poročam kako bo s kilogrami. Vztrajajte splača se. Sedaj pa komaj čakam 20. obletnico in da ponovno vidim stare sošolce.

Danes zjutraj nisem mogla verjeti svojim očem – tehtnica je pokazala 59kg, ker so me zanimale še decimalke sem odlepila trak, ki jih je prekrival in lahko sporočim, da imam točno 59,7kg -> ITM 23.3 :D. Izgubila sem kar četrtino telesne teže in to brez odvečne kože. Sedaj nadaljujem z 10minute Solution, 5x/teden pred službo. Šesti dan v tednu bom pa delala po Zuzki light njene ZWOW-e po vrsti, ki so na voljo zastonj na youtubu (trajanje okrog 20minut). Vadbe bo skupaj le še slabih 5ur na mesec – toliko kot je je bilo med Insanity-jem in Rushfitom tedensko.

Seveda pa poročam kako bo s kilogrami. Vztrajajte splača se. Sedaj pa komaj čakam 20. obletnico in da ponovno vidim stare sošolce.[/quote]

Bravo:)))))))))))).
Jaz resno razmišljam, da bi začela s to vadbo, trenutno delam Hip hop ABS + trebušnjake od Slim in 6 + hitra hoja (skoraj vsak dan). Mož “dela” Insanity in mi je vedno bolj všeč.

Seveda pa poročam kako bo s kilogrami. Vztrajajte splača se. Sedaj pa komaj čakam 20. obletnico in da ponovno vidim stare sošolce.[/quote][/quote]

Bravo:)))))))))))).
Jaz resno razmišljam, da bi začela s to vadbo, trenutno delam Hip hop ABS + trebušnjake od Slim in 6 + hitra hoja (skoraj vsak dan). Mož “dela” Insanity in mi je vedno bolj všeč.

Zanima me, če se sme ta vadba delati zjutraj na tešče?

Začetek 10 Minute Solution. Za prvi teden po Rushfitu sem se odločila bolj za recovery week in izbrala yogo. Danes sem imela 10minutni Yoga Basics in je prav pasalo. Tempo je kar hiter (tega nisem pričakovala pri Yogi), najboljše pa je da je po 10-ih minutah konec :)).

Ne vem ali je pametno delati zjutraj ali ne – vem pa da se moram jaz dosti bolj mučiti zjutraj, kot pa če enake vadbe delam popoldne. Sem se pa sedaj prestavila na jutro, predvsem zato, da se zbudim pred službo in da čez poletje vadim v bolj hladni sobi. Paše pa nekaterim vadba bolj zjutraj, saj dobijo energijo za čez dan. Arrabella ti kar nadaljuj kot imaš zaenkrat zastavljeno, po končanju pa greš mogoče na Insanity – ali kaj tretjega. Lahko pa kdaj poskusiš trebušnjake iz Insanity-ja namesto Slim in 6 (Cardio 17min ali Insane 33min Abs) čeprav v celem Insanity-ju ni niti enega trebušnjaka.

Ne vem ali je pametno delati zjutraj ali ne – vem pa da se moram jaz dosti bolj mučiti zjutraj, kot pa če enake vadbe delam popoldne. Sem se pa sedaj prestavila na jutro, predvsem zato, da se zbudim pred službo in da čez poletje vadim v bolj hladni sobi. Paše pa nekaterim vadba bolj zjutraj, saj dobijo energijo za čez dan. Arrabella ti kar nadaljuj kot imaš zaenkrat zastavljeno, po končanju pa greš mogoče na Insanity – ali kaj tretjega. Lahko pa kdaj poskusiš trebušnjake iz Insanity-ja namesto Slim in 6 (Cardio 17min ali Insane 33min Abs) čeprav v celem Insanity-ju ni niti enega trebušnjaka.[/quote]

Hvala. Jaz zdaj Hip Hop delam zjutraj (edino takrat imam čas, ko še sinko spi), zvečer pa gremo še na hitro hojo. Ta Insanity pa se mi zdi, da je preveč naporen za zjutraj. Ta Hip Hop je meni fajn, ampak se nekak ne zmatram dovolj se mi zdi, zato razmišljam da bi se lotila česa bolj zahtevnega.

Jaz delam Insanity če se le da zjutraj, sicer je začetek malo težji ampak ko se pa telo ogreje je pa zakon 🙂 fino se prebudim in mam pol mal več energije čez dan. Za vadbo zvečer moram pa že čez dan gledat kako bom jedla, ker s polnim želodcem ne morem telovadit, torej moram uro ali dve prej nehat jest :). Drugač pa jaz ta teden spet nadaljujem z vadbo, ker sem prejšni teden prekinla zaradi bolečin v križu in sem samo tekla.
Miskica vse čestitike za dosežek in velika hvala za tvoje poste, saj mislim da nam je (no vsaj meni) dalo veliko zagona in spodbude.

Jaz bom tudi delala zjutraj, ker drugače mi ne znese. Sem se že odločila, naslednji ponedeljek začnem. Upam, da mi bo šlo 🙂

Živjo vsem,

Berem vas že nekaj časa, sama še nisem nič delala Insanity, ampak danes oba z možem začneva.
Hvala Miskici, tole je pa inspiracija, res tvoji posti so me spravili na to, da bom začela z insanity workout.
Nekaj malega o meni, ne vem točno koliko tehtam, ker se bojim stopiti na tehtnico, ker sem se zredila, vse hlače so mi preozke, predpostavljam, da sem nekje med 85 in 90, visoka 171.
Probam se gibat, kokr mi znese, ampak tole ni kej dost, ker jaz ogromno pojem, vsaj men se tko zdi…
Probala bom miskičin jedilnik na začetki, ki se mi zdi, da je tudi ogromno, ampak, če bom lačna, se bojim, da bom obupala.
Sporočila bom, kako mi bo šlo. Verjetno bi blo dobr, da se za orientacijo vseeno danes spravim na tehtnico.
pridni bodite še naprej, miskica čestitke, vesela sem, da taki ljudje obstajajo, upanje je tudi zame 🙂

Berem tale forum, cestitke vsem, ki ste vztrajali (vztrajate), prava inspiracija ste. Jaz zacnem jutri z Insanity, imam pa eno praktično vprasanje – a vi telovadite v supergah ali bosi? V videih imajo superge, verjetno je to bolj varno, sam men je cudno po dnevni v supergah skakat.

Hvala in se enkrat cestitke – se posebej miskici, res super rezultati – saj na papirju (ekranu) zgleda kar enostavno, sam v praksi je pa treba ene volje za to.

Živjo 🙂 lahko ti jaz odgovorim, pri meni je tako da je podlaga v sobi kjer telovadim gladek topli pod (al kako se reče), tako da mi je v nogavicah drselo. Potem sem telovadla v supergah za aerobiko pa sem mela problem da me je noga dobesedno pekla, kot bi imela premajhne (pa niso), tako da sedaj skačem v navadnih zguljenih tankih supergicah, ravno toliko da mi ne drsi. Si pa dam za podlogo še preprogo da malo ublažim tresenje (upam da niso zaradi mene kje kakšni potresi…učinek metulja pa to:)). Tako moraš probat kaj ti bolj ustreza.
Jaz mam danes sicer dan off, sem pa šla tečt, da se malo prešvicam:). Jutri začnem s 4 tednom :))

Norija, hvala za odgovor:) Sem naredila fit test, kar bosa, pa je slo cisto ok. Za naprej bom pa videla – sicer pa, kakor si napisala – sebe je treba poslusat (pri mojih letih bi to sicer ze lahko sama vedela;). Je pa kar slo – zdaj sicer ne morem dvignit rok (sklece so me ubile), bomo videli jutri (na sreco imamo v sluzbi lift;)

Pa se rezultati

Switch kicks: 34
Power jacks: 31
Power knees:61
Power jump: 9
Globe jump: 5
Suicide jumps10:
Pushups jack:8
Low plank oblique: 19

Zdaj pa samo se vztrajat

Lep pozdrav vsem skupaj!

Navdušen sem nad vsemi še posebej nad miskico (čestitam za dosežek).

Imam eno vprašanje: Nimam težav z kilogrami (188cm 84 kg, bi pa rad pridobil mišice in izgubil maščobo v trebuhu (da se vidijo trebusnjaki)…Torej, bi mi ta program pomagal ?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore!

Pozdravljene.

Danes sem downloadala Insanity Workout Deluxe. Začnem jutri.

Stara sem sedemnajst let.

Trenutno stanje je 170cm, 68kg. Želim si zgolj učvrstiti telo, saj me moji kilogrami niti ne motijo tako zelo.

Se jutri oglasim z rezultati fit testa. 😀

New Report

Close