Najdi forum

herbalife

No, sama sem HL poskusila, ni imel dobrega učinka, zato vam ga ne priporočam. Rekla bi, da ni najbolj enostvano shujšati, a to ni res. Sama sem brez HL shujšala za 10kg, z malo odrekanja in velikovadbe.

Lp, m

Manja

18kg sem si zastavila sama, želela sem shujšati do takratnega odhoda na morje. moraš pa tudi vedeti, da je moja teža bila trimestna številka, tako da 18kg še ni bilo tako zelo relativno veliko za mene. ja, hl ni opravil preskoka v glavi, za to sem se mogla potruditi in poskrbeti na drugačen način sama, tako da danes počasi lezem kamor moram…seveda ni bil hl kriv zato, da sem se potem zredila nazaj. ni pa hl kriv tudi za to, da sedaj izgubljam težo tako kot jo moram:-)))))) sem pa bila ob denar, takrat kot dijakinja še oziroma maturantka. moja mama je v nasprotju z mano težo izgubljala počasi, na koncu je res izgledala zelo šlank:-) prava bejba:-) težave moje mame niso bile akutna viroza ali kaj podobnega, povezane so bile s prehrano, ja in so se razvijale kar nekaj časa. vsem pač ne paše vse…še vedno pa pohvali hl-jeve tablice:-)

hehe, saj ne rečem, je lušno pri nas…razen ko je zima…takrat smo zadnji v vrsti za pluženje 🙁 pa ob teh nalivih nam pol poti odnese…je treba imeti kar terenca skoraj že:-D

nekaj pa sem tu ugotovila – da je življenje fucking lepo:-) nehajte se obremenjevati s težo, osredotočite se na uživanje in veselje v življenju…in teža gre sama dol, splohne boste opazili kdaj:-) enjoy;-)

;))

Zanima me, če je tukaj kdo spustil v biznis s HL kot distributer?

distributer

probaj pa boš videl kako je.men je kul ker ni je hrana res super in vem da jo boš z lahkoto prodal.za več informacij piši

Z lahkoto prodal? Julija sem kupil za 630 evrov teh izdelkov, pa do danes nisem prodal še niti enega izdelka. Najprej me je oseba, ki me je vpeljala v to nagovarjala naj naredim party, pa ni privabilo niti ene osebe.

Mene pa zanima kako je z izplačili. Kje je HL registriran v Sloveniji? A moram odpret SP, ali se sklene kakšna pogodba? Kako sploh denar preliva na moj račun? Prosim za info.

Ne razumem zakaj toliko razburjanja. Saj nihče nikomur ne vliva ničesar po grlu :). Kaj se tudi z Merkatorjem pregovarjate okoli Lumpi izdelkov? A kdo preverja kaj je na njihovi solati?

Meni in moji družini, pa celi vrsti prijateljev in znancev je Herbalife prehrana pomagala. Pa ne zato, ker bi bile to čudežne tabletke ali ne vem kakšne kemikalije. Čisto enostavno zato, ker z njo dobim vse kar moje telo potrebuje in česar mu v svojih več kot štiridesetih letih nisem znal zagotoviti drugače (priznam in se posujem s pepelom za nazaj če hočete, a kaj ko je takih kot sem bil jaz zelooo veliko) in ker je ta hrana dostopna cenovno kot po načinu priprave tako, da se z lahkoto držim vsega tistega kar so nas učili že v osnovni šoli (prehranska piramida, veliko vode, veliko obrokov,…).

Glede kakovosti pa sem se prepričal sam kolikor se je sploh možno prepričati. Vsekakor precej bolj kot pri katerikoli drugi prehrani ali izdelku in to zato, ker so me mučila podobna vprašanja, kot tiste, ki napadajo kar tako, ne da bi vedeli kaj in preverili zakaj. Izdelki so ustrezni za 78 držav in njihovo regulativo. Podjetje je na trgu že preko 30 let in je ves čas zavezano k istim ciljem. Svoje izdelke preverja in razvija po vrhunskih postopkih, z vrhunsko opremo in vrhunskimi strokovnjaki, ki poleg tega, da delajo za Herbalife tudi verjamejo v izdelke in jih osebno uživajo. Z izdelki se dejansko prehranjujejo športniki in le najboljšim med njimi je ponujeno sponzorstvo (v Barceloni sem se lahko osebno prepričal kaj pomeni Herbalife za FC Barcelono od mladinskih do članske selekcije). Osebno poznam vrsto ljudi z izjemnimi rezultati in zame najbolj pomembno – meni deluje.

Da pa nekomu ne deluje, je pa prav tako povsem razumljivo. Za vse kar se v življenju odločimo, potrebujemo nekaj volje in nekaj napora, predvsem pa prave cilje. Kdor misli, da bo s prehrano Herbalife čudežno izgubil v enem mesecu kar si je prijedel v dvajsetih letih, bo razočaran. Kdor misli, da bo s prehrano Herbalife dosegel svetovni rekord, ne da bi treniral, bo tudi razočaran in kdor misli, da s sistemom, ki ga ponuja Herbalife obogatel, ne da bi delal, se prav tako hudo moti in bo razočaran.
Ampak tako je pač življenje. Človek si mora zastaviti realne cilje, morda malo nad mejo svoje zmogljivosti in potem bo napredoval in pomikal svoje lastne meje navzgor.

Pa lep pozdrav in veliko uspehov pri doseganju vaši ciljev 🙂
Igor

[email protected]

“naj bi bil distributer” in Wana be distributer”

Osebno bi vsakemu, ki v Herbalifu išče poslovno priložnost svetoval, naj izdelke najprej preizkusi sam, doseže rezultat in šele preko svoje izkušnje svetuje drugim. Kot pri vsakem delu, se je potrebno tudi tu marsikaj naučiti. Mnogi od nas pred Herbalifom nismo kaj dosti vedeli o prehrani, ko pa začneš, iščeš informacije za potešitev lastne zvedavosti in, ko se udeležiš šolanj, ki jih ponuja podjetje, ter poslušaš osebne izkušnje drugih, ki so že leta pri Herbalifu, se ti odpre cel nov svet informacij.

Nakup zaloge pač ni razlog, da boš kaj od tega tudi prodal. Sicer pa informacije o začetku in sedežu podjetja, kje se dobijo izdelki in kje kupi mednarodni poslovni paket dobiš na spletu. Z veseljem ti bo svetoval tudi vsak od nekaj tisoč distributerjev, ki že delamo v Sloveniji.

Pa lep pozdrav in uspešno delo
Igor

Denar se ne priliva na tvoj račun, temveč od prodaje dobiš plačilo na roko. Izdelke iz svojega žepa kupiš po nižji ceni glede na to, koliko izdelkov si dosedaj kupil, potem pa jih naprej prodajaš po polni ceni. Za to ne rabiš odpirat s.p, moraš pa podpisat nek list papirja ter plačat za osnovni IBP (kratica je v angleškem jeziku, pa kolikor je meni znano, je v tej državi uradni jezik slovenščina).

Igorm, si sploh prebral to temo od začetka? Če nisi, izvoli prebrati.
Sedaj se moram posluževat manipulatorskih in prevarantskih metod prodaje HL pod pretvezo Wellness svetovalca, če bom želel izdelke prodat. Sem bil z osebo, ki me je vpeljala v HL na predavanju o prodaji. Ko sem poslušal tiste ljudi tam, sem si mislil sam pri sebi: “Prekleti manipulatorji, kako vas ni sram.” Ampak poti nazaj ni bilo več, kajti izdelke imam doma in jih moram prodat.
Še nekaj me zanima; tisti ki se cele dneve ukvarjajo s prodajo HL, ali tem osebam sploh teče delovna doba oz. je kje to registrirano kot uradno delo, poklic?

[code]

[/code]
cudezna resitev zdravstvenih tezav, ob nespremenjenem nacinu zivljenja ( gibanje, “normalna hrana” in hl kot prehranski dodatek) Imamresitev kaj od tega je bilo spremenjeno na zacetku uzivanja hl proizvodov? res bi rada da odgovoris posteno. hvala
kraksy

pozdrav vsem tukaj ……………………….glejte ,stvar je pač taka ,da se dandanes vse vrti okrog denarja in čim večjega zaslužka ,in treba ga je zaslužiti tam kjer se pač da ,veliko je bilo napisanega o Herbi pa recimo Amwayu pa ipd zadevah ,vse je biznis in denar ,tudi jaz ko sem bla bajsa sem gledala in brala samo o teh stvareh ki čudežno pomagajo shujšat kar čez noč ,ker debeli ljudje prevladujejo v populaciji ,probala ..ja glih kar je blo možnega ,ja je bil efekt ,sam kaj pa ko nehaš s tem …………..hm vse nazaj + obresti ,sem jih pridelala 130 kg ,mineva dve leti odkar sem se odločila po svoje ………ja in res je NAUČILA SEM SE JESTI ,jem 5x na dan ,kar prej nikakor nisem mogla ,na bruhanje mi je šlo prve tri mesece ,ampak danes samo odprem oči in komaj čakam da grem čimprej jest ,verjemite ko boste to osvojili ,pri meni je trajalo leto in pol ,še kosila no bosti mogli v celoti pojesti in izgovor da nimate časa …..ja ja sem se ga tudi jaz vseskozi posluževala ampak ni res ,za kos polnozrnatega kruha in rezino sira ne rabite cele ure a je tako ,pa en sdež ,pa kaka skutka pa take stvari ,druga stvar jaz sem bla stara 40 let ,če bi bla stara 20 al pa 30 bi se mi verjetno šmirglalo za vse skupaj ,samo ko pa umre kak iz tvoje generacije zaradi zdravsrtvenih težav ,pa začneš mal drugače razmišljat ,tudi jaz nisem svoje riti premaknila za 5m ,bog ne daj ,zakaj če pa lohk sedim in plačam da hujšam ,ja lahko ni panike ,a ste že kdaj slišale da ima en suhec več holesterola kot en debel …..ja pa ga ima ,noben ampak res noben nadomestek vam ne bo dal tega občutka ko stojiš na sončku ves preznojen na ene 2300m npr ,ali pa užitek ugodja pod tušem po prelaufanih moji 3 km ,po nedeljski hoji z mojim psom krog 10 km …………..pa še bi lahko naštevala ,tečem vsak dan razen če ne grem v hribe ,letos sem osvojila ene par dvatisočakov ,s tem da sem do lani spomladi samo gledala hrib z mojega okna ………….v glavnem PREMAKNIT JE TEBA SVOJO FRDAMANO RIT ,tud jaz sem skoz jamrala ,da ne morem pa ni cajta pa take ,danes samo izgovor ,tudi ob 11h zvečer grem teč če prej ne morem ,ker mi je prišlo v kri in ne morem več brez tega ,tudi v snegu in dežju ,pa še moj pes me je vesel ,vsako jutro pred službo prepešačim 1 km ,psa je treba vendar ven peljat ……..jem pa čisto vse ,tud tortico včasih ,pa čokolado tud včasih se zvečer najem same svinjarije ampak kot sem rekla ,tečem vsak dan ,hodim v hribe ,hoja zjutrej ipd ,vgam se ne ker se s kilami ne obremenjujem več ,pa ful mi je fino k po par mescih srečam znanca in mi reče -spet si šla skupaj ,danes sem iz konfekcije 54 prišla na 42 in sem ful vesela k sem včeraj prehodila levstkovo pot od litije do čateža -22 km ,pa komaj čakam naslednji vikend k grem spet v hribe ,zdej grem pa spet jest k sem spet lačna ,moj najljubši polnozrnat kruh in tuna njami.
Aja pa še to ,ki je pa meni zelo bosa,ja zvezdniki nosijo majice ,Becham -herbalife ,Messi-nutrilite ,to sta tipa ki služita 1€/sekundo ,za tak denar jest tud kravjo gnojnico propagiram da pomaga……………….ODLOČITE SE PA VE SAME
mejte se lepo vsi

Denar se ne priliva na tvoj račun, temveč od prodaje dobiš plačilo na roko. Izdelke iz svojega žepa kupiš po nižji ceni glede na to, koliko izdelkov si dosedaj kupil, potem pa jih naprej prodajaš po polni ceni. Za to ne rabiš odpirat s.p, moraš pa podpisat nek list papirja ter plačat za osnovni IBP (kratica je v angleškem jeziku, pa kolikor je meni znano, je v tej državi uradni jezik slovenščina).[/quote]

Se pravi naslednje.
Če se včlanim v HL, kupujem izdelke 25% ceneje. Se pravi, če kupim za 500€ robe, slednjo prodam za 650€ in s tem je moj zaslužek 125€. Glede na to, da je to mrežni marketing in da pri MLM sistemih je možnost pasivnega dohodka, me zanima naslednje.

– recimo da v posel pripeljem 5 ljudi ki delajo isto kot jaz. To je pod mano 2500 € prometa mesečno. Koliko denarja zaslužim v tem primeru in kako ga lahko dobim. Upam da na TRR.
– ali za izdelke lahko dobim original račun in ga dam v stroške? Kako je z odvajanjem DDV-ja
– na kakšen način lahko pridem do 5000€ ali več prihodkov?

PROSIM ZA KONKRETNE ODGOVORE IN SE ŽE V NAPREJ ZAHVALJUJEM ZA POJASNILA.

Wanna be distributer!

Imaš cel kup vprašanj, na katera bi ti z veseljem odgovorila osebno. Če si za to, da se spoznava in pogovoriva mi sporoči svoj elektronski naslov.

Lp

Zakaj pa osebno? A je to, da ne odvajate davkov skrivnost, al kaj?

Glede na to, da distributerji poudarjajo kako vse delajo brezplačno, ne za denar, lahko dohodke kar odmisliš 🙂

Hvala za povabilo, ampak meni ni do kofetkanja, temveč iščem konkretne odgovore na jasna vprašanja. Zato se obračam na tale forum, da izvem čim več in da so odgovori jasni, ker moj čas je zelo dragocen, sploh pa takrat ko se dogovarjam za sestanke in me ljudje prepričujejo da poslujem z njimi.
Zato še enkrat prosim nekoga za odgovor na moja vprašanja. Zakaj bi se dobival, če še osnovnih zadev ni razčiščenih.

že celo dopoldne čakam odgovor na teh nekaj vprašanj …
le kam se je vse poskrilo …

Vesna, se boš prej postarala 😉

Evo, prvi sivi na obzorju… no, mogoče bom s HL lahko tudi to odpravila. Pa gube zgladila.

New Report

Close