Najdi forum

herbalife

Moje mnenje je da so izdelki veliko predragi za to kar vsebujejo. Menim tudi, da obstajajo preparati, ki so veliko boljši (in jasno cenejši) kot so izdelki herbalife. Sem tudi mnenja, da prodajalci in zagovorniki zavajajo ko trdijo da je stvar naravna. V izdelkih je aspartam, ojačevalci okusa barvila itd… Prodajalci sicer zagotavljajo, da soja uporabljena v izdelkih, za naš trg ni genetsko spremenjena, kar pa je v današnjem času zelo težko zagotoviti. Poleg tega pa je sporen predvsem postopek, ki poteka, da iz semen soje dobijo ven proteinski izolat. Da ne bom pristranski naj ta postopek poišče kdo drug.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Hvala, Mito.

Do sedaj sem samo poslušala o Herbalifu, bila na predavanjih, kar mi je bilo itak kar neki, ker so vsi govorili o nekih centimetrih, pa lepih laseh in odlični koži, čeprav to sploh ni bilo vidno.

In oki zadnjič pogledam deklaracijo tega oh in sploh šejka in lahko rečem samo, da je navadno sranje. Od 36g ogljikovih hidratov, je od tega 30g sladkorja…. to sploh ni za hujšat… resno…. to je en navaden čokolino, pa če ni slučajno tist še bolj zdravo…. in tudi maščobe in ostale zadeve… Torej resno priporočam, da če že imate radi šejke, pejte v kakšno športno štacuno po kakšen beljakovinski šejk kot so hypro, whey…ki nima niti približno tolk cukra notr in je res beljakovinski…

ne hvala Herba

Herbalife ni ne dobra in ne slaba stvar,sam sramota tistim prodajalcem,ki vsiljujejo HL!Pa neka predavanja pa STS???Kraja časa.Trdijo da se tam marsikaj naučiš,pa se žal ne.Vsi govorijo sam o tem kako služijo in koliko,noben pa ti ne pove kaj ta stvar vsebuje,pa sestavine kopt so soja.Hmmm ogromno ljudi je tud alergenih na sojo,tako da soja ni sveta rastlina.

Lahko pišemo in pišemo in pišemo,a nekateri SP in vsiljevalci HLja delajo sramoto HLju!!!!!

5 let sem na proizvodih Herbalife skupaj z svojo družino. Oče – 34 kilogramov, normaliziral tlak, boljše počutje. Mama – 12 kilogramov, ni več zaprtosti, več energije. Sam imam – 8 kilogramov, ni več bronhitisa, ki me je pestil v otroštvu. To so najboljši izdelki na področju prehrane.
Vsak ima svoje mnenje, vendar dejstva, ki jih izgleda ne poznate so več in nedvomno so v prid podjetja Herbalife.

Podjetje je pred kratkim zakupilo 800 000 kvadratnih metrov zemlje, da imajo popolen nadzor nad rastlinami, ki se dajejo v shake.

SE PODPIŠEM!!! BRAVO!!! Herbalife, Mcdonalds vse je en…masoven nateg!

Oh ja 🙂 mnenja ljudi, so najcenejša stvar na svetu. Vsak ima lahko svoje mnenje. Barcelona je po vseh rezultatih trenutno najboljši nogometni klub na svetu. Pa se bodo našli ljudje, ki vedo nekaj več, in bodo trdili na vse pretege, da to ni res, da je tam narobe to in ono, da so brali o tem in onem in lahko tudi resnično preberejo, ne zanima pa jih če so to napisali simpatizerji njihovega največjega rivala iz Madrida…Skratka poizkušali bodo izpodbijati neka dejstva z svojimi skromnimi mnenji, zaradi različnih stvari. Nekateri si tako polnijo ego in se naenkrat počutijo pomembne…, spet drugi pa pač med množico pozitivnih zapisov usmerijo pogled na tistih nekaj drobcev negativnih in v dobri veri to širijo naokoli, ker slabe stvari so žal za večino ljudi bolj zanimive in tako naredijo večji vtis….
Če si nekje prebral o tem, da ima veliko ljudi težave z ledvicami ,kot posledico uživanja Herbalife izdelkov, si verjetno iskal slabe stvari! Išči dobre, jih je neprimerno več. Sicer pa, če prebirate raznorazne forume na netu….kakšni so komentarji v 90%, ne glede o kateri stvari se piše. V večini je to žaljenje…Zakaj ? Ne vem… mogoče imajo ljudje probleme s sabo in okolico…in potem ta človek pride na seminar Herbalife, kjer vsi ploskajo govornikom, ki so samo zadovoljni uporabniki, ne šolani motivatorji in je to sekta ?? Če so ljudje zadovoljni, se smejejo in ploskajo…so sekta 🙂 Priporoam obisk vsaj nedeljske maše, tam se govorniku ne ploska ! lp

mislim, da se morajo tudi distributerji velikih trgovskih mrež sprijazniti z dejstvom, da imamo ljudje z določenimi proizvodi ali slabe izkušnje ali pa nam niso všeč …
meni HL ni všeč … tako kot mi ni všeč opevana čudežna amway zobna pasta … in tako kot menim, da je marsikaj, kar se prodaja preko distributerskih mrež cenovno precenjeno …

prav je, da prodajalec ( in ne svetovalec … za naziv svetovalca rabimo kaj več kot le nakup začetnega kompleta), torej prav je, da verjame v izdelek, katerega prodaja …in prav je, da ga pozna, da ga (v nekih razumnih mejah) uporablja in da zna zagovarjati njegove dobre lastnosti …

a mi potrošniki pač v teh proizvodih vidimo le tisto, kar v vsakem drugem artiklu široke potrošnje … zanima nas predvsem ali bo izdelek upravičil naša pričakovanja … ali je cenovno dostopen in ali ima tudi slabe strani, ne samo dobre …

a zato, ker mi nek izdelek ni všeč, vam pa je … še ne pomeni, da imam jaz težave sama s seboj ali z okolico, vi pa teh težav nimate … sama pač jasno povem, da so mi poleg nekdanjih prodajalcev knjig, ravno distributerji mrežnih marketingov najbolj agresivni v svojem pristopu in zagovarjanju svojih proizvodov …

in ravno mnenja ljudi, na katere ste se hudomušno obregnili na žačetku svoje replike, so vam, distributerjem čudežnih izdelkov take in drugačen vrste, najbolj pomembna … seveda le tista, ki vam odgovarjajo 🙂

in ko sem pred časom šla na “seminar” enega takih mrežnih marketingov, sem res imela občutek, da sem padla v neko religijo … iracionalna euforija… neverjetno zavajanje ljudi, da imajo vsi enake možnosti uspeti, ko pa vemo, da to ni res …
ker za vsem tem stoji težka mašinerija ektremno pohlepnih ljudi, ki so v svojem “humanem odnosu” pomagati “vsem vam, ki ste zdaj tukaj” pripravljeni celo od najnižjih slojem iztisniti nekaj tisoč €, ob tem pa jim še tveziti pravljice o uspešni bodočnosti, ki čaka vsakega od njih …

pa ni HL edini, takih in podobnih mrež je na stotine …
a smo se tudi potrošniki že osvestili … za svoj denar pač zahtevamo dobre, preverjene izdelke… take, o katerih na netu pač ni najti slabih izkušenj … ne padamo več na fore “vsem dostopnega” uspeha in znamo za svoje zdravje poskrbeti tudi brez umetnih praškov in ploščic …

zaradi tega nas pač ne morete označiti za nepoučene in zlonamerne …taki pač smo in vi kot distributer HL morate med nami, takimi kot smo, najti tiste, ki bodo pripravljeni kupiti vaš proizvod …

mimogrede …je že kdo tudi v slo obogatel s temi izdelki?
saj ne, da bom zato kaj bolj verjela v čudežnost HL … le ko nas boste naslednjič pošiljali k maši, bi rada vedela ali nam to govori uspešen poslovnež ali pač le še eden od “zadovoljnih” uporabnikov …

Pozdravljena Vesna, če bi vsi na tako kulturen način podali svoje mnenje, se jaz sigurno ne bi javil 🙂
Hvala za napisane besede, s nekaterimi se zelo strinjam, z nekaterimi malo manj, kar je normalno, a ne. Popolnoma mi je jasno, da zadeva ne bo dobra vsem in da imajo nekateri tudi kritike…tudi “moji uporabniki” jih imajo in vse je stvar pogovora in določenih napak… in tako je prav. Govoril pa sem o ljudeh, ki tu na veliko žalijo in uporabljajo neprimerne besede za stvari, ki jim pač niso všeč. ( verjemite, večina je takih, ki imajo druge razloge, jih poznam nekaj… in ti imajo veze samo z njimi samimi, ne z nekim uspešnim podjetjem in njihovimi proizvodi)

Popolnoma res je da potrošnika zanima učinkovitost in cena stvari , ki jih kupi. Tu kupijo rezultat, cenovno pa obrok stane manj kot 2 € , tako da…je pa problem, ker bi večina rada rezultat “čez noč”, in če se to ne zgodi, je vse brez veze in zanič:) Hmm, če se napačno prehranjuješ n nabiraš kg 20,30 let…, pač ne gre nič na hitro. Dolgoročni uporabniki so 100% zadovoljni.

Sem lahko rečem uspešen distributer Herbalifa in to že mnogo let. Pred leti sem bil, lahko rečem ” nižji sloj” z veliko “pufa” sedaj tu dobivam reden in zelo dober dohodek, ki mi je omogočil, da sem prišel nekaj slojev više 🙂 Kaj pomeni beseda obogateti ? V teh letih sem veliko delal, spoznal veliko ljudi, veliko ljudem pomagal do odličnega rezultata s prehrano in z financami. Tudi to me poleg financ bogati. Tudi finančno se da obogateti. če bom rekel, da Herbalife še zdaleč ni klasični mrežni marketing, bo kdo rekel, da to itak povsod pravijo, tako da… Ko Herbalife vzameš, ker to omogoča, kot pomoč ljudem ( seveda moraš za to tudi osebnostno zrasti, da nisi tak kot nekateri v začetku, ki delajo podjetu slabo luč,( kljub temu, da so pod nadzorom ) seveda tistim, ki jo hočejo in jo iščejo, potem je posledica, da postaneš bogat, tudi v denarju. Pa ne na račun “ubogega nižjega sloja” temveč na račun dela, ki ga kvalitetno opravljaš. To pa nikakor ni prodaja šejkov, temveč ustvarjanje rezultata, ki si ga ljudje želijo. V Sloveniji so ljudje že obogateli in še več jih bo. (sebe sem izuzel) Poleg tega p sem tudi že precej let tudi zadovoljen uporabnik, kot tudi vsa moja družina. Kar se tiče možnosti za uspeh..V Herbalajfu imajo dejansko VSI enake možnosti. Ko nekdo pristopi, se pravi postane distributer, pove, koliko bi hotel zaslužiti na mesec in koliko časa lahko posveti dejavnosti. Mentor mu naredi plan, in mu pomaga in je dolžan da to uresniči. Seveda je pa veliko takih ki potem mislijo , da bo sedaj nekdo vse delal namesto njega…ko se mu zaradi nedela in neambicioznosti, stvari ne poklopijo, je kriv sistem in podjetje. Obstali in uspeli smo tisti ki smo delali malo več. Nekateri pred mnogimi leti, nekateri pa pred kratkim. Tako da tu resnično ne drži tisto, da lahko uspejo samo nekateri, no deloma da, tisti ki hočejo.

lep pozdrav, 🙂

jaz sem pa mislila, da se herbalajf prodaja iz čisto nekih drugih razlogov…ne pa da se dela celo plan koliko želiš zaslužiti… joj prejoj… in potem se čudite zakaj so ljudje skeptični do precenjenih izdelkov. konkurenca je danes več kot dobra. cena ni več enačena s kvaliteto…

A ne, se mal hecaš 🙂 preberi si od Vesne post, pa ti bo več jasno o čemu govorim. Ja, plan za tiste, ki iščejo delo – zaslužek. Ne boš verjela tudi taki so v naši deželici 😉
Če so za nekoga izdelki precenjeni ok, ne bom te prepričeval. Cena polnovrednega obroka je okoli 2 €. Če je to precenjeno… ok. Če imaš pa priložnost spoznati pravo vrednost izdelkov in poleg tega še poskrbiš za ostalo prehrano, ki jo bo enako svetoval naš distributer, lahko kar nekaj privarčuješ.
Lep večer še naprej 🙂

v današnjem svetu lahko zaupaš zgolj in samo – sebi. sicer papoznam hl iz prve roke. danes mu rečem – ne hvala. dejstvo ostane – za ta denar lahko danes dobiš dosti kvalitetnejše izdelke.

Sam nimam slabih izkušenj v življenju z ljudmi. Ti dam pa prav, da vse povprek pa res ni za zaupat.
Hl ne moreš dobro poznati, ker dobro ga spoznaš, ko ga dodajaš v prehrano več kot eno leto… in ko imaš preko 100 zadovoljnih uporabnikov. Poleg tega ga spoznaš preko šolanj od vodilnih znanstvenikov, doktorjev… na svetu s področja prehrane…šele takrat ga spoznaš. To pa je mogoče samo če si za to zainteresiran. Kdor pač ni, mu enako želim vse lepo.
Rad bi pa spoznal popoln uravnotežen obrok, ki vsebuje vseh 114 hranil, ki jih potrebujemo z malo kalorij, ki bi ga lahko dobil za 2 €.
lp

zakaj čutiš potrebo, da nas prepričuješ in tako hlastno znova in znova repliciraš? povedal si svoje, tvoje mnenje sprejmemo. se ti ne zdi to dovolj? vse kar je več, je že prepričevanje. kar mene sicer odbija.

sama sem ga uživala, približno leto dni ga je uživala tudi moja mama, ki ga je potem en čas tudi prodajala. vem marsikaj.

piščančja prsa naših domačih piščancev (ker imamo njive dane v najem, imamo dogovor, da za najemnino dobimo določeno količino pridelka, tako da je krma domača. pa tudi piščanci so domači, ne kupljeni), pečeni mlad krompirček iz domačega vrta, mešana zelenjava bučk, paprike, čebulce in paradajza iz našega vrta. vse skoraj 100% bio…skupni znesek na obrok? za nas? par centov na obrok. zdaj že rastejo jurčki. znesek obroka – pire krompir z pečenimi jurčki v kisli smetani ter solata stane par centov (znesek žlice kisle smetane, olja, mleko je domače). pa še fajn se premigaš.in v velikem delu slovenije je tako…ok, v mestu ravno ne gojijo pščancev, korak iz mesta je pa vse drugače…

in še nekaj. popolnega obroka ni. popolnost ne obstaja v nobeni stvari v življenju. obstaja pa fejk popolnost.

in ravno zato, ker popolnega obroka ni, se zdravemu prehranjevanju reče uravnotežena ter PESTRA prehrana. s pestrostjo pa zajameš vse in še več. mogoče smo eni redkih, ki delamo veliko stvari domačih – od tortelinov, tudi za mehiško hrano – polnjene tortilje – rabimo samo začimbo čili, doma delamo salame in šunke, tiste prave, doma delamo sami skuto in sir, imamo zeliščni vrt, vsako leto imamo kakšnega domačega purana, pa kravice, kozice,… samo domišljija je meja, ko se človek nekaj spodstopi in če ti je nekaj v interes ter zadovoljstvo…pestro in zdravo. veš kaj daš v usta. glede na to, da je 80% soje gensko pridobljene na svetovnem trgu, sploh pa v zda, hl-ju danes ne zaupam. takšna pač sem. samo živi bog me prepriča:-)

sicer pa, moja mama je hl nehala jemati, ker so se ji pojavile določene zdr.težave takrat. danes je hvala bogu zdrava in je vse dobro.

pač, vsak po svoje, kaj ne. jaz nimam težav, če ga jemljejo drugi, jaz vem, da ga ne bom. mislim pa, da lahko izrazim svoje mnenje, brez da sem potem na obtožni klopi in se moram zagovarjati zakaj. sprejmi mnenje. naj se debata (in ne zagovarjanje) nadaljuje naprej…

Živjo, nikomur ne vsiljujem nič, odgovarjal sem na Vesnino pismo in si se vključila, super, vendar je bil to odgovor Vesni. Sprejemam in spoštujem vsako mnenje , nimam teh težav. Sem pa že napisal, zakaj sem se sploh oglasil. To niso bila mnenja, temveč grda žaljenja nekaterih. S tvojo prehrano ki jo imaš na voljo ne potrebuješ Herbalife prehrane. Uživaj v raznovrstni in domači hrani, ki si jo lahko privoščiš, ker tega nima vsak, to verjetno veš in ti nisi merilo, ker si v veliki manjšini, ki ima ta privilegij. Sicer ne vem zakaj si se ob tej hrani ki jo navajaš sploh zainteresirala za omenjeno dodatno prehrano ? Mama, kot praviš je uporabljala HL eno leto…in me rsnično zanima kaj ni bilo ok ? To da nekdo zboli, je nekaj vsakdanjega in tudi omenjena prehrana ni čudež, da s tem ne moreš zboleti. Je pa kar nekaj primerov, ko bi bile določene zadeve brez tega lahko še hujše. lp

niti slučajno nisem brala vseh črev na vseh straneh. mi tega čas ne dopušča.

na naših koncih nismo edini, ki imamo hrano doma. ravno nasprotno, ljudje, ki ne pridelajo ničesar doma so v manjšini… mogoče smo pa res edini, ki delamo home made torteline s špinačo in skuto 😀
No, ravno zato, ker imamo pri nas hrane v izobilju in ker radi jemo, smo malce težji 😛 mamina nekdanja sodelavka je s hl shujšala kar nekaj kilogramov. in ko je to videla mama, se je odločila, da sproba. najprej en mesec. potem še ne. in še ne… ko sem jaz videla, da ona hujša, sem za 2 meseca ga vzela tudi jaz. v tem času sem shujšala 18kg. preveč. ko sem prenehala s hujšanjem, sem težo pridobila nazaj seveda. sama sem danes mnenja, da se moraš za tisti klik v glavi potruditi sam, utopično je pričakovati, da boš zaradi jemnaja hl se pa res “naučil” jesti 5 obrokov itd.itd. v teoriji ja, v praksi pa samo določen čas… rabiš spremembo v glavi, za kar pa ne rabiš hl…vse je odvisno od nas samih. mama je po mojem prenehanju hl še vedno jemala, zaradi možnosti zaslužka ga je tudi prodajala. kaj je bilo narobe z njenim zdravjem – takih podatkov po javnih forumih nimam namena deliti. nenazadje se gre za njeno zdr.datoteko in ne mojo, ne vem, če imam ravno pravico pisati o njenih težavah. mislim, da ne. so pa bile težave povezane ravno s prehrano.

čez čas se je potem tudi ona zredila nazaj. kaj naj rečem…pač preradi dobro jemo pri naši hiši:-) v tem letnem času se je težko upreti štrudlu s skuto in borovnicami direktno iz gozda:-D

jaz bi tudi živela kot jaz sem pa mislila… 🙂

očitno nisi imela dobrega svetovalca ali pa nisi upoštevala njegovih navodil. 18kg je kar veliko za dva meseca, ampak saj to si verjetno hotela….samo zakaj si nato prenehala…ko dosežeš težo, kot si jo želiš, Z HL zamenjaš samo en obrok vsaj toliko časa , kot si hujšala. Ja potreben je preskok v glavi, da poslušaš navodila in se jih držiš, ker si jih verjetno dobila. Glede mame sprašujem kakšne težave je imela zato , ker si v prejšnjem postu napisala, da naj bi bile zaradi Herbalife prehrane in ljudje to berejo. Torej je nekaj takega treba utemeljiti, če je bilo 100% zaradi tega, v kar močno dvomim. Smo imeli uporabnico pred kratkim ki je teden po začetku uporabe pristala v bolnišnici zaradi zdravstvenih težav. Nahrulila me je, kaj sem ji dal in to in ono…predlagal sem ji da se dobiva, ko pride iz bolnišnice. Dobila sva se in se mi je lepo opravičila, da je dobila izvide in je šlo za neko virozo, da so imeli tudi doma pred dnevi ostali podobne težave v lažji obliki, vendar je mislila da je to od hrane, ki sem ji jo priporočil. Danes je po 2 letih še vedno zelo zadovoljna uporabnica. To ni prepričevanje temveč le primer. Pa tudi v tvojem primeru ni kriv HL da si dobila nazaj kg pa še kakšnega zraven verjetno, kar si tudi že sama ugotovila. Lepo bodi pa po pamet z žlico in vilicami ;
))

New Report

Close