Cena fasade?
Iščem kvalitetnega in ugodnega izvajalca fasad v Ljubljani.
Obstoječo fasado brez izolacije bi rad oblekel v svetlo fasado s 15cm stiropora, potreben oder, višina 8-9m, cca 200-250m2.
Izvajalce prosim za ponudbe (s podprobnim opisom kaj vsebuje) s seznamom referenc v Ljubljani na [email protected]
Južno stran imam skoraj v celoti v steklu, cca 80%. Te površine nisem štel v 200m2, zanima me, na kak način se to obračuna-upošteva?
Prosim cenovno ugodne ponudbe s kvalitetno izvedbo za zgornje povpraševanje (8 cm izolacija + zaključni sloj) – starejša hiša v okolici Ljubljane na: [email protected]
Prosim vas za cenovno ugodne ponudbe izdelave fasade s kvalitetno izvedbo – 8 cm izolacija + zaključni stroj – za večjo starejšo hišo, okolica Ljubljane na: [email protected]
prosil bi če mi nekdo lahko napise kaksen predracun za fasado, 400m2, 15 cm stiropor z zakljucnim slojem, cokl, police itd uglavnem z vsem, do konca…kok bi priblizen prislo vse?????
če mi lahko posljete na mail [email protected]
Po mojem mnenju zelo ugoden stiropor
Živijo!
Iščem ponudnika za izdelavo fasade najmanj 15cm stiropora, kompletno izvedbo. Lokacija hiše je okolica Celja, velikost pa cca. 350 m2.
Prosim če mi lahko pošljete kontakte na [email protected] da se dogovorimo za ogled in izdelavo ponudbe.
LP
Primož
Boki, na siporex lahko daste obe varianti, razlike ni, mogoce minimalne, vendar neopazne. Odvisno od debelin. Poglejte si tudi malo cene, kako ceneje pridete skozi 🙂 Ker imate hiso grajeno iz siporexa, bi vam predlagal mrezico ter belo lepilo samo znotraj, torej predelne stene. Malo ceneje kot lepiti knauf,ali ometi
Lp!
Pozdravljeni,
zanima me koliko bi cca. stala izdelava zaključnega sloja(silikonsko silikatni)+armirna mreža na siporeks ter kulirplast za “cokl”, ki je iz betonske opeke(vrjetno bi bil potreben predhodni fini omet iz mivke).
Gre za garažo iz siporeksa, ki stoji na vkopani kleti iz betonske opeke. Torej cca. 50m2(zaključena mreža+zaključni fasadni sloj) + cca.8m2 kulirplast(zaključena mreža+zaključni sloj iz kulirplasta).
Že v naprej hvala!