Cena fasade?
Potrebujem ponudbe resnih, kvalificiranih mojstrov za izdelavo fasade.
Kvadratura 240m2, 15cm stiropor, enobarvna fasada – svetlejša niansa.
Prosim, da ponudba zajema material, postavitev odra in čiščenje. Hiša ni novogradnja, stara je cca. 30 let.
Ponudbe pošljite na mail: [email protected]
Ojoj, kak nivo pogovorov… Imamo firmo in si ne bi dovolila spuščanja na tak nivo pogovorov… Očitno je res kriza v Sloveniji.
Na srečo že imam fasado, delal mi jo je oče, sicer že drugače ne dela več. Na srečo, zato , ker po tem sodeč res ne veš, komu bi zaupal.
Ne vem pa, kako lahko preživiš, če začneš delat ob devetih, roko na srce 🙂 Takega mojstra ne bi niti v sanjah poklicala. Pri nas delamo od jutra do večera, pa še vikende, pa še ponoči, zresnite se mal… Ni čudno, da je kriza, tudi zaradi neodgovornosti.
Sicer pa – na srečo je gradna za mano – delali so veliko kaki poznani, ker z nekaterimi mojstri so res bolj slabe izkušnje – naredili so vsi v redu, mogoče kaka malenkost, ampak držat se rokov, dogovorov… Če bi začeli delat ob sedmih bi pa bilo malo drugače, a ne 🙂 Da ne rečem, da mi je en poslal odgovor na povpraševanje za streho po dveh letih :))) To je pa huda samozavest, če mislijo taki, da so tako dobri, da bomo sam njih čakali :)) Smešno, res 🙂
Forumaši, dober dan.
Tisti , ki se odločate za kameno volno: Predno se dogovorite zahtevajte od mojstra, da pregleda kako je s stenami vašega objekta. Polaganje kamene volni NI tako enostavno, kot za primer stiroporja. Stiropor obrusi, kameno volno “ne“. No , ja nekateri tudi tako delajo; je pa napačno. Tudi izkušnje mora imeti oz. naj jih ima izvajalec, ki vgrajuje kameno volno na fasado. Je bolj zahtevno delo kot se zdi ali kot da se dela s stiroporjem.
LP
no jaz bom pa v bližnji prihodnosti delala fasado na 400 let stari hiši ,ajde pa da mi kle en vrli mojster pove kako daš v fasado bajto z kamenimi zidovi cca 60-100 cm ,zgornji štuk pa bo v normalni fasadi s stiroporjem ,ker kot pravi mojstri veste da se kamenih sten ne sme dajati v stiropor ,če kdo dela fasade na takih starih bajtah naj se mi javi sem pa iz gorenjske
Najdite svojega obrtnika na spletni strani http://www.veselonadelo.com. Hitro z par kliki do ponudb in kontaktov preverjenih mojstrov!