Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

stane ven, edino logično in prav
marina mi je preveč, ne vem, medla?
andrej si ne zasluži zmage, igralec na kvadrat
glede na to, da ostane samo še on, privoščim zmago mihu… čeprav mi je na trenutke šel pošteno na živce

Na BB navijajo za Marino. Ne vem zakaj. Kaj je na njej tako krasnega. Jaz tudi upam, da bo finale Miha/Andrej in upam, da Andrej zmaga. Tudi če Miha, je v redu. SIcer pa ne glasujem in tudi naslednjega BB ne bom gledala. Ta je prvi in zadnji.

Marina je očitno dobro naredila domačo nalogo. Imela je možnost 2 meseca spremljat BB, videla je, kaj pali, kaj odvrača, kaj gledalci zamerijo, kakšni so sotekmovalci. In jasno je tudi, da se je en mesec veliko lažje pretvarjati in igrati, kot tri.

Vendar pa je očitno gledalcem bolj všeč nekdo, ki ni nič povedal o sebi, ki se ni izpostavljal, ki se ni kregal, ki se ni želel opredeljevati, ki se je vedno skrival za druge. Jasno, pri tem težko narediš napako. Tisti, ki ne dela, tudi napak ne naredi.

Zanimivo pa je, da o staroselcih pišejo nekateri, da nič ne vedo o njih. Meni je to izrazita dvoličnost, ker o Marini pa sploh nič ne vemo, kaj pa je povedala o sebi, da si želi biti manekenka, ko pride ven. Res njej ne privoščim zmago, ker je izredno dvolična oseba saj ne rečem vsi so bili, samo ona je pa ekstrem noter. Meni ni všeč, bila mi je na začetku, ko pa sem videla njen medli kerakter in da zna samo kimati,da je izredno pasivna in da od vseh 17 ali 18 stanovalcev, ki so preživeli v hiši je najmanj pokazala edino kar je pokazala je kimajoča glavica. Da pa človek nima svojega mnenja pa ne verjamem ali kot pravijo je dobra političarka saj je v študentskem parlamentu. Slovenci pa kakor je znano imamo radi politike 😉 jaz ji ne privoščim zmago raje Andreju ali Mihu.

Je pa njena glavica najlepša od vseh, ki so bile tam notri in edina, ki ni čisto puhla.

Kaj čemo.
Res bodo staroselci potegnili kratko,kajti na vzporednih glasovanjih Marina vodi kar lepo,Miha in Andrej pa sta ful na knap,tako da ne moreš vedet,kdo se danes poslovi,bo pa na žalost sigurno eden od fantov,ali Štajerc ali Avstralec.
Žal.

Jaz bi dala kar vsakemu polovico-Andreju in Mihi. Ne morem se odločit med njima. Zanima pa me, kdaj gre ven tretji med njimi, če bosta v finalu dva?

Danes gre ven drugi, med direktnim prenosom BB.

anaas – kaj je pa Andrej povedal o sebi? To, da če izpade nima kam it. Pa da ma rad mamico. To je pa tudi vse.

Tudi meni Marina ne sede najbolj, ampak ob tej izbiri ji pa privoščim zmago. Očitki, da je dobro naredila domačo nalogo – ja, hvala bogu, da jo je. Vsak na njenem mestu bi jo. Misliš, da Janez ni nič spremljal? Japajade. Tudi Tjaša je imela pred tem možnost gledati in se temu primerno prilagoditi. Ni fairplay, res je, ampak so vsi tekmovalci vedeli v kaj se spuščajo predno so stopili v hišo. In z podpisom pogodbe so se s tem tudi strinjali.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

tocno tko ZN…

jst tud privoscim marini zmago..zakaj pa ne…pa kaj ce je prsla tolk kasnej notr…po stancijevi razlagi so oni bolj trpel kot ona? trpeli…a niso vedl kam gredo in v kaj se spuscajo?!…zmaga naj najboljsi pa ceprav je notr sele par tednov…

kaj ti nucajo roze,ki so notr 10tednov…vegetiras in jes loh tud doma 🙂

Zakaj ne bi bil fairplay?

Sem 100 %, da Marina, če zmaga, ne bo dobila celotnih 75.000 EUR, ampak sorazmerni del, razliko pa POP-TV v žep.

Sicer pa zmago privoščim Mihi.

Bravo ŽN.
Prav si napisala.Saj so vsi podpisali pogodbo in vedo v kaj se spuščajo,pa še lahko so se pozanimali pri sosednjih BBjih kako in kaj.Tudi tam so druge spuščali kasneje.
Po moje bi bilo tako najbolj pravično.Če bo Marina zmagovalka,naj dobi 45000 eu,ostali trije finalisti pa 10000 eu,ker Marina ni bila od začetka noter,tudi ne bi bilo pošteno,da vse dobi.
Ja kaj pa je pri nas pošteno?

Zanima pa me,kako je z Bruceom?A je v Filipinih že gotovo?A je Bruce še v igri za zmago?

Zakaj pa zdaj to???
Zmagovalec je lahko samo eden in o nobeni delitvi ni bilo govora. Lahko pa jim plača kavo…..ali HRANO, da bodo enkrat siti…, vendar samo če to sam(a) zmagovalec (zmagovalka) želi. Po tvoje bi si lahko kar na začetku razdelili vsak 4.000 eurov, pa sploh ne bi bilo potrebno sodelovat.

Kopiram iz RR:
“””Miha ne more verjeti, da bo vsega konec. (Foto: Kanal A) Miha: “Danes je dan 83. Kak gre to hitr!” Na Kanalu A bo 9. junija, ob 20:00, v živo na sporedu zadnja oddaja Big Brother. Veliki finale boste lahko vsi obiskovalci in feni šova na ta dan spremljali v živo tudi pred stavbo Kanala A, torej pred samo Big Brother hišo! Naročili smo lepo vreme, zato se nam pridruži! Na velikem video zaslonu boš lahko spremljal/a zanimivo dogajanje v studiu in v hiši, ter se prepričala o zmagovalcu! Andrej: “Jutri še in to je to.”Miha: “Konc bajte, konc vsega. Ne morem verjet.”Andrej: “Dans pa jutr se mi bo vleklo. Za mene.”Miha: “Za mene tud.”
Stanovalca sta očitno trdno prepričana, da se bosta potegovala za mikavno nagrado v jutrišnjem velikem finalu. Kaj pa Marina?”””

Kako pa to, da je šla Marina ven? Pa so vsi govorili, da je favoritka.

Očitno ‘vsi’ niso vedeli, kako bodo ljudje glasovali.

in prav je da je šla Marina ven.Saj je kul punca,sam ni pravično,če bi zmagala.

Upam da zmaga Andrej.

js pa zmago 100% privoščom mihu, saj avstralc sam jamra in igra.hoče se folku zasmilt da bi potem glasovali zanj.ma kok mi gre na jetra…

go miha go

Meni je v bistvu čisto vseeno, kateri od preostalih dveh zmaga, ker mi noben ni ravno pri srcu. Itak med vsemi sodelujočimi ne najdem nekoga, za katerega bi rekla: tale pa si po moje zasluži zmago. Najmanj simpatičen mi je Robert – in to zaradi tistega večnega kravjega prežvekovanja (zelo nespoštljivo, sploh od 30 let starega deca) in debilnih grimas. In Tina zaradi svoje prevzvišenosti, zahrbtnosti, podtikanja svojih pritlehnih “križarskih pohodov” drugim, skrajne nerazgledanosti in omejenosti. Njima res ne bi privoščila zmage. Za ostale mi je pa vseeno. Najmanj smo imeli priliko spoznati Jessy in Aleša, mogoče imata onadva kaj več lastnosti, ki bi ju naredile za moja favorita.

Dokolenko bo zmagal.

New Report

Close