Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

Da pa se je nihče ni hotel niti dotakniti je pa jasno. Kakšna pa je, lepo te prosim.

No lepo te prosim ne piši kako kdo izgleda najprej se ti glej teden dni v ogledalo kaj bo ven prišlo. Verjetno pašta.

Hahaha, to kar ti vidiš na a kanalu ni ravno verodostojno veš. V resnici se z Brucom najbolj ukvarjata Tjaša in Stane. In onadva sta tista, ki mu vse razložita o nalogah itd…, ko jasno Sonja “zmrzne” in ji zmanjka teksta za nadaljnje opravljanje sostanovalcev Brucu.

Oprosti, ne vidim nobene potrebe po žaljenju. Ni na mestu. Pa saj to sama dobro veš, kajne?

zakaj se je potem alenu dvignil, če je tako “ogabna”?

poleg tega je bila vsem všeč na začetku če me spomin ne vara, ali je TV pokazal spet vse na pol?

Ja, malo TV, malo pa zato, ker je bila tiho. Na ostalo ti pa res ne morem odgovoriti:)), najbrž v sili hudič tud muhe žre. Ne vem…

BB a si ti katera od izpadlih, ali mogoče sorodnica?

Ne, zakaj? Če misliš, da sem pristranska se motiš. Res je ogromna razlika med tem kar pokažejo na a kanalu in kako je v resnici. Pa če je to komu všeč ali ne.

Ne verjamem, da so vsi ostali taki biserčki, kot jih ti predstavljaš. Men so kar neki. Fikusi.

Za BB – Skoraj 700 postov( na 24 uro pod temo forum ), ki govori ravno obratno kot govoriš ti. Tudi tisti, ki so bili za Suzano in druge so vsi priznali, da se edino Sonja trudi okoli Bruca. Ne vem kakšen net imaš potem ti in kaj ti gledaš? In teh 700 postov – vsi prijavljeni in imajo 24 urno gledanost.

No, jasno, da ima vsak svoje napake in ostalo. Sama nikogar ne predstavljam kot biserčka, napisala sem samo to kar je res. Je pa res tudi to, da je postal en velik dolgčas tale BB odkar je Sonja premeteno prevzela oblast. Zdaj imajo šele diktaturo.

Ja pa saj je jasno, da se samo Sonja trudi okoli Bruca. Prej se je pa okoli ostalih. Brez uspeha.

Ja, no pa mi povej BB zakaj ga drugi ignorirajo, če so po tvojem toliko boljši od Sonje! Če bi bili kulturni kljub temu, da se Sonja pogovarja z njim bi oni lahko zraven stopili in se tudi menili. Ne pa da svoje lene riti podpirajo na kavču ali v pojstelji. Saj že cela svetovna Slovenija govori, da takih lenuhov pa še ne. Pa to ni zaradi tega, ker je šla Suza ven ampak preprosto, ker so brez značaja, brez energije itd…. Če bi bili značaj bi bili sedaj še bol močni , ko je šla Suza ven, so pa pogoreli na celi črti. Dobesedno se izživljajo in taki ljudje so tebi kulturni in pošteni in ne vem kako dobri in simpatični. Saj se že Filipinci norca delajo iz nas kakšne smotane kandidate imamo, samo Sonjo še nekako tolerirajo. In boš spet rekla ja oni drugače gledajo kot mi.

Poglej, lepo sem napisala, da se z njim ukvarjata predvsem Tjaša in Stane in ne Sonja. Sonja mu večinoma samo jamra in opravlja sostanovalce. To, da so leni, brez energije itd. je res, ampak taki so vsi, brez izjeme. Predvsem Sonja. Samo pametuje in taktizira, ter se smili sama sebi. O kulturi, poštenju, simpatičnosti, dobroti pa sama nisem nikjer pisala. Pa saj znaš brati kajne?

iii kakšno hišo imajo na Filipinih… Sem kar dobila nekaj idej za novo opremo;)

Mmmmmmmmm, zelo zanimivo 🙂 Imajo pa nadvse nobel spovednico :)))

A kdo ve kdaj pride Tina domov?

mislim, vceraj sem mal gledala in edina je bila Tjaša, ki je kaj dobrega povedala po ang in stane,

sonja, pero,pero sploh nič ne zna, sonja pa kakor se ji ljubi, opravljat in revco s edelat to zna. lepo te prosim no, ma kako vi to gledate folk???

S Sonjo držijo ljudje, ki so ji enaki, to sem že opazila in očitno tudi tak folk zelo spremlja in sodeluje z BB, klicari…zato pa je kot je, hvala bogu, ne sodim v ta krog, blajk, Sonja se mi gabi, že njen izgled, da o drugem ne govorim, enako pero brrrr!

Predvidevam, da si ti čudovita lepotica, za katero se cela Ljubljana ozira. No, tvoji lepotni standardi so očitno zelo visoki, a ne. Mogoče si pa Suza. LOL

ne razumem, kako lahko za nekoga rečete, da se vam gabi njegov izgled

New Report

Close