Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

Kopiram s foruma BB:

Tema1: SE JE V SLOWENIJI ZE NAŠLO DEKLE ZA ANDREJA?

Ja SESTRE (Marlena, Daphne in Emperatrizz)

ni se najdlo dekle za andreja
v ozji ponudbi imamo nekaj simpaticnih fantov

Vsaka punca ga bi imela, potem bi ji pa fanta domov pripeljal ti šmetn ženske, vedno so tadobri tipi topli!

05.06.2007 at 21:31
Po njegovemu obnašanju v današnji oddaji mi sploh ne liči da bi iskal ali rabil punco, še Stane je posumo če ni z njim nekaj narobe.Ko ljudje pozabijo na kamere, misli da je kamera samo v spovednici.Tam se pa kar cedi se sam seb smili.Je pravi neumen igralec kot klovn.
Ljudje bodite tako pametni pa ne nasedajte takim primitivcem!!!!!!!!V PETEK VEEEEEEN!!!!

dingo še sebe ne najde,kaj šele da bi punco iskal…

Tema2: Andrej + Stane

Kdaj sem že napisala to. Mislim za staneta ne mislim tko, vendar andrej je pa sto posto homo in zadnjič se je non stop valjal po njem. Andrej je garant homo, ne vem zakaj to ne pove na glas, itak nima veze, zame bebo zaradi sebe ne zaradi tople vode. Rečte kar hočte, ni to neka fora, da si en neki zmisli da je gej, pa pol ponavljaš. Takoj sem vedela da je homo in dejanja samo potrjujejo. Če vas zanima je pa ženski spol. Tako torej v paru s tipom, igra žensko vlogo, nič drugačnega kot tudi sicer ko je prav tako pička. Če veste kaj mislim.

Nobenih pomislekov torej zaradi gejevstva, dajte si to že v glavo nekateri. On je le beden model, razvajen, pri 28 letih jamra, da je lačen, da ga boli praskica … ja ubogo derište – le kaj bi to pamž delal v vojski?? Ali pa, če bi se zgodila kakšna katastrofa. Kako bi se znajdel? Mamico bi klical, ga je miha kar dobro opisal včeraj v spovednici.

Poglejte, če mislite da je tak revček poosebljenje junaka, potem glasujte zanj, saj sami sebe s tem negirate in delate plitve. Zato, ker nekdo pove 3 angleške besede je pa že ql al kaj? Če mene vprašate, bi moral že davno ven, si ni zaslužil šlepanja do finala.

Tud men je ANdrej ful čuden. Ma neke fore, ki razbijajo prvotno mnenje o njem. Se zna postavit pred kamere, ma natrenirano telo (ki pa niti ni tako hudo), se zna obvladovat (do neke mere), v spovednici je kot otrok – se pači, bebasto smehlja, jeclja, po otroško zavija z očmi in kao koketira z BB oz. zunanjimi gledalci, da bi se prikupil, v ostalem delu hiše BB pa se ga da videt v drugačni luči. Se pravi, da je igralec na kubik. In zadnje čase se pogosto “igra” s Stanetom, se meče, valja po njem, se gre kao neke otroške igre lovljenja in metanja, skratka, za tipa (skoraj pri 30-ih) ima neke čudne fore. To počnejo otroc, v odraslih letih pa je to najbrž znak nečesa drugega. Vsak zase ve, kaj tu mislim…. Andrej si ne zasluži zmage, ker izmed vseh, ki so bili notri, najbolje obvlada IGRO.

Stane bi vzel Andreja na samoten otok Andrej pa Staneta jao kere zajebancije bi bile to

Tema3: Andrej igra

Andrej igra že od prvega dneva.

vem da igra in se dela da ne razume slovensk
lazljivcek

dej sam poglejte ga kako se v spovednici vedno pači pa dela fantka ene 5 let starga, al pa k ga nina kej vpraša!!!
tok neumni pa spet nismo!!!

Andrej taktizira, pa še provokativen je..poleg vsega pa je nezanimiv in dolgočasen tip…igra, da ni res..slovenščino obvlada, kadar se krega, drugače pa se spreneveda, da ne razume,oz pove v ang….to je del njegove igre…

Dolg nas je zavajal tale Andrejček glavno pa je da smo ga ta prav cajt pogruntal.Naj bo zmagovalec kdorkoli samo on ne.
Pa še to strinjam se s tabo neena da Andrejček presneto dobro obvlada slovenščino kadar se krega.

Je imel Alen prov glede njega ko je izjavil da glumi pamu nisem verjela

Andrej pove v obraz samo šibkim. Te napade in jim ne pusti do besede. Alisi je očital, da je šla v spovednico, ko so jo prizadeli (). Tino je opravljal za hrbtom, ker je bila vodja.

najprej se resno sprasujem od kot glasovi andreju res ne vem ali je res tako enostavno nas slovence nafarbat da tako noro sledimo enemu noremu ubogemuliku. ampak vse se prejkoslej pokaze.

za Andrejčka navijajo samo tiste dečve,ki jim je on všeč,…sej veste da išče nevesto v SLO…..ženske so pač tolk naivne,ker zgleda od deleč kar kul,v glavi pa samo premišljuje o denarju in nepremičninah,zelo preračunljiv poba,in tisto ki bo uženil(če sploh)..ji ne bo čist nč luštn pr njemu

Pa še malo o treh mušketirjih:

Sedaj pa kaže Andrejeva vaja da išče streho nad glavo …. roke in nog na tleh rita pa visoko v zrak

Podobne vaje je delal Andrej odkar je v hiši 2-3 krat, ampak ne toliko časa , kot jih dela danes. Zgleda da je z živci na koncu in se mora malo del časa sproščat , da bo všečen gledajcem ! Ampak on se je uštel že v štartu , ker stalno igra in do petka si naj rezervira sobo v hotelu in naj tam igra naprej . Pa brez zamere , če sem žaljiv !

Če ste dobro opazovali je Miha vedno pred nominacijami ful telovadil-pa je ostajal notri(to je njegovo mišljenje), zato pa sedaj razkazuje te mišice(meni osebno ni prijeten pogled-prenizko sranje-)

No je že povedal Stanči, da je bla masaža bolj slaba in ni užival OMG

Miha se že pritožuje, da manjka mleka in je moral dati pol mleka pol vode za riž. Stane si pa zobe splakuje z mlekom. To mi ni razumljivo.

Pa to ni res. Sem mislil, da se zafrkavate, tile pa takoj po masaži na žretje. Oprostite sam še enkrat, ne morem dojet. Dobrao imate pogruntane!!!!!

Jaz se počutim full reborn, pravi Miha. Jaz bom reborn, ko se bom najedu, pravi Stane, ha,ha…

Kaj sedaj verjamete,da je Andrej gej
Pa tako ga nekateri hvalite.Res si ne zasluži,da pobere smetano,čeprav ga imate nekateri za favorita.
Važno je,da Marina še vedno vodi za malenkost,sedaj ko ste pogruntali tudi Andrejevo igro,bo pa z lahkoto zmagala v finalu.
Bravo,privoščim ji,čeprav je prišla kasneje noter,ni nič zamudila,kajti ravno takrat so dobivali težke naloge,pa tudi zapostavljena je bila od staroselcev.

Andrej zmaga je tvoja!Car si!

Jaz pa zdaj za Staneta navijam

Kaj mislite,kdo bo jutri fuuul žalosten ob 16.30 popoldan?

Ja Stane!! Kdo pa drug?

No, kaj menite, kako se bo zadeva iztekla?
Od tega, kar je še ostalo, upam, da v soboto vidim Miho in Andreja. Zakaj?
Saj je jasno, da jutri Stanči odhaja domov. Marina pa mi, žal, res ne sede, no way, daleč od mojega tipa karakterja, dvolična, napiflana, kaj naj počne in lena, pa tudi ona bi hudo rada opravljala, samo nima prilike.
Škoda, škoda, da so izpadli tipi ala Nina, Suzi, Robert, Tina. Proav privoščila bi dnarčke Suzani ali Robiju.
Zame torej Miha in Andrej do konca, vsak ima svoje + in -, premalo spremljam, da bi rekla, kaj mi odtehta, mah, verjetno je Miha še najbolj fer tip tu notri,, tako, da se nekako najbolj nagibam k temu, da zmaga pač Miha. Glasovati pa nimam namena.
Še kakšno mnenje?

Tale BB je bolj kot ne šel mimo mene. No, kakšno sobotno oddajo sem pogledala, pa malo internet prečekirala. Ja, pa tukaj sem spremljala, ko se je še kaj pisalo. Torej ravno prave slike o vsem nimam.

Še najbolj pa bi zmago privoščila Mihu. Ker se mi zdi še najbolj naraven. Sicer ni “moj” tip človeka, ampak se mi zdi kljub temu najbolj primeren za zmagovalca BBja.

Toliko z moje strani.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

No, včeraj sem po dooolgem času gledala oddajo na TV in sem ugotovila, da je Big Brother postal duhovit…))))))))

Prav nasmejala sem se njegovim komentarjem, ko je spraševal stanovalce….))))))))))))))))

Nimam pa pojma, kdo bi si zaslužil zmago…. Mogoče se še najbolj nagibam k Mihi….

lp

Na začetku sem navijala za Andreja, vendar me je minilo. Je igralec na kvadrat. Kako zelo sladek in nasmejan je ob sobotah, ko se Osenarjeva oglaša v hišo BB. Za kozlat!

Stane se mi je zameril še iz časa “Tine”, tako da tudi njemu zmage ne privoščim!

Zatorej, go Miha, go!!!!!!!

itak stane….in prav je tako…k je tolk nezanimiv…jes pa itak skoz loh doma:)

Jaz sem tudi za Miho.

Kaj v soboto se zve ne?

********************************************* We all know that cats rule the world!

07.06.2007 at 11:48
Direktor se vrne iz Japonske s podarjeno umetno tajnico in jo
razkazuje namestniku:
“Poglej Andrej, je naravnost čudovita. Pritisneš na levo bradavico – začne tipkati, pritisneš na desno – piše stenogram, če pritisneš na popek, se loti računalnika … pa še za poseksati je izvrstna.”
Andrej:
“A res?! A mi jo posodiš?”
Direktor:
“Izvoli!”
Andrej pobaše tajnico na stranišče. Čez nekaj minut zatuli kot
zverina. Direktor se udari po glavi:
“Uh, jebem ti, pozabil sem mu povedati, da ima v riti šilček!”

Za tale vic bi te izselili iz BB. Ker si s tem užalila vse pedre in občutljive dušice.

In od kje vam ideja, da je Andrej peder. In tudi če je, kaj pol. A je to kaznivo, a je to grdo, a je to primerno za zgražanje.

big sister pojdi raje na rorum BB tam so sami taki nastrpneži kot ti, verjetno pa tudi tam zelo intenzivno sodeluješ in se delaš norca nisi pa toliko pametna, da ne veš, da se delaš norca sama iz sebe!

Žal res ni kaznivo. Razen če bi bil Andrej župnik.

Je pa v vsakem primeru grdo.

ti se kar izsel, jaz nisem notr se ne morem.
Če vam ne paše, zakaj berete?

Copy Paste JU hu hu:
BB 07.06.2007 at 14:35
…Imela jih je že čez štirideset, pa čeprav je grdo govorit o letih, kadar gre za ženske. Še vedno je bila sama, kajti vtepla si je v glavo, da bo našla moškega, ki je še nedolžen, ki še ni nobene.

Tako da bo ona čisto prva. To je bila njena življenjska želja in leta so tekla in vse je izgledalo bolj brezupno iz leta v leto…..potem se je odločila. Odpotovala je v Avstralijo in si preko agencije našla moškega, ki je vse življenje preživel čisto sam v avstralski divjini.

Poročila sta se in prišla je težko pričakovana prva poročna noč. Umaknila se je v kopalnico in se dolgo ličila in dišavila za svojega dragega. In ko je bila končno pripravljena, je stopila v spalnico.

Na sebi je imela samo tanko spalno srajčko, ki je več odkrivala kot skrivala. S pogledom je poiskala svojega dragega, ki je stal sredi sobe, nag. Vse pohištvo v spalnici je bilo narinjeno v en kot sobe.

Začudila se je, kaj se je zgodilo?

Nikoli nisem bil z žensko, je rekel, ampak če je tako kot s kengurujem, bom potreboval čimveč prostora.

Domov je moral Stane. Je bil kar šokiran.

Hvala za sporočilo. Bravo. Verjamem, da je bil šokiran, saj je bil prepričan, da je naj, naj… Tako kot Tina. Je pa v resnici “ful zaplankan”. Ne morš verjet, da želi biti zdravnik. Pri takem znanju kot ga ima, močno dvomim.

Super še enkrat hvala za sporočilo.

Tana

Jap, saj je bilo za pričakovat, ne? Da gre ven Stane.
Kakorkoli, res je izbira bolj švoh, pa toliko spet ne.
Ampak folk, kaj za hudiča vidite na Marini? Mislim, meni je čisto anti, bom močno razočarana, če v soboto ne bo dvoboja Miha/Andrej.

New Report

Close