Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

Včeraj sem gledala tale BB in minilo me je vse! Čudim se, da BB dovoli tako obnašanje, kajti jaz bi naloge delala v stilu, če drugo ne, da morajo biti teden dni najboljši prijatelji, če naloge ne opravijo jih avtomatsko vse izločim in v igro pridejo novi.Nato naloge v stilu, da morata biti 24 ur na dan, celi teden, celo ponoči v skupni postelji… skupaj tista dva, ki delata najhujše zamere in krege, ki se sploh ne razumeta…in verjemite, da bi skapirali kaj se dogaja in bi se po sili razmer začeli obnašati kot se spodobi. Tale naš BB pa je vse skupaj ena velika sramota za Slovenijo in žalost!
Bogi tale dečko iz Filipinov, res se mi smili in kaj bo ponesel nazaj v svojo deželo, da smo Slovenci en nezadovoljen narod, samo kregal in opravljal bi…res škoda ja.

No tako vidim tale BB jaz…redko ga gledam, zato mogoče sodim napak.

kaj se pa drugače kaj dogaja? Kako je jagoda? Kaj dela Bruce?

********************************************* We all know that cats rule the world!

bruce se po moje dolgočasi za umret, jagoda bi pa rada šla domov, ker pogreša familijo in roberta : )

Ja, res so dolgočasni za umret. Ne enem forumu so predlagali, naj jih izselijo in dajo noter rezerve. Jaz sem takoj za to. Ne morem verjeti, da se ne znajo pogovarjati o ničemer. Samo vlečejo se po hiši sem in tja. Tudi BB hiša bi morala razmisliti, če bo naslednjo sezono BB sploh kdo kupil kartice za neomejen dostop. Nihče ne mara gledati dolgcajta!!

Ja pa lahko bi malo bolj zanimive ljudi dali not, sicer pa je težko vedet kako se bodo obnašali.

No jaz vem, da mi ne bi bilo hudega – ko bi se na kamere navadila seveda 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

brucu so baje pripeljali sneg. pohvalno!

No vsaj nekaj 🙂

od kod pa? in kako?
sicer pa res pohvalno!

Fikusi so, pravi Murkoti.

Naš Bigbrother res ni posrečen. Če pa bereš komentarje na A-kanalovi strani, pa vidiš da smo slovenci kar na splošno taki. V komentarjih je eno samo šimfanje in opravljanje kako da oni noter opravljajo in lenarijo… Pa kaj bi ti opravljivci ki od zunaj komentirajo delali noter, če so že zunaj tako prepirljivi. Enkrat tolčejo po enem, naslednji dan ga že kujejo v zvezde. Pa da so oni noter dvolični!!!
Sonja ven!!! Saj se prepira z vsakim!

natasa

No no,ne morete primerjat Filipinski in naš BB.
Kaj ne vidite,da so tam vsi podobnih letnikov in navad,naši pa so zanalašč izbrali take ljudi,ki so si ful različno karakterni,to je tako kot oddaja,menjam ženo.
Rezultat je pa to kakšnega vidimo.
Škoda samo Sonje,ker bo verjetno šla ven,zaradi grehov starejšega datuma,ker kot vidite,sploh ni slaba oseba.

kje pa je grešila? a ko se je vsem nastavljala? : )

meni je še vedno svetlobna leta pred jasmino, in pred marsikaterem tam noter tudi.

sami papki, ki so se prodali za en krožnik suzanine pašte…..

Hja ne.

Ma saj bomo videli kdo bo šel.

Me paprav zanima kdo bo “zmagal” jaz mislim, da nobeden ne bi smel dobiti nagrade…. Naj se ta denar da raje nekomu, ki ga rabi, ker si ga res nobeden ne zasluži 🙂

Kaj pa o tem mislite?

Jaz se kar strinjam. Tudi meni se je bruhalo, ko sem ju poslušala, pa ko je Miha napadel Sonjo.

Pa saj Suzana ni kuhala samo pašte. Ne vem zakaj to praviš? Kuhala je pač kar je imela na voljo, vsaj jedli so in verjemi, da bi bilo bolje, če bi ta tako opevani Bruce jedel kar je skuhala Suzana, ne pa da gleda tole Sonjino sprenevedanje okoli hrane.
Poleg tega pa; Sonja se je res na začetku dobesedno ponujala vsakemu, ki je imel le 5 minut časa zanjo, lezla je k Mihi pod kovter (pa nič jokala pa to s čimer se zdaj vem vleče), Anderja je zalezovala po celi hiši, ga na silo poljubljala itd…, Alana je pa res grabila za tiča. Ne vem zakaj zdaj to sprenevedanje. Pač Sonjina dvoličnost in ogromna hinavščina.
Kar pa pokažejo v tiste pol ure na a kanalu ob osmih je pa tako ali tako zrežirano, samo da se iz Sonje dela mučenico in žrtev v resnici je pa daleč od tega. Pregnana ženščina. Obup.

ah dej no mir…vsi tako potrebni, da si ga na roko mečejo vsak dan v wc-ju, sonjo so pa zavračali ko se jim je kao ponujala, ker so tako pošteni pa načelni. pravljice za otroke.

nihče ni dobil nič, in potem tako odreagirajo. otročje.

Lej to kar praviš dela samo miha. In Sonja se jim je ponujala, nič KAO. Da pa se je nihče ni hotel niti dotakniti je pa jasno. Kakšna pa je, lepo te prosim.

Ma daj nehi, to z nastvljanjem je Suza ven prvlekla, pol se pa vsi gor obešajo. Kar neki papki. Fuj. Nabildani v mišice, prazni v glavo. Sej včer se je vidlo, edina normalna in kulturna in ki znata kaj v angleščini povedat sta Sonja in Pero in Bruce se najbolj z njima zabava. Kot da bi te naše iz vrtca potegnili.

New Report

Close