Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

Na izid naloge bo verjetno vplivalo, na samo Tino pa ne.
Pa kdo res verjame, da jim bo uspelo ?

Dajte folk,povejte,kakšna pi….je tale Tina.Alen je kar na brzino kazensko nominiran,ta kr… Tina pa nikoli ni kazensko nominirana,pa čeprav bi morala biti kar večkrat.
No ne vem,ali bo vsem ustvarjalcem BBja dala(veste kaj),da jo nočejo nominirat,ali v čem je finta?
Res bi se moral folk malo zamislit in BOJKOTIRAT glasovanje po telefonu,ker to že presega meje razumnosti.
Upam,da ta forum spremlja kdo od Tininih frendov,kakšno frufru kolegico imajo,pa še druga spremljevalka je bila po lepoti.FUUUUUJ.
Malo sem se razkuril,to že meji na absurd.Pa ne mi zamerit.Podal sem samo svoj komentar na dogajanje zadnjih dni.
Alisa in legenda Janez pa bosta malo popestrila to stanje v hiši.

Glede na naše odzive jim kar uspeva. Možno je da Tina ni toliko favoritka, kot je fino naštimana za dvig št. klicev,gledanosti… Me pa zanima, če je res, kar govorijo o njenih težavah, če je,potem potrebuje pomoč in upam, da so njeni to opazili in da bodo reagirali.

Kaj težave o bulimiji ali še kaj druga?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tina je občutno favorizirana s strani BB, ker je kao tako dobro predstavljala Slovenijo na Filipinih.

Ko je prišla nazaj, ji je priljubljenost zelo narastla, potem pa hitro spet padla, ko so se ljudje spomnili, kako neinteligentna,zoprna in samovšečna je.

Andreju očita pomanjkljivo znanje slovenščine, sama pa govori kot kakšna branjevka na koprski tržnici.Ma ke fore, jaz pa on smo šli, jaz pa ona smo…Slovenščina ima dvojino, Tina!

Andrej je očitno zelo priljubljen med gledalci, zato zanj ni nevarnosti, bitka se bo bila med Alenom in Miho.Če padel Alen, bo Tina izgubila enega zaveznika, dva njena sovražnika pa bosta ostala in ji še naprej parala živce.

Glede novincev si še nisem na jasnem, Janez bi utegnil že zaradi svoje pojave postati celo en od favoritov, Marina je medla, Alisa deluje močna osebnost.

Stane in Tjaša plešeta, tako kot Tina igra, sama pa nimata nobenih možnosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hja, punca ogromno hodi na stranišče, ko pride ven, s edrži za usta, po obroku vedno pravi, da bo bruhala, ogromno omenja bruhanje, veliko pije kis..

To so resni sindromi bulimije.

ja, alan naj gre ven………..pokazal je svoj pravi obraz, da je nevoščljiv in škodoželen

Se strinjam, na moč me čudi, da nihče v zvezi s tem ne ukrepa. Kako lahko pristojni to dopuščajo, ker to so resni znaki zelo nevarne bolezni.

A lahko tisti, ki imate kartice poveste kako jim kaj gre učenje. Me res zanima, koliko se naučita Alen in Tina.
Drugače me pa zelo moti BB spletna stran in tudi oddaje zvečer. Zdaj sem prvič gledala tudi v nedeljo, pa v bistvu pol oddaje ponavljajo kar so že v soboto pokazali. Na spletni strani pa spet isto. Same nezanimive stvari. Še dobro, da imamo Žogico Nogico!!!

Veste zakaj dopuščaja – zat, da glavno, da je suha, saj bulimija ni nič takega – saj da ti kje malo špeha visi je za kozlat – glavno, da “dobro” zgledaš.

Pač enostavno jim je vseeno ali se pa delajo nevidne.

Sem zadnjič opazila njeno nažiranje – in kaj je vse zmešala… Groza.

Saj vidite kako je rumena v obraz – to je znak slabih jeter.

Ima vdrte oči, da o zobeh ne govorimo – so sivi, pa ne samo od cigaret.

Saj jaz tudi pijem kis , ampak samo deci zjutraj – kar je zdravo… kaj pa dela ona je pa že absurd.

Pa kaj na WCju se jih ne snema??

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ja, jaz sem tudi zato, da gre Alen v soboto ven. Zdaj je že počasi pokazal pravi obraz. Je zelo preračunljiv.

Od tanovih mi je pa Janez všeč, pa Marina tudi, Alisa pa se mi zdi zmaj. Verjetno dobi naslednji teden Alisa nominacijo, vsaj upam.

sej Miheta snemajo ko si ga na roke meče, nej pa ne, ko bruha.

Zakaj je Alisa zmaj?

a kakšnih nalog pa nimajo? Do zdaj so imeli vsi padalci naloge …
T.

Jaz takim ženskam, ki hočejo vse komandirat in mislijo, da so poklicane, da bodo red naredile, rečem zmaj. Npr. Suza je bila zmaj.

Aha ok, in takšna je sedaj ta Alisa – kaj se že gre kaj ali kako?

Ja, saj res stranišče – to me tudi zanima? Jaz sem mislila, da edino tam ni kamer, zadnjič so bili pa Mihovi posnetki. Tega si pa ne morem ravno najboljše predstavljat, namreč da te nekdo gleda, ko greš kakat, pa da imaš menstruacijo…brrrrrr, kar strese me.

Tudi jaz sem bila prepričana, da na WC nimajo kamer. Toliko zasebnosti bi jim pa res lahko pustili. A si predstavljate, da bodo, ko bo tega BB konec, najboljše posnetke iz WC razposlali preko interneta. Grrrrrrrrrrrrr

Ampak informacija, da Tina študira turizem, me je pa res presunila.Njena angleščina je na nivoju 6. razreda osnovne šole, glavno mesto Bosne je zanjo Banjaluka, ne ve, kje je Hrastnik…

Ni čudno, da je naš turizem v dreku, če ga furajo razne Tine.

Če si lahko med ‘študijem’ privošči tri mesece čepet v hiši BB, potem že veš, kako resno to ona študira turizem.

New Report

Close