BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB
Zakaj pravzaprav gre v tem BB? Ali naj bi bili ti tipi morda vzorniki našim otrokom? Prekajene punčare, ki niti kuhat ne znajo, tipi ki jim ob skoraj golih ženskah po sedmih tednih seks skoraj na misel ne pride, ali pa mogoče ostareli brezposelni ločenec, ki je zapustil ženo in tri otroke in se je raje pridružil nesposobnežem, ki vsi skupaj niso v stanju opraviti niti ene trapaste naloge….
Ljubi Bog, kam pelješ ta svet.
Se spomnim, ko sem v najstniških letih brala knjigo Skrivni dnevnik Jadrana Krta. In notri Jadran opisuje, kako se je oče začel oblačiti v oblačila, pri merna za precej mlajše: kot bi se star kozel našemil v kozlička. Sej dodaten komentar menda ni potreben – ali pač?
No, Crocodile-Dundee-wannabe bi si lahko kupil vsaj dovolj veliko srajco, da mu ne bi trebušček (“natreniran” – v fitnesu in v doskotekah, seveda) tako šponal gumbov narazen. Če bo hotel prdniti, se bo malo napel in bo šla srajca v maloro…
{smajlikisevaljapotlehinjočeodsmeha}
Legenda… Pa ja… prej urban legend, jaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))) Narežala sem se pa za en teden nazaj in naprej, torej je stvar vsekakor za nekaj dobra ;))))))))))))))))))))))))))))))))
Lep pozdrav.
Kaj se novega dogaja?
A se je res Miha že zagledal v eno ta novo?
Kako pa kaj legenda?Kako je preživel prvo noč?
Je Tina že dobila od nove cimre kakšen tobak,ali pa se muli na celi svet?
Ta Alisa ali Alina ji bo dala vetra.Prav je tako.
To bo še zanimivo.
Bomo videli,kako se bodo čili,posebej Tina matematiko,če jo imajo v učnem programu.
Kdo bo kaj nominiran?Verjetno Tina in Miha.Potem pa Tina good byeeeee…!
:))) LOL
Sicer pa moje osebno mennje – od tipov vizuelno edino Andrej, karakterno mi ne potegne. Mišičnjaki niso moj omiljen šport. 🙂
Tina je zelo grdo sprejela Aliso, najbolj jo je zanimalo, če ima čike. Mislim, WTF?
Kar se tiče nominacij – Stane je dokazal, da ne zna misliti s svojo glavo, špila Tininega postrežka.
Kazensko je dodatno nominiran Alen – ker je sostanovalcem govoril, kaj ga je BB spraševal v spovednici.
Andrej in Alen sta videti zelo razočarana, Miha se je nasmehnil, po mojem si misli, da je na konju, ker je preživel že toliko nominacij. Ima mal Andrejecega (BAR) sindroma in po mojem misli, da je nedotakljiv. Samo ta teden se mu računica ne bo izšla, sem prepričana, da bo letel ven.
Se je pa sicer zagledal v Marino, on dejasnko pričakuje, da mu bo kaka bejba dala. :S
Drug teden pa upam, da pride Tina v glasovanje, saj, če bo nadaljevala z takšnim obnašanjem… Bo pa težka, ker so se že danes menili, da ta teden novih pač ne morejo nominirati, jih bodo pa drug teden.
Alisa, Marina in Janez – ne vem, danes nisem nič spremljala, Marina se mi zdi bolj bleda, pač ena izmed staroselcev, ne verjamem, da bo posebno odstopala od njih. Alisa jim bi znala dati vetra, Janez pa – moj novi favorit, vsaj kar sem videla. 🙂
LP
Sem na hitrco pogledala na BB forum. Tam pišejo, da bodo glasovali za ALenovo izselitev (ker je hinavski in ker je v navezi s Tino, da sta se oba rešila običajnih nominacij), nekoliko manj za Miha. Če bodo res vsi ti glasovali, bo očitno na tesno. 🙂
LP
No zanimivo so tole namešali. Nč Ruglja, Kastelica pa tud ne ;).
Legenda bo kar popestril dogajanje, Alisa mi ni všeč, Marina še kar ok, malo premedla, luštna punca.
Stane ostaja Tinin suženj, bi si človek mislil, da bo ta teden spregledal..
Tjaši gre iz tedna v teden na slabše, kakšni razlogi za nominacijo Andreja.Sem mislila, da bo glede na to da je šla noter z zamikom, vsaj malo izkoristila prednost, da ve kako jih vidimo mi, škoda na začetku mi je bila simpatična.
Bo kar zanimiv teden, če bosta Tina in Alen nadaljevala v svojem slogu, pa da vidimo, še dr. Staneta.V soboto pa verjetno adijo Miha.
Zdi se mi, da se nosi. Da da manj od sebe kot bi lahko (no ok to tako vsi) in gleda zviška na ostale. No tak je bil moj vtis.
Pa niti malo simpatičen mi ni. Pač različni okusi.
Pa še ena stavr mi je čudna, tako nasploh – zdi se mi kot, da jih polovica ne bi znala govorit, ker vsi tako mutijo v spovednici in momlajo, da je groza.
Zaenkrat kaže, da je večina (BB forum) za Alenov izpad, ker potem pričakujejo Tino na tnalu. 🙂
Sicer pa imajo danes zemljepis. Vsak je mogel povedati, kje v tujini je bil in kaj vse je tam videl, pač znamenitosti. Največ je o Avstraliji povedal Andrej, so ga poslušali še dobrih deset minut med odmorom, sicer pa vsi bolj ali manj turistično morje in smučanje, le ALisa je povedala, da se na Hrvaškem splača pogledati tudi kak muzej. Aja, pa po Tinino je glavno mesto Bosne – Banja Luka. 🙂
Sicer pa je Tina že včeraj zašuštrala, v navodilih je bilo zapisano, da moraj preseliti vse svoje stvari – punce v vijolično, fantje v kravjo spalnico. Tina pa je potem interpretirala očitno po svoje in je govorila, da ne rabijo seliti vsega. Večina je preselila vse, Tina le nekaj malenkosti in ji zdaj Stane nosi kar rabi iz svoje matične spalnice. Bomo videli, če bo to kaj vplivalo na izzid naloge.
LP