BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB
Žogica nogica verjetno imaš prav. Na priljubjenost lahko klikamo vsi ki imamo kartico kličemo pa ne, sam vseeno klikneš lahko samo enkrat. No bomo videli kaj bo jutri. Jaz upam da gre Jasmina ven ker sedaj spet une tri kure opravljajo Mihata, sedaj jih moti že to kako je pa to je noro. Sedaj je spet on na tapeti ko sta šla Pero Sonja pa Robi ven. Pa kako se bodo zaštekali ko grejo uni ven pa je še zmeraj dolgčas pa to ni res. Upam da gre res Jasmina ven ker je zopran potem Pa še Tina in Tjaša.
Boge reve sedaj se menijo kako se jim ne da peči piškotov da naj pa tipi delajo doma pa se jim kao da ma vse tri so lene kot fuki.
In kure prve klase. Sam če jih damo v kurnik vse kure spizijo ven.
tukaj si lahko pogledate, kakšne fotomontaže se da narediti iz alenovih slikc: http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showtopic=89476&st=40 :)) vmes je par takšnih, da se do solz narežiš 🙂
Pozdavljene,
jaz sicer BB ne gledam, razen včasih ob sobotah, sem si pa zdajle vzela čas in prebrala vse zgornje poste. Ugotovila sem, da pravzaprav veliko žensk tukaj od vas ni prav nič drugačna od onih treh notri. Zakaj se je treba obešati in kritizirati izgled tekmovalk – saj svoje kile morajo same nosit, ane? Če pa že kritizirate izgled, zakaj pa fantovskega ne – saj niso ravno kakšni lepotci? Npr. o Alenovem, pa Mihovem izgledu bi se dalo marsikaj povedati. Ampak ne, babe kot babe, udri po drugih. Pa ravno zato, ker pri nas po mojem tele resničnostne šove gleda več žensk kot moških, gredo vedno ženske ven in vedno zmaga moški. Da ja ne bi za svojo “sorto” glasovale. Evo, to je samo moje mnenje po prebranih postih. Pa upam, da bo Žogica večkrat napisala kaj se notri dogaja, njen nekako najbolj verjamem.
Kritizira se predvsem postava, kolikor sem do sedaj opazila. In moški del pač nima teh “problemov”, kvečjemu bi se za Alena na začetku lahko reklo, da je premal atletski, vsi ostali fantje imajo krasne teleščke:). Če gremo razpravljat ZGOLJ o lepoti obraza, pa je Andrej no.1 med fanti in Marina prekaša vse bejbe v BB. Drugače se pa strinjam, da ima ŽN še nekako najbolj verodostojna poročila.
No, vidiš, zato je tako brez veze razpravljati in kritizirati izgled, ker ima vsak svoj okus. Npr. meni se Marina ne zdi prav nič lepa, pač fletna, čedna punca, lepa pa res ne. Pa Alen se mi zdi grd kot smrt, (pa Miha tud, pa majhen je, pa čist prekratke noge ima itd., itd.- čisto pri vsakem bi se lahko našlo več napak..).Meni osebno se zdi Tjaša prav čedna punca, mene npr. par kg pri izgledu ne moti. To je seveda moje mnenje in moj okus. Zato pa pravim, da tega ne bi smele početi- kritizirati in ocenjevati ljudi po izgledu, tudi postava je izgled.