Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

Meni delujejo vsi taki loleki, da je joj… Andrej je neumen in prazen, Alen je hinavski, preračunljiv in poskuša na vse pretege biti zanimiv. Tina je vzvišana, da peče glava, grdo se obnaša do drugih, imam občutek, da misli, da je prijela boga za jajca. Jasmina ima psiho izpade, jaz bi se bala biti zraven je, resno. Od Staneta tudi ni dosti, same mišice so ga, v glavi bore malo.

Avtorji BB-ja res niso mogli najti bolj zanimivih oseb?

Ja Robi bo moral prit nazaj – to bi bilo norro 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Oh to bo še hec,če bo res prišel kdo novi.
Jaz pa mislim tako.Ni fer,da pride eden čisto novi in pride do finala,po možnosti popapa glavni dobitek,ti siromaki se pa trudijo že 6,7,8,tednov,pa potegnejo kratko.Še ena graja za urednike BBja,zato mislim,da se bo vrnil kakšen povratnik.Jaz bi bil kar za Nino,saj ni bila slaba.
Bomo videli.Dajmo se spet presenetit.

Alen je ponovno pred kratkim bral hišna pravila. Zapisano je, da stanovalci ne smejo reagirati na zunanje glasove. Torej Jasmina ne bi smela pasti v trans, ko je zaslišala motorje? Je to prekršek? Ve katera? Tiste s kartico, dajte malo poročat, pleeaaasss!

očitno je gledanost hudo slaba, pa morajo s takimi fintami poskrbeti za dvig

Kdaj se bodo novi vselili?

po moje gledanost ni slaba, saj je ogromno ljudi, ki to gleda in spremlja. da ne govorim, koliko ljudi si je kupilo kartice. tako da zaslužili so ogromno. je pa res, da bi še zmeraj radi zvišali gledanost, ker te ni nikoli preveč 🙂

Jaz se tudi strinjam, da bi moral priti kakšen stari tekmovalec. Enostavno ni fer. Sicer pa cel sistem ni mišljen tako, da bi bil fer, ampak zanimiv, beri da pokasirajo čim več.

Samo ne prosim Nina, ali pa Suzana.

Po moje bo vselitev spet v soboto, res bi bilo nepravično do teh, ki se trudijo že 7 tednov, da bi novi dobil denar na koncu…A je v tujih BB tudi toliko naknadnih vselitev?

Ma Robi naj pride – mislim, da bo, ker se bo vsaj kaj dogajalo!!

********************************************* We all know that cats rule the world!

Se trudijo??? Kdo, za vraga se trudi? Cele dneve spijo in jejo, eno uro na dan se pa ko bajagi raztrgajo, da opravijo nalogo. No, ampak na koncu koncev so vse neuspešne, niti ene niso uspeli opraviti v celoti. Hud trud, res. :))

Jaz bi itak dala vse tele ven in čisto nove notri. Če je tekmovalce nabiral njihov bistri psiholog Mejaš ali kaj je že, ki občasno sodeluje v sobotnih oddajah, mi je itak jasno zakaj so takšni, kot so…

Si pa zasluži kakšen odpadnik res nazaj – jaz bi dala Perota, Robija, Jessy in pogojno še Nino.

Ni mi pa jasno, zakaj Bratož očitno spi in se mu gladko je** za dogajanje. Tudi če folk nori zaradi nedogajanja mu je očitno dovolj, samo, da se piše. Ampak na dolgi rok mu na ta način itak ne bo zneslo…

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ja, so bile možnosti, da se nekdo vseli. V bistvu so gledalci glasovali kdo naj se vseli- to je za nas preveč organizacije. V It. BB so imela najslabšega in najboljšega v tednu. Eden je dobil posebno nagrado-masaže, žurka, frizer,…..najslabši pa je bil kaznovan. Tud če pride nov zakaj pa ne. Sam se mu bodo itak uprli ker ti notr so eni neandertalci-psihopati. Na živce jim bo šlo vse, razen če bo mel čike, pol ga bojo toleriral. Ta psiholog, ki je te pomagal zbirat je pa čist mimo vsekal. Slak & co. so verjetn mislili da je point BB da jih pač notr zapreš in to je to. Čist so neorganizirani. Najmanj 10 ur ba dan bi morali biti na nalogah. Ampak orang nalogah. Na drugih BB se učijo koreografije, pesmi….delajo, laufajo, tle si še par stavkov ne morejo zapomnit…..

včasih zvečer mal pogledam … pa že v tiste pol ure modeli not samo jejo, ležijo in opravlajo …

da režiser ne more izbrati pol ure gledljivih, zanimivih dogodkov/pogovorov/karkoli … med osmimi al kolk je še teh modelov … ma pol res ne vem kaj počnejo cele dneve?!?

kaj gledate tisti s kartico :))) ?

ne morem verjet da obstajajo tako zelo nerazgledani, nezanimivi, nedolovni, neiznajdljivi, brez energije, omejeni ljudje, ki so že krepko zakoračili čez dvajseto leto …

res lep zgled za mlajše generacije …. mene bi bilo sram, če bi bila mama kateregakoli udeleženca 🙁

v prvi oddaji so pa tako obljubljali žur in dobro voljo in ne vem kaj vse še … ja zihr :)))))

Jaz bi pa Jessy dala še eno priložnost, pa Alešu in Robiju. Bi bilo pa zanimivo, če bi prišla Nina O. na obisk. Tina bi imela konkurenco, Alen bi bil pa čisto hin.
Sem gledala, ko so dobili pošiljko hrane in mi je ravno kis v oči padel, zdaj mi je pa jasno za koga je.

BTW a nima tud Osenarca, neki pr scenariju-LOL.

HJa če ima Osenerca pa tak adijo pamet!!! Ja daj naj pride Robi.

Aja zakaj pa so jessy ven vrgli? Nisem spremljala…

ko bo prišel novi notri bo itak takoj nominiran.

od teh notri si noben ne zasluži evrov, tako da je čisto vseeno.

Kaj bi si stanovalci kupili s 75t€?

Tina: nove cote + še malo cot
Jasmina: nove cote za striptiz in vsej njeni mot.klapi nove motorje
Stane: fitnes studio
Miha ???
andrej ???
Alen: porabil bi za Nino O.
Tjaša ??? najbrž bi ji vse mama pobrala

Mogoče kdo ve, če bo tudi pri Bb možen nakup kartice po polovični ceni, kot je bilo pri Baru ?

Kerr redno ne spremljam BB (samo občasno) me zanima zakaj pečejo kruh. Kaj ga ne dobijo zadosti ali ga sploh ne dobijo

New Report

Close