Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

Na BB strani je pri tekmovalcih še en prostor prazen, mislim da na novo. Nas čaka kaj novega ?

Pa Tini se zdi, da se je Jasmina zredila;), čudno Jasmine pa prav nič ne nasiti.

Saj se je zredila, prav nič več seksi ni, ko paradira okoli v perilu.

Hja še bo jasmina morala kakliter kisa ruknit… Pač tako Tina ne, da bi še ona cela rumena v faco..

********************************************* We all know that cats rule the world!

A misliš, da je Tina od kisa rumena?

Neki se je Tjaša hvalila da bo hujšala. Kruh pa margarina s cukrom za zajtrk, pa kosilo, pa ko bo vmes lačna piškot. Ostalo bo pa vrejetn preležala, lol:-))))))

Rezerva pride, ja. 🙂 Pa upam, da še Perota nazaj notri ruknejo. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ja,tudi jaz sem opazil,da je na vrhu BBja eno okno prosto.Mogoče pride kdo novi?

Ni samo Tjaša stalno z nečem v ustih, so tudi drugi. Samo, da fantje hujšajo, deklini se pa redita. Saj bi se Tina tud, če ne bi tolk kisa popila. Samo mi je čudno – kako, da ga imajo tolko…

Ste vedeli, da je bila Tjaša zlata maturantka? 🙂 Pravi, da ko pride ven, mora za knjige (faks) in na dieto. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Da.

Ja, kis je v malih količinah zdrav – smpsk toliko, ko ga ona spije pa začne na jetra vplivat… …

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tole sem zasledila na drugem forumu:

V BB, se bo vselilo nekaj novih okrepitev, med drugim tudi najstarejši stanovalec nasploh. Je bila ravnokar reklama na TV, več podrobnosti jutri ob 20. uri.

http://striptiz.info

Najstarejša je bila Suzana. Torej, ali Suzana pride. A si predstavljate.

Gor je ena rekla, da je Suza vpila po TV hiši. Mogoče so se je pa ustrašili?!

A pride Rugelj??? :))))))))))))))))))))))

Kriva naj bi bila Andrej in Miha, ker se nista poljubila na poroki.
Bi moral videti Tinino faco, ko je slišala, da niso opravili naloge. Še bolj zoprna bo, kot je sedaj (če je to sploh možno). Pravi pa, da ni odvisna od cigaret (LOL), le zapašejo ji tu in tam.
Ja, z odhodom Sonje in Perota se ni nič spremenilo na bolje. K temu negativnemu vzdušju v hiši prispeva največ Tina s svojo tečnobo, komando, vzvišenostjo, žaljenjem in pametovanjem. Upam, da leti čimprej ven.

Saj jih je že zadosti notri, ki dolgčas prodajajo, ne rabijo še Ruglja!:-)))))))))))))))))))))

:))))) On bi jih ganjal delat kroge po vrtu. Pa seksat bi morali 3x na dan, kolikor se za normalnega moškega spodobi 😉

Oh, če pride Suzana, bo poden. Prav nič je ne pogrešamo.

Sem pa presenečena, da na forumu BB obožujejo Sonjo. Da je bila sonček, pa krasna, in oh in sploh. Zgleda, da gledamo dva različna BB.

Če naj že kdo pride, je to Robert. Bo vsaj kakšen seks padel.

Oh ne, po moje pride nekdo čisto nov, ki je najsterejši od vseh sodolujočih doslej tudi od Suze.

Tudi jaz sem tako razumela.

New Report

Close