BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB
Ja, Stanko naj bi bil zaljubljen ;))
Alen; karakterno mi ni všeč, je pa edini , ki se mu nasmejem in zgleda, da se trudi.
Miha; mi je vedno bolj jasno zakaj je vedno nominiran
Stane, medel, mi ni všeč
Andrej, na začetku zelo simpatičen, še čakam kaj skriva. Čeprav se je že malo pokazal, da ni samo dobrovoljček, je parim povedal kaj si misli, kar je po svoje plus, saj nisem opazila, da bi opravljal za hrbtom.
KO je Miha rekel, da mi je malo žal, da niso lepše sprejeli Bruca, pa da se niso dovolj ukvarjali z njim, je pametni Andrej rekel, da on ne more žurati z nekom, ki ga ne pozna. Da rabi veliko časa, da komu zaupa…
Halo?? Pa saj mu niso ukazali, da postane najboljši prijatelj z Brucom, niso mu rekli, da mu mora zaupati najbolj intimne stvari. Kakšen lolek, res…
Pa rekel je, da on se ne more družiti z nekom kar tako, saj to kar vidi, je lahko maska. Kr neki… da se zabavaš z nekom res ni potrebno, da točno veš, kakšen je…
Adrej mi deluje zelo omejena oseba. Predvsem zelo prazna…
BB spremljam tako, bolj površno.
Itak, da prikažejo v tiste pol ure, kar se jim pač zljubi. Se mi zdi normalno, da pokažejo take in drugačne obraze, da folk mora postati zamorjen. Jaz sem vsa zoprna že ppo enem dnevu zaprtosti med štiri stene.
Me pa zanima, a ne smejo brat? Jaz bi požirala knjigo za knjigo. Če bi lahko, seveda.
Kakorkoli, najbolj navijam za Andreja. Mi je pri vsakem nekaj všeč, nekaj pa zoprno. Suzana me sploh ni motila.
Pozdrav.
Dajte,povejte mi,zakaj niso opravili tedenske naloge,ter kdo je bil kriv sedaj,ko Sonje ni noter,kajti prej je bila vedno ona kriva?
Kako bosta Jasmina in Tina zdžali brez čikov,ker ni luxuznega seznama?
Naj pošljejo nazaj Sonjo noter,bo prinesla tobak s sabo,potem se bosta Jasmina in Tina po kolenih plazili za njo za kak dim in je ne bosta nominirali,kot je bilo v preteklosti.
Kako se vse spremina.Govorilo se je,ko bodo šli ven tisti,ki so jim v napoto,se bodo ostali,ki so notri super imeli.Meni se ne zdi tako.Vsi so nokam tečni,brezvoljni,jezni na sebe,pa tudi sobotni dan se bliža in so nominiranci ful nervozni,kdo bo šel ven,…