Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

BB-kaj pametnega dogaja?In vse ostale teme o BB

Kaj pa fantje?Kaj o njih nimate kaj komentirat?
Ta polizanec Stane,se mi prav gnusi.Kot da ima edini postavo,drugi pa ne,pred Tino pa je kot polizan cucek.Ona ga zmerja,ga najedava za temi pr….. čiki,on pa nič.
Ali se je mogoče zatreskal v primadono??

Ja, Stanko naj bi bil zaljubljen ;))

Alen; karakterno mi ni všeč, je pa edini , ki se mu nasmejem in zgleda, da se trudi.
Miha; mi je vedno bolj jasno zakaj je vedno nominiran
Stane, medel, mi ni všeč
Andrej, na začetku zelo simpatičen, še čakam kaj skriva. Čeprav se je že malo pokazal, da ni samo dobrovoljček, je parim povedal kaj si misli, kar je po svoje plus, saj nisem opazila, da bi opravljal za hrbtom.

Daj povejte kaj je rekel Pero da je letel?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Zaradi nominacije je rekel Sonji naj zaštiha BB.

Aja.. ma no sem mislila, da je kaj hujsega. Glede na to kako Tina “pičkari” …

********************************************* We all know that cats rule the world!

KO je Miha rekel, da mi je malo žal, da niso lepše sprejeli Bruca, pa da se niso dovolj ukvarjali z njim, je pametni Andrej rekel, da on ne more žurati z nekom, ki ga ne pozna. Da rabi veliko časa, da komu zaupa…

Halo?? Pa saj mu niso ukazali, da postane najboljši prijatelj z Brucom, niso mu rekli, da mu mora zaupati najbolj intimne stvari. Kakšen lolek, res…

Pa rekel je, da on se ne more družiti z nekom kar tako, saj to kar vidi, je lahko maska. Kr neki… da se zabavaš z nekom res ni potrebno, da točno veš, kakšen je…

Adrej mi deluje zelo omejena oseba. Predvsem zelo prazna…

Pa se nekdo je letel zaradi rasističnih izjav ne. Nič nisem sledila me ni bilo doma niti. Kakšna info?

Pero in Miha sta bila nominirana, Pero letel, ker je bil nespoštljiv do BB.

z drugimi besedami – če imaš rasistične izjave se ne zgodi nič, če žališ BB-ja letiš ven.

Upam, da ne dobimi licence za BB al kako že gre to… Ni nekaj v zvezi z licenco?

Ma žalostno kako bedno je vse to izpadlo..

Škoda denarja…

Glede na vso tole silno polemiko glede Tjašinega striptiza me zanima, če obstaja kakšen video posnetek? Bi ga res rada videla.

Izvoli. Tole je Tjašin striptease!

zakaj so ta teden nominirani 4?

Bubba, nimamo vsi kartic za neomejen dostop, veš 😉

Bubba, najlepša hvala!

Jeessy, jaz imam kartico, ampak premal pameti, da bi sama našla 🙂

Ajoj, sorry, sem mislila, da če link pripopam da bo delal!!!
Sorry…….pa k meni pridi, bova pogledali:)))

BB spremljam tako, bolj površno.
Itak, da prikažejo v tiste pol ure, kar se jim pač zljubi. Se mi zdi normalno, da pokažejo take in drugačne obraze, da folk mora postati zamorjen. Jaz sem vsa zoprna že ppo enem dnevu zaprtosti med štiri stene.
Me pa zanima, a ne smejo brat? Jaz bi požirala knjigo za knjigo. Če bi lahko, seveda.
Kakorkoli, najbolj navijam za Andreja. Mi je pri vsakem nekaj všeč, nekaj pa zoprno. Suzana me sploh ni motila.

Jagoda spet ne bo spičkala ven. Šel bo fant (čeprav imajo ful višje rejtinge kot J.), zato, da bodo “kao” dokazali, da niso fantje favorizirani. Zmeri bolj brezveze. Ma, Miha bo odletel tokrat, Alena bi blo škoda dat (pustit) ven, Andreja pa tud. Đabe tale SBB.

Pozdrav.
Dajte,povejte mi,zakaj niso opravili tedenske naloge,ter kdo je bil kriv sedaj,ko Sonje ni noter,kajti prej je bila vedno ona kriva?
Kako bosta Jasmina in Tina zdžali brez čikov,ker ni luxuznega seznama?
Naj pošljejo nazaj Sonjo noter,bo prinesla tobak s sabo,potem se bosta Jasmina in Tina po kolenih plazili za njo za kak dim in je ne bosta nominirali,kot je bilo v preteklosti.
Kako se vse spremina.Govorilo se je,ko bodo šli ven tisti,ki so jim v napoto,se bodo ostali,ki so notri super imeli.Meni se ne zdi tako.Vsi so nokam tečni,brezvoljni,jezni na sebe,pa tudi sobotni dan se bliža in so nominiranci ful nervozni,kdo bo šel ven,…

Ja, kaj pa pričakuješ od nekoga, ki je Batman v zabaviščnem parku. Doktorat???

New Report

Close