Najdi forum

prblem z sodnico!

Čao vsem
jaz imam problem z sodnico Nelly Robežnik v Kopru.
Jaz tožim mojega za očetovstvo in preživnino!
Ta moj je imel dvojno življenje ampak tole sem zvedla potem in sodnica je enkrat komentirala ampak se je obrnila proti dagtilografinji,dokler smo imeli sodbo ta dan,in ko da mene ni tu je komentirala:”” Jah,sama je kriva če se najdla v take probleme če je vedla da je poročen!!!!! “”
In jaz prosim!!!
In sem odgovorila:”””Prvo sem tu,pred vami in drugo zdaj sem zvedla da je on poročen ko ste vi rekli!
In ona: “”Oj joj oprostite nisem vedla!””
In od takrat je vedno slabše,ampak od samega začetka so na njegovi stranoi to se vidi in čuti in je ona še to potrdila dodatno!
Pred tremi dnevi ko smo mogli bit zaslišani z njene strani zarad dokazov stroškov,prvo je uprašala kaj ste se zmenli med sabo,in ko je vidla da nismo,je začela gledat na uro in je govorila moji odvetnici prosim navedite neki novega ne samo stare stvari in nas je likvidirala po 15minutah!
Meni je čudno on je še tuji državljan a jaz slovenski državljan in bol njega branijo,maj kaj je to korupcija????
Samo zato ker ona ima več denarja kot jaz????
Obravnava za očetovstvo traja že 2 leti in nismo še dobili preimka ali karkoli,zdaj se komaj menimo za preživnino ampak ona hoče da jaz popustim za plačanje in stroškov od rojstva kar mi pripada a do zdaj sem samo jaz plačala,Dnka test 2.300 euro,stroški sodišča 600 euro za zdaj,in še bo,odvetnika mojega 300 euro…..oni pravijo da mislijo na pravico otroka a kaj če mama nima več za dat za jest otroku to njih ne zanima!!
Kaj da nardim,vidim da si se ti pritožla nad sodnico,kako in kaj?
Jaz sem uprašala mojega odvetnika da se pritožimo skupaj nad njo ampak on noče in pravi da je ona edina tu in da nimam kaj nardit!
Ma kako je to možno!!!
Please pomagaj te mi!
Oprostite za pisavo,upam da ste razumeli!
Hvala na odgovore!

ce je to res kar pravis,da sodnica komentira vajino stanje namesto dobrobit otroka,potem je nepforesionalna(morda ima slabe izkusnje,morda ima njen moz ljubico)vsaka neprofesionalnost na sodiscu pa je nesprejemljiva..prosi za zamenjavo sodnika,ravno tako zamenjaj odvetnika,ker tale tvoj je za en ku..ze ta navedba ,da si si sama kriva ker si bila s porocenim je dovolj ,da jo izlocijo,ker ne sodijo tebi in tvojim dejanjem,ampak sodnik presoja v dobro otroka-ta pa ne ,ker se prevec ukvarja s teboj..ta sodnica naj neha delat,ker nima pojma,kaj je sploh sodnisko delo in ocitno je da ima tezave,ki jih nosi v sluzbo..

Se strinjam s predhodnico. Škoda, da nisi sodnici odgovorila, da če njen mož ne zna skriti, da je poročen, še ni nujno, da noben moški ne zna tega skriti.

Ce je ocetovstvo priznano, potem bi moral on povrnit vse stroske analize, to je meni znano in se mi zdi da je tako po zakonu.
Zahtevaj zamenjavo sodnice zaradi pristranskosti in ZAVLACEVANJA, odvetnik pa bi ze zdavnaj mogel napisat pritozbo predsedniku vasega sodisca, saj sta ja oba prici njenega nestrokovnega dela in pristranskosti, zavlacevanja.
Ne samo da so odvetniki v k.., se sodniki so, ajme kaksna drzava.
Ma saj je cisto mogoce, da je podkupljena, ne bi bilo nic novega.
Kaj ce das svojo zgodbo v cajtnge?

To sem nasla:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2009060405438876
in to, zadnji komentar:
http://med.over.net/forum5/read.php?197,5486018,5505681

pozdravljeni,

hvala vsem na odgovore zdaj mi je že lažje!
Moj odvetnik pravi da je ona tudi ćloveška in da more kaj povedat,se zgodi in da za njega ta debata o tem da bi tožli sodnico je končana,in da bi jaz mogla to sprejet ker je ona tam edina za take primere,samo se bom pozanimala in bom ukrepala kot pravite vi!
Bi mogla pisat direkt na okrožno sodišče Ljubljana ker tu se držijo vsi skupaj,se vidiste odvetniki in sodnica!
Na vsak način me hočejo prepričat da to ni nič kaj takega!
Se potem ko sem dala tudi komentara da je sramota da smo vse ženske in si nikakor ne pomagamo med sabo me je hotla še povrhu kaznovat!
Jezna sem in ne morem verjet da se to dogaja!

Ena varianta je tudi varuh človekovih pravic, da se obrneš z dopisom direktno nanj. Morda ti kdo pomaga napisati v bolj razumljivi obliki vse skupaj, obrneš se lahko na CSD, na osebno prvo pomoč tam ki je brezplačna, potem ti lahko svetujejo morda brezplačno pravno pomoč. Skratka, možnosti je veliko.
Sodnica pa se mora žal vzdržati vseh komentarjev o strankah tako v službi kot doma, saj jo k temu zavezuje zakon.

Toplo ti priporočam da zamenjaš odvetnika ter zahtevaš drugega sodnika , ker ta očitno ne zna realno presoditi.
Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da vse sodne stroške , ki so nastali v tem postopku zahtevaj nazaj od tega prevaranta
+ preživnino za nazaj od rojstva otroka , ne odstopaj za milimeter.
Meni oče otroka do njegovega tretjega leta ni prispeval ničesar niti ga ni nikoli obiskal. Sem podala po neštetih moledovanjih ( še danes mi je žal da sem ga prosila karkoli) na sodišče in sicer s tožbo za očetovstvo ni preživnino …Vsa zadeva je bila rešena v manj kot enem letu…Seveda sem zmagala in moral mi je povrniti stroške + preživnino za 3 leta nazaj + redno preživnino otroku…. Tako da kr pogumno, če si mu dokazala očetovstvo potem si dosegla skoraj vse samo ne popuščaj mu pri višini preživnine naj plača prasec pokvarjeni, drugače pa si naj zaveže prašnike….

Ja imaš prav,naj plača prasec….
Sem tako jezna na vse da mi pride da popustim,ampak tudi borila ,samo teško je vsakič ko sem spet pripravljena me neki vrže dol……ne morem tudi verjet da na sodišču,vse same ženske in držijo za takega,ma tudi če sodnica ima svoje privatne probleme ji nisem jaz kriva ampak njen mož če jo vara……ampak kaj ona ve o meni,ko sem predlagal da pokliče priče ni hotela in zdaj presoja,mah…..jaz nisem bla ljubica nobenemu in niti ne bom a če moški lahko delajo otroke in potem ih zapuščajo toje pa problem zakonov,jaz bi ih takoj zaprla.Kaj pa ko mama zapusti otroka na ulico jo zaprejo brez premislekov!
Presodkov je vse po sod in to čutim na lastno kožo zdaj ampak to se enkrat more spremenit!
Ti ki si napisala mnenje,kako je tebi trajalo samo eno leto a meni tu 2,so mi rekli celo še dodatnih 2 leti če ne bom popustila zdaj!
Ma kaj je to,mi se bo zmešalo zares!

Jaz nisem ničesar plačala ne dnk-ja ne ostalih stroškov, ker sva že v sami tožbi z odvetnikom navedla da zahtevava, da stroške nastale z tožbo krije on. Drugače pa sem jaz zadevo urejala na Celjskem sodišču in lahko rečem , da sem sprva imela tudi jaz občutek , da je sodnica na njegovi strani, sploh po prvi obravnavi, kjer smo sklenili , da gremo na Dnk analizo v Ljubljano in bo stroške le tega kriv tisti, ki bo izgubil. Takrat mi je bilo tudi rečeno , če bo DNK negativen oz. očetovstvo ne bo dokazano , da bom to jaz. Na naslednji obravnavi , ki je bila razpisana nekje mesec dni od razultatov se je sodnica obnašala popolnoma drugače..Ni bila arogantna kot prvič, je pa res , da se tudi nisem spuščala v kakšen konflikt z njo. Očitno je uvidela, da govorim resnico. Dobila sem občutek , da me razume . Bila sem odločna pri svojih zahtevah in nisem popuščala , čeprav je imel gospod enega najboljših Slovenskih odvetnikov , sta se na koncu znašla pred dilemo ali sprejmeta ponujeno ali pa gremo v nadaljno tožbo v kateri bi vsekakor bivši moral seči še bolj v žep in to mu je dejala tudi sama sodnica…. Če bo sodila ona bodo stroški zanj bistveno višji….Tako , da stvar je na koncu bila zaključena dokaj hitro…

Meni pa so od samega začetka pošiljali za plačat prvo predujem 1000euro,potem 200,pa 80,pa 23,in potem še sodne stroške 300,pa odvetnika sem plačala 300,in tako naprej Dnka smo nardili komaj po enem letu in to lani septembra, ker prvič ni prišu in je rekla sodnica da če ga ne bo se automatično prizna ampak potem mu je ona dala še en rok,prvič je reku da ni mogu prit na dnka test zato ker je šel v Ameriko zaradi službe,in ker me je zanimalo če je to res,sem šla pogledat na sodišču če je prinesu dokaze,ker bi to mogu prinest,in ni blo nič.
Meni ni jasno na kateri podlagi ona njemu verjame,sigurno jih podplača!?!?!
Sodnica je potem po Dnka testu ko se je ugotovilo,seveda da je otrok 99% njegov je postala še slabša do mene,in mi je trakat izbruhnila uno da ki sem jaz kriva……….itd,ma na kateri podlagi lahko to presodi.
Jaz sem zahtevala od samega začetka da se pripeljelo priče,da bi rekli kako je on meni obljubljal poroko,da mi bo kupu vse za otroka,kako smo pač bli v zvezi normalno a ne to da sem mu bla ljubica ali kako on pravi celo aventura za eno noč in da on mene sploh ne pozna a bli smo skupaj več ko 3 leta!
Mi ni jasno!Neki čudnega se dogaja,in danes ko sem šla odpovedat tega mojega odvetnika on mi še pravi ne gledat tako negativno,ko sem mu rekla da mi da račun ko sem ga plačala na zečetku 300 euro samo ga ne bo dal,je reku da sem mu dala celo 200 a da mogoče unih 100 je plačal sodno takso ,ja ma to je moj denar in jaz hočem da ko se bo to enkrat rešlo da mi se povrne vse nazaj,ker je on kriv če smo se najdli v taki situaciji ne jaz,mi tega otrroka smo planirali 2 leti in še sem ga spomnla vsako tolko!
Samo on je preveč miren,jaz bi mu tudi rekla bol gremo naprej bol boš imel stroške samo on ko da ve da bo dobil,ma če sodnica mi hoče zmanšat stroške a jaz imam od sdravnika da me podpira da je otrok rojen z alergijo na koži in na jajce in da more omet posebno bio prehrano in posebne kreme morem kupovat v lekarni in samo to stane na mesec več ko 200euro!
To je za neverjet in se je glih meni zgodilo,samo naslednji teden bom poslala pismo okrajnemu sodišču za protožbo in bom poklicala novinarko ki je pisala že o njej na delo prej!
Se da si ženske ne pomagamo med sabo ko je tako očitno to je res žalostno!!!!
Zato nekateri moški lahko delajo kar hočejo,kot ta moj bivši ne samo da beži od odgovornosti in ga ne želi sploh videt celo me blati in mi dela vedno bol stroškov,še malo pa bom na cesti!!

Dnka smo nardili komaj po enem letu in to lani septembra, ker prvič ni prišu in je rekla sodnica da če ga ne bo se automatično prizna ampak potem mu je ona dala še en rok,prvič je reku da ni mogu prit na dnka test zato ker je šel v Ameriko zaradi službe,in ker me je zanimalo če je to res,sem šla pogledat na sodišču če je prinesu dokaze,ker bi to mogu prinest,in ni blo nič.

Sam tole kar si napisala se pa tudi meni ne zdi fer iz njene strani…. Kolikor je bilo meni rečeno, da če on ne pride na DNK ANALIZO oz. ne opraviči svoj izostanek naj bi se očetovstvo takoj priznalo….Po mojem gre tukaj za mutne posle….kot si že navedla

Sodnica je potem po Dnka testu ko se je ugotovilo,seveda da je otrok 99% njegov je postala še slabša do mene,in mi je trakat izbruhnila uno da ki sem jaz kriva……….itd,ma na kateri podlagi lahko to presodi.
Jaz sem zahtevala od samega začetka da se pripeljelo priče,da bi rekli kako je on meni obljubljal poroko,da mi bo kupu vse za otroka,kako smo pač bli v zvezi normalno a ne to da sem mu bla ljubica ali kako on pravi celo aventura za eno noč in da on mene sploh ne pozna a bli smo skupaj več ko 3 leta!
Tega uradna oseba nikoli ne sme izreči…Ker tukaj se ne gre za tebe ali bivšega ampak ona je dolžna soditi v otrokovo dobro…se pravi , da se zagotovi sredstva za njegovo preživljanje….On kot potrjen oče , je dolžan prispevat k otrokovi oskrbi……pa tukaj sploh ni važno , kako dolgo sta bila vidva skupaj….. Pa tudi če bi otrok nastal iz one night avanture…..Lahko ti povem , da ne potrebuješ nobene priče, ker je DNK ANALIZA opravljena v Ljubljani že dovolj uraden dokaz in tega bi moralo sodišče tudi upoštevati…..
Bilo bi pa po mojem dobro , če imaš hranjeno kakšno skupno fotografijo ali maile ali sms e…..Kar bi ga lahko postavilo na laž, sicer pa tega pri urejanju očetovstva niti ne potrebuješ….Zakaj sem ti že napisala….

Jaz ti priporočam , da si tudi ti mirna na razpravi , ker boš potem bistveno več dosegla , ne spuščaj se v konflikte , pa naj te še tako boli…..Vse se da preživeti tudi blesavo sodnico…. Verjemi , da on igra na karto poštenjaka pred uradnimi oblastmi, čeprav je v resnici poden od podna… Poišči si konkretnega odvetnika predstavi mu svojo zadevo in povprašaj , če je možno , da ti urediš brezplačno pravno pomoč….Potem pa naj država cuza od kretena denar , boš videla , kako hitro bodo uredili vso zadevo, ker bo šlo iz njihovega žepa..in bo zadeva postala kar naenkrat prioriteta……
Vglavnem držim pesti , da se ti življenje čimprej uredi…
Lp

V prvi vrsti jaz ne razumem komu in zakaj se tu presoja-sodi,a se presoja vajina veza,preteklost ali golo dejstvo,da je otrok rojen in da je dna analiza pokazala ocetovstvo,kaj ima sodnica z vajino vezo,ona naj opravi svoje delo,kot ji veleva zakon-prezivnino,stroske nastale med procesom,ki pripadajo ocetu,dolocitev stikov-ce ta butara neve kaj sodnik dela naj gre se enkrat v solo,ker ocitno se ni naucila nic..ni ona tam,da presoja vajino vezo

(ze v startu ko sta zacela govorit o tem,bi vaju mogla ustvait in vama jasno povedat,da niste tam zaradi veze in preteklosti ampak zaradi interesa vajinega otroka,to da se pa celo ona ukvarja z vajino vezo in ne z dobrobitjo otroka pa je visek neumnosti in osebnih komleksov,ki jih ima)

ampak da uredi stvari glede otroka,ki jih sama nista zmogla,ce bi jih zmogla nebi bila na sodiscu..pritozi se,ker tu ni nobenega razloga vec da se stvari vlecejo,dokazi so neizpodbitni,zakljuci naj ze enkrat babura nesposobna z delom,ker tole njeno vlecenje za brezveze nas davkoplacevalce kosta z vsakim dnem vec!
najde naj si dobrega psihiatra ker je ocitno da ni sposobna locit osebnega od poslovnega.

Ma treba bi jo bilo odstavit, njeno nestrokovno obnasanje ni v skladu z njenim delom, lahko pa se jo npr zaposli kot vasko opravljivko, dosti ex piflarjev, pravnikov, bolj sodi na vasi in pred okna, kot na tako pomembna mesta.
Monica, sam kaj bi ona mogla – za to je vzela in placala odvetnika, ves da se pol nekak clovek brez izkusenj, zanese nanj in tu je ze napaka. Ker ko se gres borit na sodisce, odvetnika naceloma sploh ne potrebujes, fajn pa je, da imas kaksno osebno prico in to je to.
Kje je zdaj anonimna, ki ima vse zakone nastudirane kot mali pravnik, jebela cesta, hahah, ona bi to vse to vedla.
Ljudje si vzamemo odvetnike, ker mislimo (??) ali upamo, da bodo vse skupaj izpeljali profesionalno in bo postopek hitreje koncan. Njim pa to ni v interes, zaradi njih se lahko vsi postopki vlecejo po 10 ali 20 let, do njihove penzije, ker vsaka obravnava so eksta cekini.

Ze v startu je tu vse pokvarjeno: tip seksa brez kondoma, naredi otroka, nato pa se dere, da otrok ni njegov (in s tem tisto zensko zali in ponizuje ces: okoli se je vlacla, zdaj pa mi hoce, revcku ki je sploh ne poznam, uturit otroka samo zaradi denarja – placevanja prezivnine).
Ce bi bil moski vsaj malo normalen, bi sam zahteval analizo in jo sam placal, nato pa bi se brez problema dogovoril za prezivnino, saj gre za njegovega otroka!
Pa saj se vidi da je pokvarjenec prve klase, samo da pa ima se socustvovanje sodnice pri vsem tem in se ocitno od nje placanega odvetnika, je pa kriminal. Tega odvetnika bi bilo potrebno pri drugi temi poimensko izpostavit!

Dadoneca, a stroske analize je ze placal? Ker tisti, ki izgubi, jo mora po zakonu placat! To sem pa nekje citala in zahtevaj en dva tri povracilo stroskov. Kaj bos ti, zenska, nosila stroske nastale zaradi njegovih podjebavanj in lazi???

In ja, groza je, da si ti navajala price, ce ti je on lagal vezo ali si bila ljubica – to sploooh nima veze, saj ste tam zaradi OTROKA in ti ga sigurno nisi silila, spat s teboj brez kondoma, ane?
Odvetnica je mega pristranska in ocitno je odlocila, da bo sodila tebe in da ste tam, da se te totalno iznici, ne bo sodila njemu, potuhnjenemu laznivcu za njegovo neizpolnjevanje ocetovskih obvez. Pa saj ne morem verjet, kaj vse ljudje ne dozivljamo…

Meni se zdi postopek cisto enostaven: moski se izmika analizi, analiza se naredi in ocetovstvo je dokazano – da se mu rok do kdaj placa stroske analize, ce ne pridejo zamudne obresti in ce se to ne, se gre v zapor. Ko je ocetovstvo dokazano, se pogleda njegov zasluzek, stroske ki jih ima otrok in tu je prezivnina. Glede na to, da je financno mocen, mu verjetno 300 eurov prezivnine ni problem, doloci se rok placila vseh prezivnin od otrokovega rojstva, drugace zaporna kazen…Dolocijo se stiki, vsak drug vikend in pri njih prav tako – ce se ne izvajajo redno, brez primernega opravicila (z dokazi) in moznosti zamenjave, gre oce cicat. Postopek se konca. Po potrjenem ocetovstvu prek analize bi bil potreben se samo en termin.

Dadoneca, na sodnico glej kot na figuro. Ona se NE SME postaviti na tvojo stran, zato je bz, da trkaš na njeno žensko vest. Glej nanjo kot na računalnik, ki mora sprocesirati vnešene podatke in pika. Tako kot ti je napisala Monica: pa tudi če bi bila avantura za eno noč, otrok je tukaj, otrok je tudi njegov in mora prispevati zanj v primernem deležu glede na stroške. Vsaka nadaljnja razprava je popolnoma odveč!
Ti prineseš dokaze o alergiji, predstaviš vse stroške za otroka, ona pa naj potem dosodi preživnino. Vse, kar je ekstra in drugače v primerjavi z običajnimi postopki na sodišču, so ti dodatni stroški, ki so nastali, ker se tip izmotava. Zahtevaš še te in z malo sreče jih sodnica dosodi že v okviru te razprave, sicer boš morala v novo tožbo.
Res ti svetujem, da se vzdržiš komentarjev na sodišču, temveč navajaš samo dejstva. Če tip reče, da je bila avantura za eno noč, ti odgovoriš, da je otrok njegov. Pika. Konec. To je tisto, o čemer se pogovarjate, ne pa, kaj sta počela skupaj.
Spol sodnika nima večje zveze, imam kolegice, ki imajo zelo dobre izkušnje tudi z moškimi sodniki. In take, ki imajo slabe z ženskami …

Ja lahko jo gledam kot figuro ampak sodnica pravi da to kar smo iskali ni realno,za opremo smo samo uprašali 600 euro a dobro veste da samo trijo voziček stane tolko,ona ni normalna!
Imam vse raćune spravljene od rojstva do zdaj in on ni nič upoštevala,plus da je tudi zdravnik potrdila da ker upoštevam njene nasvete stroški za otroka so dokaj visoki,kot sem prej omenla!
Jaz bi rada zamenjala sodnico ali pa bomo čakali da ona presodi in se gre naprej,samo to bo trajalo,moji živci,izostanka iz dela,še manj denarja,itd,itd……a on do takrat bo že nekam v tujino!
A veste kaj je novega zdaj da bo celo prinesu da ne dela več in da so ga dali na čakanju na zavodu,tako je v Italiji ponavadi,ampak vse eno dobi tko kot mi več kot 80% plače a do zdaj je imel 2.400 euro plače a jaz samo 699 euro.Že samo z tem bi lahko sodnica presodla da mi more plačat!
Mah čakaj ko končamo z njo jo bom prijavla na časopisu.
Prvič se najdem za takimi problemi,opravke z sodiščem in odvetnikov in zato nimam izkušnje ampak zdaj ko že neki vem in vidim samo grde stvari se bom borila za pravdo tudi ko končam z to sodbo!
Dovolj je presojanja,korupcije in diskriminacije,DOVOLJ!!!

Jaz sem ta prva ki razmišlja o otroku od samega začetka ampak zdaj je že ratalo osebno!!

Jaz zasluzim nekje tolko kot on plus se otroskega ki ga dobim in je za vse otroke tukaj fiksen, pa mi sami ne ostane niti centa za kaksne cunje trenutno, ce preracunam fiksne stroske in pavsal prehrane, stane vsak od nas mesecno 750 eurov. (tri otroci in jaz).

Prezivnina je tukaj 500 (lahko celo plus) po otroku, glede na to, da je otrokom zaradi samo ene place sedaj standard padel plus da oce otrok ne jemlje otrok k sebi vsak drug vikend (vzamem pac babysitterko pogosteje – ce komu naredim kaksno kalkulacijsko uslugo in kaj ekstra zasluzim usput).
Biser zasluzi mesecno sicer vec, ima pa dodatne stroske ko zeli stike (hotel, ticket), hkrati pa izpad dohodka v tem casu.

Torej, ocetu otroka s taksnim prihodkom ne bi smelo bit tezko dat za svojega lastnega otroka 300 eurov/glede na to da mu se zmraj ostan, glede na to, da ima ves cas na svetu, da vzame se kaksno dodatno delo in dobi vec financ.
Ma ne morem verjet, sama dobim tak dohodek in dam iz svojega vec kot 300 eurov po otroku, pa mi ni tezko, dzizus.
Glede brezposelnosti: zensk tudi nihce ne vprasa: aja, revica, zdaj si brezposelna in pac ne mores prezivljat otrok, jih bo pa atek zato mogel. Neeee – za brezposelno zensko in celo mamo se tudi zenske takoj zacnejo dret: pejt delat, pejt garat, za ateke pa “ja kaj ces, revcek pac nima”. Nekaj ne stima z osnovno filozofijo, z osnovno logiko, da naj bi bila zenska za vse, kot neka sluzkinja, ocetje pa kot bogovi. No, pri nas ne, v SLO pa ocitno je tako, dovolj sem taksnih primerkov tukaj precitala.
Verjetno en moski, oce gor ali dol, brez obveznosti in odgovornosti do otroka lazje dobi sluzbo kot zenska, mati z majhnim otrokom, plus dosti bolj fleksibilen je v casu, da ne izpostavim se zmeraj visjih plac moskih.
Ze po tej logiki, plus logiki prezivljanja casa otroka pri obeh starsev (po navadi pri mami 80-90%), nikakor ne moreta oba starsa prezivljat otroka fifty-fifty, ampak mora oce, oz. tisti stars pri katerem otrok ne zivi, prevzet veliko vecino financnih obvez otroka.
Ko otrok konca z vrtcem, solo – mora bit en stars z njim, drugi stars pa lahko komot dela nadure, lahko vzame se dodatno delo in tako poskrbi za boljsi proracun. Starsu z otrokom so v tem zvezane roke.

Kaj ce vzames npr. tisto odvetnisko pisarno ki jo Katarina pogosto predlaga, baje so dobri in koliko sem zasledila, so bili vsi zadovoljni z njimi.

Tip je sexal brez kondoma, ja, ampak ONA je pa tista ,ki je dala noge narazen tipu brez kondoma…lahko bi mirno rekla NE…očitno je bila “računica” tudi v njeni glavi…ki pa se ni izšla.

Miljonkrat sem že napisala: za spočetje sta potrebna dva (vsaj večinoma, no) in pošlihtano podstrešje ženske,ki mora že v naprej predvidit situacijo, da se je morda motila o karakterju svojega oplojevalca in imet otroka le v primeru, če ga je sposobna sama preživljat. Ampak ne…rinete z glavo skozi zid.
Seveda je oče neodgovoren, če noče finančno (in tudi drugače) skrbet za otroka…ampak to je dejstvo.Če se vam da trošit energijo po sodiščih, zato, ker niste poskrbele za zaščito ali ker ste napačno ocenile karakter ali , ker ste se uštele pri finančni bonifikaciji, ki naj bi jo dobile z otrokom…pa jo dajte..in si tukaj nabijajte ego in pomiljujte druga drugo.

Zunaj pa sije sonce in življenje je lepo, če ga živiš…ne da životariš v iskanju načina, kako se maščevat nekomu za nekaj, kar si si sama zakuhala.

Bravo!!!!! Saj same vse priznate. Žal je zakon na vaši strani, toda enkrat se bo spremenil.
Seveda prasica, s takim si se dol dajala. Ti in tebi podobne….
In sedaj ste celo dobile skrbništvo…..
In se čudimo kje je pristala mlada populacija?
Poglejte se v ogledalo, kdo jo vzgaja?
Po vaših lastnih navedbah, vam v oblačku piše”…rok, rok…”
Sodišče pa služi in služi….

Kotlotek, zakon ni na strani otrok, ki sta jih naredila OBA. Ni pa ne na strani zensk, ne na strani moskih, ne na strani otrok – zakoni v SLo predvsem so na strani mafije, kriminalcev, politikov in pokvarjencev. To je problem.. Vsem porezat jajca, ja, imas prav – vsem moskim ki ne skrbe za otroke da imajo lepo zivljenje. Prav tako materam, ki ne delajo v dobrobit otrok!

Bravo!!!!! Saj same vse priznate. Žal je zakon na vaši strani, toda enkrat se bo spremenil.
Seveda prasica, s takim si se dol dajala. Ti in tebi podobne….
In sedaj ste celo dobile skrbništvo…
..
In se čudimo kje je pristala mlada populacija?
Poglejte se v ogledalo, kdo jo vzgaja?
Po vaših lastnih navedbah, vam v oblačku piše”…rok, rok…”
Sodišče pa služi in služi….[/quote]
Sej prasica v hlevu tudi sama vzgaja svoje prašičke , pa jim tudi nič ne manjka….

Kolotek ti si zrel za PSIHIATRA!!!!!

New Report

Close